Рішення
від 21.02.2020 по справі 552/314/20
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м. ПОЛТАВИ

Справа № 552/314/20

Провадження № 2/552/415/20

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

21.02.2020 року м. Полтава

Київський районний суд м. Полтави в складі:

головуючого судді - Миронець О.К.,

за участі секретаря судового засідання - Рибальченко О.П.

розглянувши в порядку спрощеного провадження без виклику сторін цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Полтавахіммаш про визнання бездіяльності протиправною та зобов`язання вчинити дії

В С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 звернулася в суд з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю Полтавахіммаш та просить визнати протиправною бездіяльність товариства з обмеженою відповідальністю Полтавахіммаш щодо не розгляду та ненадання відповіді на її звернення щодо працевлаштування, зобов`язати товариства з обмеженою відповідальністю Полтавахіммаш повторно розглянути її звернення та надати відповідь. Свій позов вона обґрунтувала тим, що у вересні 2019 року вона звернулась до відповідача з письмовим зверненням в якому прохала надати інформацію щодо працевлаштування та додала резюме, але відповіді не отримала.

Відповідно до ухвали від 23.01.2020 року відкрито провадження у справі та призначено розгляд справи в порядку спрощеного провадження. Надано відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву. У встановлений судом строк відповідач не подав відзив на позов.

Суд, дослідивши матеріали справи встановив наступні обставини.

Відповідно до ст. 263 ЦПК України судове рішення повинно ґрунтуватися на засадах верховенства права, бути законним і обґрунтованим. 2. Законним є рішення, ухвалене судом відповідно до норм матеріального права із дотриманням норм процесуального права. 3. Судове рішення має відповідати завданню цивільного судочинства, визначеному цим Кодексом.

Відповідно до ст.1 Закону України Про звернення громадян громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, місцевого самоврядування, об`єднань громадян, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, засобів масової інформації, посадових осіб відповідно до їх функціональних обов`язків із зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються їх статутної діяльності, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення.

Позивач ОСОБА_1 не надала належних доказів звернення до відповідача із заявою. Так, згідно наданої квитанції від 02.09.2019 року вбачається, що лист направлявся керівникові кадрового агентства, при цьому ні адреси, ні назви відповідача в квитанції не вказано.

На підставі вище викладеного, суд дійшов висновку про відмову в задоволенні позову в повному обсязі, оскільки судом встановлено, що відповідач не отримував жодних листів від позивача.

Керуючись ст. 263-265 ЦПК України суд

В И Р І Ш И В :

В задоволенні позову ОСОБА_1 відмовити в повному обсязі.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано,набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Рішення суду може бути оскаржено до Полтавського апеляційного суду через Київський районний суд м. Полтави шляхом подачі апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня проголошення рішення.

Сторони по справі:

Позивач - ОСОБА_1 , адреса проживання АДРЕСА_1 .

Відповідач - товариство з обмеженою відповідальністю Полтавахіммаш , код ЄДРПОУ 40320997, юридична адреса м.Полтава, вул.М.Бірюзова,85.

Повний текст рішення виготовлено та підписано 21.02.2020 року.

СУДДЯ О.К.МИРОНЕЦЬ

Дата ухвалення рішення21.02.2020
Оприлюднено22.02.2020
Номер документу87745749
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання бездіяльності протиправною та зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —552/314/20

Рішення від 21.02.2020

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Миронець О. К.

Ухвала від 23.01.2020

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Миронець О. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні