Ухвала
від 12.02.2020 по справі 220/3038/19
ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер справи 220/3038/19

Номер провадження2/220/215/20

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

12 лютого 2020 року Великоновосілківський районний суд Донецької області у складі:

головуючого судді Фисун Л.С.

за участю: секретаря Григораш В.А.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в смт. Велика Новосілка Донецької області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Шевченківської сільської ради Великоновосілківського району Донецької області про встановлення факту родинних відносин , -

у с т а н о в и в :

19 грудня 2019 року позивач звернулася до суду зі вказаною позовною заявою, за якою ухвалою від 13 січня 2020 року відкрито провадження у цивільній справі та призначено підготовче засідання.

У підготовче засідання сторони не з`явилися, позивач подала заяву про розгляд справи без її участі, позовні вимоги підтримує в повному обсязі та просить їх задовольнити, відповідачі подали заяви про розгляд справи без їх участі, позовні вимоги визнають в повному обсязі.

В позовній заяві позивач ОСОБА_1 заявила клопотання про витребування доказів, які стосуються позовних вимог, а саме копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Частиною 1 ст. 84 ЦПК України встановлено, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Витребувані позивачем докази мають відношення до спору та сприятимуть забезпеченню повноти та обєктивності розгляду справи по суті.

Враховуючи те, що дана інформація має значення для розгляду справи, а тому клопотання підлягає задоволенню.

До судового розгляду спір по справі не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотання про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб, інші клопотання - не надходили. Підстав для відкладення підготовчого засідання не встановлено.

У ході підготовчого засідання визначено предмет спору, характер спірних правовідносин та позовні вимоги; вирішено питання про склад осіб, які братимуть участь у справі ; з`ясовано, що позивач позовні вимоги підтримує, відповідач позов не визнає.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст. 34 ЦПК України, відсутні.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст. 197 - 200 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження.

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Шевченківської сільської ради Великоновосілківського району Донецької області про встановлення факту родинних відносин - до судового розгляду по суті о 09 год 00 хв 06 березня 2020 року в приміщенні Великоновсілківського районного суду Донецької за адресою: смт Велика Новосілка, вул. Фонтанна, 21, Донецької області.

Клопотання позивача ОСОБА_1 про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Великоновосілківського районного ноторіального округу Донецької області Гукова О.В. докази, які стосуються позовних вимог, а саме копію спадкової справи заведеної після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобовязані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом пяти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається http://vk.dn.court.gov.ua .

У судове засідання викликати учасників справи.

Встановити порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів у справі: пояснення сторін та представників, дослідження письмових доказів.

Судовий розгляд здійснюватиметься суддею одноособово у відкритому судовому засіданні.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її оголошення.

Суддя: Л.С. Фисун

СудВеликоновосілківський районний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення12.02.2020
Оприлюднено13.02.2020
Номер документу87530348
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —220/3038/19

Рішення від 16.04.2020

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Фисун Л. С.

Ухвала від 27.03.2020

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Фисун Л. С.

Ухвала від 27.03.2020

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Фисун Л. С.

Ухвала від 12.02.2020

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Фисун Л. С.

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Великоновосілківський районний суд Донецької області

Фисун Л. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні