Ухвала
від 21.01.2020 по справі 759/997/20
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

пр. № 1-кс/759/448/20

ун. № 759/997/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 січня 2020 року слідчий суддя Святошинського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши клопотання Старшого слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Київській області майор поліції ОСОБА_3 про накладення арешту у досудовому розслідуванні, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42019110000000061від 27.02.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України,-

ВСТАНОВИВ :

21.01.2020 року старший слідчий відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Київській області майор поліції ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту арешт на майно, вилучене в ході обшуку 11.12.2019 за адресою: м. Київ, пров. Хрестовий, 2.

Судом встановлено, що відділом розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №42019110000000061від 27.02.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

Досудовим розслідуваннямвстановлено,що службовіособи Виконавчогокомітету Ірпінськоїміської ради за попередньою змовою з посадовими особами ТОВ «АК-Автобан» та фізичними особами, яким підконтрольні підприємства з ознаками фіктивності, а саме ТОВ «Акцеденс», ТОВ «Славград-Сервіс», ТОВ «Глобус», ТОВ «Татор», ТОВ «Дартон», ТОВ «Грізлі Груп», ТОВ «Оламос», ТОВ «Алеман ЛТД», ТОВ «Дор-Фарба Україна», ТОВ «АСХ», ТОВ «Каскор Груп», ТОВ «Кашерфін», ТОВ «Лінарт», ТОВ «Ловренж», ТОВ «Кондор ЛТД», ТОВ «Еніо Груп», ТОВ «Алата», ТОВ «Адейла Девелопмент», ТОВ «Мережка Груп», ТОВ «Рокі Дніпро», ТОВ «Шліц», ТОВ «Голд Торг Проект», ТОВ «Версус ЛТД», ТОВ «Орландо Центр ЛТД», ТОВ «Па-Муль», ТОВ «Дікс Консалт», ТОВ «Вест-Юніон», ТОВ «Балізет», ТОВ «Хіт Енд Річ», ТОВ «Марей Груп», ТОВ «Юніверсал Білд», ТОВ «Імперіал Систем», ТОВ «Мекка-інвест», ТОВ «Мега Прайм», ТОВ «Тор Фест», ТОВ «Геліос Прайд», ТОВ «Дональт Центр», ТОВ «Корет Тайм», ТОВ «Меділен», ТОВ «Жадейра», ТОВ «Сітронік», ТОВ «ЕСПІНА», ТОВ «ІНТРА-ЮА», ТОВ «СЕПТОКЛІН», ТОВ «АВТ ЦЕНТР» ТОВ «АЛАТИРЬ-ІД», ТОВ «АЛКОМА», ТОВ «АНІ ЛАЙН», ТОВ «БАРИБАЛ ГРУП», ТОВ «БЕРКОНІ», ТОВ «БІВО», ТОВ «БОНАБО ГРУП», ТОВ «Будівельно монтажна компанія Сінергія», ТОВ «БУДМАР ГРУП», ТОВ «КАРІОТІ», ТОВ «КЛАСАТА ГРУП», ТОВ «КОНСАЛТИНГ ОРТ», ТОВ «КТ ІНТЕРМЕДІА», ТОВ «МАНІТА ГРУП», ТОВ «МАРІНЕ ГРУП», ТОВ «МУЛБЕРІ», ТОВ «НЕБЕСНА КРАМНИЦЯ», ТОВ «НОРІСКОМ», ТОВ «ОПЕРЕЙТІНГ», ТОВ «ОРБУД», ТОВ «П.М. ГРУП Україна», ТОВ «ПАНАРІУМ ЛТД», ТОВ «ПРОВСТАН», ТОВ «ПРОДАКОН», ТОВ «РЕМАВТОТОРГ», ТОВ «САМПАР», ТОВ «СКАНДІЯ ГРУП», ТОВ «ТК БАМБЛБІ», ТОВ «ХІМТЕКТОРГ», ТОВ «ХОТОРГ», ТОВ «ЮНІВЕРСАЛ АВТО», ТОВ «ЯРБУД», ТОВ «ЯРБУД-СЕРВІС», ТОВ «НТК Груп» та службовими особами цих підприємств, які фактично мають відношення до реєстрації та здійснення господарської діяльності і ведення бухгалтерського та податкового обліків від імені зазначених підприємств, привласнили чуже майно, а саме грошові кошти близько 10 млн. грн., що виділені з державного бюджету, в тому числі на капітальний ремонт доріг та тротуарів у місті Ірпінь Київської області, якими розпорядились за власним розсудом.

Для повноцінного функціонування протиправної схеми, пов`язаної з розкраданням бюджетних коштів, залучено послуги групу осіб, що забезпечує готівковими грошовими коштами та підробленими документами службових осіб Виконавчих комітетівІрпінської міськоїради і ТОВ «АК-Автобан».

За результатами проведення слідчих (розшукових) дій встановлено наступне, що службові особи ТОВ «АК-Автобан» (40294543, Київська обл., с.Іванків) за попередньою домовленістю з службовими особамиВиконавчих комітетівміських радКиївської області безпосередньо визначають розміри можливих витрат фактичних і документально обґрунтованих для виділення з бюджету грошових коштів, домовляються про отримання підроблених документів щодо легалізації виконаних робіт та поставки матеріалів по завищених цінах для капітального ремонту доріг та тротуарів в Київській області. Організатори ряду транзитних і фіктивних суб`єктів господарювання також беруть участь у визначенні розмірів можливих витрат фактичних і документально обґрунтованих для наступного виділення з бюджету, а в наступному, використовуючи підконтрольні їм підприємства, створюють документи з метою легалізації виконаних робіт та поставки матеріалів по завищених цінах для капітального ремонту доріг та тротуарів в м. Ірпінь Київської обл. та на інших об`єктах , які фактично виконуються не в повному обсязі службовими особами ТОВ «АК-Автобан» із залученням фізичних осіб, яким здійснюють оплати готівкою.

У ході досудового розслідування встановлено, що переможцем тендерів на капітальнийремонт дорігта тротуаріву містіІрпінь Київськоїобласті є ТОВ «АК-Автобан», але для фактичного виконання робіт по зазначеному проекту залучено підрядників, а саме фіктивні й транзитні підприємства, що підконтрольні одним особам. За результатами відпрацювання ланцюга постачання та руху товарно-матеріальних цінностей встановлено, що зазначені кошти перераховуються за виконані роботи, в свою чергу вказані підприємства купляють та реалізовують товар інший за своїми фізичними характеристиками, функціональним призначенням та походженням (обрив), а саме: бензини, дизельне пальне, м`ясо, молочну продукцію, продукти харчування та інші. Водночас, наявна інформація свідчить, що вказані підприємства будівельні роботи не виконували й не мали можливості їх виконати, а перераховані кошти були переведені у готівку за допомогою підприємств із ознаками фіктивності і в подальшому привласнені.

Посадові особи ТОВ «АК-Автобан» продовжують виконувати дії, направлені на привласненні чужого майна, а саме грошових коштів, що виділяються з державного бюджету. Згідно наявних матеріалів за період з 11.06.2019 по 10.10.2019 прийняті рішення на виділення 7846,4 тис. грн. для капітальних ремонтів дорожнього покриття в Київській області. Це підтверджується також відомостями, що розміщені сайті державних закупівель www.dzo.com.ua.

Згідно отриманих матеріалів від співробітників ОУ ГУ ДФС у м. Києві від 29.10.2019встановлено,що схемаформування розрахунківта учасникисхеми виконаннязамовлених робітне змінилися,що свідчитьпро можливістьпривласнення йцих державнихкоштів частковочи уповному обсязі.

Окрім цього, за результатами аналізу баз даних АІС «Податковий блок» Державної фіскальної служби України з`ясовано, що у вищезазначених підприємств відсутні офісні та складські приміщення, основні засоби виробництва (будівельна техніка, автотранспорт, устаткування тощо), достатня кількість кваліфікованого персоналу, необхідні ліцензії та дозволи на виконання комплексу будівельно-монтажних робіт відсутні взагалі, або отримані для необхідного підтвердження контролюючим органам під час перевірок.

Враховуючи викладене,є підставивважати,що службовіособи Виконавчогокомітету Ірпінськоїміської ради за попередньою змовою з посадовими особами ТОВ «АК-Автобан» та фізичними особами, яким підконтрольні підприємства з ознаками фіктивності, за допомогою інших встановлених та невстановлених осіб організували схему розкрадання бюджетних коштів.

Оперативними працівниками ОУ ГУ ДФС у м. Києві надано також показання щодо організації роботи даної групи осіб, їх роль у створенні і функціонуванні незаконної схеми привласнення бюджетних коштів, розподілу функцій, використання офісних та житлових приміщень, транспортних засобів тощо для зберігання документів, паперових та електронних носіїв інформації, печаток, штампів, комп`ютерних та мобільних носіїв інформації, грошових коштів, отриманих протиправним шляхом.

Згідно звітів та зареєстрованих податкових накладних ТОВ «АК-Автобан» встановлено, що за виконання поточного та капітального ремонтів доріг та тротуарів в населених пунктах Київської області, постачання асфальтобетонної суміші, перевезення щебеню, лише за період з 01.12.2017 по 22.07.2019 перераховано на рахунки неіснуючих субпідрядників 15253419,36 грн., в тому числі ПДВ 2542236,53 грн., а саме ТОВ "СЕПТОКЛІН" (37771402), ТОВ "АДЕЙЛА ДЕВЕЛОПМЕНТ" (40609738), ТОВ "СІТРОНІК" (41125086), ТОВ "ЯРБУД-СЕРВІС" (41447257), ТОВ "БІВО" (41904689), ТОВ "БЕРКОНІ" (42321725), ТОВ "БУДМАР ГРУП" (42328191).

У свою чергу за періоди розрахунків з ТОВ «АК-Автобан»:

ТОВ "СЕПТОКЛІН" здійснює придбання дизельного палива в талонах, сметани, молока, сиру, йогуртів та іншої молочної продукції, а реалізовує поточний ремонт доріг та тротуарів для ТОВ «АК-Автобан», а для інших технічне консультування та роботи по реконструкції тракторної бригади і зерноскладу в Івано-Франківській області, реконструкції котла на ТЕЦ Заплазького, реконструкцію сушарок, пусконалагоджує автоматизовані системи диспетчерсько-технологічного управління на об`єкті АТ "Прикарпаттяобл-енерго" та інші будівельні роботи, а також поставляє товар, який не придбавався, у тому числі різні пристрої, блоки, електрообладнання, плитку, панелі, моркву та інші овочі свіжі, витяжки, каністри, скло рідке та багато іншого. Дане товариство звітує про діяльність після перереєстрації з серпня 2017 року, кількість працюючих 2 особи, ліцензії для виконання будівельних робіт та відповідного штату немає, субпідрядні організації не залучалися. Крім цього відсутні спеціальні можливості для зберігання молочної продукції, якої мають бути залишки з 2017 року.

ТОВ "АДЕЙЛА ДЕВЕЛОПМЕНТ" здійснює придбання арматури, профілів, прокату плоского, серветок, шкребків, губок кухонних, емалі, рукавичок, мисок "Господарочка", наборів для прибирання, килимків вінілових, еліксирів для омолодження шкіри, пральних машин, дверної гарнітури, газу скрапленого, кондиціонерів, цементу, а реалізовує асфальтобетонну суміш дрібнозернисту та послуги її доставки для ТОВ «АК-Автобан», а для інших роботи по захисту водоводів на будівельних об`єктах, монтаж (установку) торгівельного обладнання в Рівненській області, виконання робіт по влаштуванню гідроізоляції, оздоблювальні роботи. Дане товариство звітує про діяльність з грудня 2017 року, кількість працюючих 2 4 особи, субпідрядні організації не залучалися. Крім цього відсутні складські приміщення для зберігання придбаної продукції, якої мають бути залишки з 2017 року.

ТОВ "СІТРОНІК" здійснює придбання газу скрапленого, шнурів шторних, туфель на підошві з гуми (утеплених натуральним хутром) та іншого взуття, а реалізовує субпідрядні роботи для ТОВ «АК-Автобан», а для інших роботи по реконструкції тракторної бригади і зерноскладу в Івано-Франківській області, змазку для форм Біосмол, вентиляційні установки, монтажні роботи системи вентиляції та кондиціювання повітря, монтаж та пусконалагоджування автоматизованої системи диспетчерсько-технологічного управління на об`єкті АТ "Прикарпаттяобленерго", демонтажні роботи у торгівельних приміщеннях. Дане товариство звітує про діяльність з серпня 2017 року, кількість працюючих 24 особи, субпідрядні організації не залучалися. Крім цього відсутні складські приміщення для зберігання придбаної продукції, якої мають бути залишки з 2017 року.

Схожа ситуація щодо придбання одних видів товарів, а реалізація інших чи надання будівельних робіт, послуг без відповідного штату працівників наявна в інших схемах постачання від зазначених вище постачальників ТОВ «АК-Автобан» а також всіх підконтрольних організаторам підприємств. У ході розслідування встановлено, що зазначені вище суб`єкти господарювання, у тому числі постачальники ТОВ «АК-Автобан», створені й використовуються лише для видимості проведення фінансово-господарської діяльності, а фактично використовуються для виготовлення підроблених документів, отримання готівкових коштів та ухилення від сплати податків чи привласненні бюджетних коштів.

Основні суми витрат у ТОВ "СІТРОНІК" (код ЄДРПОУ 41125086), ТОВ "АДЕЙЛА ДЕВЕЛОПМЕНТ" (код ЄДРПОУ 40609738) та інших підприємств даної групи суб`єктів господарювання, а саме ТОВ "МЕРЕЖКА ГРУП" (код ЄДРПОУ 41295988), ТОВ "КАРІОТІ" (код ЄДРПОУ 41246967), ТОВ "ГРIЗЛI ГРУП" (код ЄДРПОУ 39519725), ТОВ "ПАНАРIУМ ЛТД" (код ЄДРПОУ 41779043), ТОВ "ІНТРА-ЮА" (код ЄДРПОУ 41697301), ТОВ "ЮНІВЕРСАЛ АВТО" (код ЄДРПОУ 42321730), ТОВ "Небесна крамниця" (код ЄДРПОУ 41313561), ТОВ "АНІ ЛАЙН" (код ЄДРПОУ 42288950), складаються з витрат на документальне оформлення придбання ТОВ "ЛПГ ІНВЕСТ ГРУП" (код ЄДРПОУ 40250459) газу скрапленого. За період з жовтня 2017 року по теперішній час таким чином оформлено придбання 2733 тонн газу скрапленого на загальну суму 40,6 млн. грн., у тому числі ПДВ 6,8 млн. грн., який далі ніде не реалізовувався, інформація щодо його залишків чи зберігання відсутня. У ході проведення слідчих дій встановлено, що фактично цей товар був реалізований за готівку, яка далі була за "мінусом" відсотків передана організаторам ТОВ "СІТРОНІК", ТОВ "МЕРЕЖКА ГРУП", ТОВ "КАРІОТІ", ТОВ "АДЕЙЛА ДЕВЕЛОПМЕНТ", ТОВ "ГРIЗЛI ГРУП", ТОВ "ПАНАРIУМ ЛТД", ТОВ "ІНТРА-ЮА", ТОВ "ЮНІВЕРСАЛ АВТО", ТОВ "Небесна крамниця", ТОВ "АНІ ЛАЙН" безпосередньо покупцями газу скрапленого особисто, або працівниками ТОВ "ЛПГ ІНВЕСТ ГРУП".

Таким чином, у органу досудового розслідування є підстави вважати, що враховуючи ознаки фіктивності субпідрядних підприємств, ТОВ «АК-Автобан» не виконало в повному обсязі будівельно-ремонтні роботи та не поставило належні товарно-матеріальні цінності на ці об`єкти відповідно до вимог тендерної документації, а також штучно завищило вартість виконаних робіт, що призвело до розкрадання бюджетних коштів повністю або частково.

Таким чином, у органу досудового розслідування є підстави вважати, що враховуючи ознаки фіктивності субпідрядних підприємств, ТОВ «АК-Автобан» не виконало в повному обсязі будівельно-ремонтні роботи та не поставило належні товарно-матеріальні цінності на ці об`єкти відповідно до вимог тендерної документації, а також штучно завищило вартість виконаних робіт, що призвело до розкрадання бюджетних коштів.

Враховуючи вищевикладене,з метоюнедопущення знищеннядоказів увказаному кримінальномупровадженні,відшукання тавилучення завідомо підроблених документів, записників з чорновими записами, комп`ютерної техніки та флеш накопичувачів, інших носіїв інформації, у органу досудового розслідування виникла необхідність у проведенні обшуку за фактичним місцезнаходженням офісного приміщення покупців газу природного у ТОВ "ЛПГ ІНВЕСТ ГРУП" за готівку, видаткові документи на реалізацію якого фактично використані у податковому обліку ТОВ "СІТРОНІК" (код ЄДРПОУ 41125086), ТОВ "АДЕЙЛА ДЕВЕЛОПМЕНТ" (код ЄДРПОУ 40609738), ТОВ "МЕРЕЖКА ГРУП" (код ЄДРПОУ 41295988), ТОВ "КАРІОТІ" (код ЄДРПОУ 41246967), ТОВ "ГРIЗЛI ГРУП" (код ЄДРПОУ 39519725), ТОВ "ПАНАРIУМ ЛТД" (код ЄДРПОУ 41779043), ТОВ "ІНТРА-ЮА" (код ЄДРПОУ 41697301), ТОВ "ЮНІВЕРСАЛ АВТО" (код ЄДРПОУ 42321730), ТОВ "Небесна крамниця" (код ЄДРПОУ 41313561), ТОВ "АНІ ЛАЙН" (код ЄДРПОУ 42288950), ТОВ "Торгівельна компанія "МАНГО-ТРЕЙД" (код ЄДРПОУ 39116994), ТОВ "МАНГО-ГРУП" (код ЄДРПОУ 39039648), а саме у нежитлових приміщеннях за адресою: м. Київ, пров. Хрестовий, 2.

Слідчий в судовому засіданні вимоги викладені в матеріалах справи підтвердив, посилаючись на обставини викладені в матеріалах справи.

Вивчивши матеріали клопотання, заслухавши пояснення слідчого, слідчий суддя приходить до висновку про його задоволення виходячи з наступного.

У відповідності до ч. 1 ст. 98 КПК України речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Згідно ч. 1 ст.170 КПК України, арештом є тимчасове позбавлення права підозрюваного, обвинуваченого або осіб, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду, завдану діями підозрюваного, обвинуваченого або неосудної особи, яка вчинила суспільно небезпечне діяння, можливості відчужувати певне його майно за ухвалою слідчого судді або суду до скасування арешту майна у встановленому цим Кодексом порядку.

Статтею 170 КПК Українипередбачено, що арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні.

Відповідно до ч. 2ст. 170 КПК Україниарешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому п. 1 ч. 2ст. 170 КПК України, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 КПК України.

Згідно ч. 10ст. 170 КПК Україниарешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Згідно ч. 2ст. 173 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

Так, у зв`язку з вищевикладеним слідчий суддя вважає наявними підстави для накладення арешту даного майна, оскільки слідчим доведено, що у разі незастосування такого заходу забезпечення існують ризики приховування, відчуження цього майна.

Таким чином, суд приходить до висновку про задоволення клопотання.

Враховуючи наведене та керуючись ст.ст. 131, 132, 170-173, 175, 309, 395 КПК України, -

ПОСТАНОВИВ :

Клопотання Старшого слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в Київській області майор поліції ОСОБА_3 про накладення арешту у досудовому розслідуванні, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42019110000000061від 27.02.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України задовольнити.

Накласти арешт на майно, вилучене в ході обшуку 11.12.2019 за адресою: м. Київ, пров. Хрестовий, 2, а саме:

-4 блокноти з чорновими записами,

-файл з аркушами паперу на яких містяться чорнові записи,

-копія паспорта та ідентифікаційного коду ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 на 18 аркушах,

-флеш-накопичувач «DATA TRAVELER» G4 8G,

-печатки: ТОВ «ЕЛЕМЕНТ ОЙЛ» (код ЄДРПОУ 39038178), ТОВ «Торгівельна компанія» «МАНГО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 39116994), ТОВ «Торговий дім «Елемент» (код ЄДРПОУ 37817119), ТОВ «МАНГО ЮГ» (код ЄДРПОУ 36684510), ТОВ «НАША НАФТА» (код ЄДРПОУ 39483296),

-інформаційний носій у корпусі чорного кольору з флеш-накопичувачем,

-грошові кошти в сумі 393896 (триста дев`яносто три тисячі вісімсот дев`яносто шість) грн.,

-10900 (десять тисяч дев`ятсот) доларів США,

-4000 (чотири тисячі) Євро,

-1450 (одна тисяча чотириста п`ятдесят) Євро,

-4 блокноти з чорновими записами,

-аркуші паперу у кількості 4 штук з чорновими записами,

-блокнот з чорновими записами,

-аркуші паперу з надрукованими та чорновими записами на 26 аркушах,

-системний блок комп`ютера у корпусі чорного кольору з написом «DELUX», з якого було вилучено жорсткий диск серійний номер WD5000AZLX, з наліпкою із написом «Шевченко»,

-інформацію із системного блоку комп`ютера у корпусі чорного кольору інвентарний № IT0000421, яку було скопійовано на USB-накопичувач MAIWO K 2501,

-аркуш паперу з відбитком печатки ТОВ ТД «ГАЗТРІМ» (код ЄДРПОУ 42656879),

-аркуші паперу з чорновими записами у кількості 7 штук,

-7 (сім) зошитів з чорновими записами,

-ноутбук марки «LENOVO», серійний номер РF0B5FPV, з наклейкою МАНГО-ГРУП, ІТ 0000602 із зарядним пристроєм до нього,

-аркуші паперу з чорновими записами у кількості 5 штук,

-інформацію із системного блоку комп`ютера, яку було скопійовано на USB-накопичувач MAIWO K 2501,

-4 файли із господарськими документами ТОВ «МАНГО-ГРУП» на 148 аркушах.

-пакет зеленого кольору із фінансово-господарською документацією ТОВ «МАНГО-ГРУП» на 487 аркушах,

-USB-накопичувач MAIWO K 2501 із інформацією скопійованою з вище зазначених системних блоків.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена протягом п`яти днів з дня її оголошення безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення21.01.2020
Оприлюднено07.02.2023
Номер документу87479313
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту у досудовому розслідуванні, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42019110000000061від 27.02.2019 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України

Судовий реєстр по справі —759/997/20

Ухвала від 04.05.2020

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Ященко Микола Анатолійович

Ухвала від 21.01.2020

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Журибеда О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні