Рішення
від 13.02.2020 по справі 402/1306/19
УЛЬЯНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ульяновський районний суд Кіровоградської області

Справа № 402/1306/19

РІШЕННЯ

іменем України

(вступна і резолютивна частина)

"13" лютого 2020 р. м. Благовіщенське

Ульяновський районний суд Кіровоградської області у складі:

головуючого судді Бондаренка А.А.,

секретар судового засідання Хименко О.А.,

розглянувши за участю позивачки, представника позивачки - адвоката Анікєєнко Є.О., представників відповідача - Голубченко О.В., Головко Н.В. у відкритому судовому засіданні у місті Благовіщенське цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства "Благовіщенська центральна районна лікарня" Благовіщенської районної ради про визнання наказу про звільнення незаконним та скасування його, поновлення на роботі, виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

встановив:

У відповідності до ч.6 ст.259 ЦПК України у виняткових випадках залежно від складності справи складання повного рішення (постанови) суду може бути відкладено на строк не більше як десять днів, а якщо справа розглянута у порядку спрощеного провадження не більше як п`ять днів з дня закінчення розгляду справи.

вирішив:

Позов задовольнити.

Визнати незаконним та скасувати наказ головного лікаря Комунального некомерційного підприємства Благовіщенська центральна районна лікарня Благовіщенської районної ради № 641-К від 15 жовтня 2019 року Про звільнення з роботи ОСОБА_1 .

Поновити ОСОБА_1 на роботі на посаді акушерки акушерського відділення Комунального некомерційного підприємства Благовіщенська центральна районна лікарня Благовіщенської районної ради з 15 жовтня 2019 року.

Стягнути з Комунального некомерційного підприємства Благовіщенська центральна районна лікарня Благовіщенської районної ради на користь ОСОБА_1 середній заробіток за час вимушеного прогулу з 15.10.2019 року по 13.02.2020 року в сумі 15752 (п`ятнадцять тисяч сімсот п`ятдесят дві) грн. 64 коп.

Стягнути з Комунального некомерційного підприємства Благовіщенська центральна районна лікарня Благовіщенської районної ради на користь держави судові витрати в сумі 768 (сімсот шістдесят вісім) грн. 40 коп.

Рішення у частині поновлення на роботі допустити до негайного виконання.

З повним текстом рішення сторони можуть ознайомитись 24.02.2020 року.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржене шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Кропивницького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Позивач: ОСОБА_1 , АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 .

Відповідач: Комунальне некомерційне підприємство Благовіщенська центральна районна лікарня Благовіщенської районної ради, 26400, Кіровоградська область, м.Благовіщенське, вул. Ореста Гуменюка, 2, код ЄДРПО 01995309;

Суддя: А. А. Бондаренко

Дата ухвалення рішення13.02.2020
Оприлюднено17.02.2020
Номер документу87564322
СудочинствоЦивільне
Сутьзвільнення незаконним та скасування його, поновлення на роботі, виплату середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —402/1306/19

Рішення від 13.02.2020

Цивільне

Ульяновський районний суд Кіровоградської області

Бондаренко А. А.

Рішення від 13.02.2020

Цивільне

Ульяновський районний суд Кіровоградської області

Бондаренко А. А.

Ухвала від 13.01.2020

Цивільне

Ульяновський районний суд Кіровоградської області

Бондаренко А. А.

Ухвала від 05.11.2019

Цивільне

Ульяновський районний суд Кіровоградської області

Бондаренко А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні