Ухвала
від 13.02.2020 по справі 390/1693/19
КІРОВОГРАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 390/1693/19

Провадження №2/390/157/20

УХВАЛА

"13" лютого 2020 р. Кіровоградський районний суд Кіровоградської області в складі:

головуючої - судді Бойко І.А.,

при секретарі - Шматковій А.І.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в м. Кропивницький цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області про визнання права власності на спадкове майно,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Кіровоградського районного суду Кіровоградської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області про визнання права власності на спадкове майно.

Від представника позивача до суду надійшла заява, в якій він просить розглядати справу без участі позивача та його представника. Позовні вимоги підтримує та просить їх задовольнити.

Від представника відповідача Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області Чівільчі В.М. до суду надійшло клопотання, в якому він просить проводити розгляд справи без участі сторони відповідача. Не заперечує проти задоволення позовних вимог.

Під час підготовки справи для розгляду по суті судом встановлено, що до матеріалів справи не долучено довідку Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області про те, хто на момент смерті ОСОБА_2 проживав та був зареєстрований разом з ним.

Згідно п.3 ч.2 ст.198 ЦПК України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках, коли у даному підготовчому засіданні не можуть бути розглянуті питання, визначені ч.2 статті 197 цього Кодексу, вирішення яких необхідне для підготовки справи до розгляду по суті.

Згідно ч.3 ст.189 ЦПК України визначено, що підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі, а у виняткових випадках, для належної підготовки справи для розгляду по суті, цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

У зв`язку із вищенаведеним, суд вважає, що питання, визначені ч.2 ст.197 ЦПК України не можуть бути вирішені в даному підготовчому судовому засіданні, тому строк підготовчого провадження у даній справі слід продовжити та відкласти підготовче судове засідання.

Керуючись ст.ст. 189, 197, 198 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Продовжити строк проведення підготовчого провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області про визнання права власності на спадкове майно, - на тридцять днів.

Відкласти підготовче судове засідання на 09.00 год. 02 березня 2020 року в залі судових засідань Кіровоградського районного суду Кіровоградської області.

Запропонувати позивачу надати до суду довідку Первозванівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області про те, хто на момент смерті ОСОБА_2 проживав та був зареєстрований разом з ним.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудКіровоградський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення13.02.2020
Оприлюднено20.02.2020
Номер документу87686418
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —390/1693/19

Рішення від 02.03.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 13.02.2020

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

Ухвала від 16.12.2019

Цивільне

Кіровоградський районний суд Кіровоградської області

Бойко І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні