Ухвала
від 25.02.2020 по справі 556/1925/19
ВОЛОДИМИРЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 556/1925/19

Номер провадження 2-о/556/18/2020

У Х В А Л А

Іменем України

"25" лютого 2020 р. Володимирецький районний суд Рівненської області в складі:

головуючої судді - Котик Л.О.,

при секретарі - Соловей Г.С.

розглянувшиу відкритому судовому засіданні в смт. Володимирець цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Городецька сільська рада Володимирецького району, Володимирецька района державна нотаріальна контора про встановлення факту родинних відносин,-

в с т а н о в и в :

В провадженні Володимирецького районного суду Рівненської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Городецька сільська рада Володимирецького району, Володимирецька района державна нотаріальна контора про встановлення факту родинних відносин.

Розгляд справи здійснюється за відсутності сторін, без фіксування судового засідання технічними засобами, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України.

Від представника позивача - адвоката Яременка В.В. надійшла заява про залишення позову без розгляду.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України , суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Керуючись ст. 257 ЦПК України, суд, -

постановив:

Позовну заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Городецька сільська рада Володимирецького району, Володимирецька района державна нотаріальна контора про встановлення факту родинних відносин, залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Рівненського апеляційного суду через Володимирецький районний суд Рівненської області. Апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції.На ухвалу суду першої інстанції апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Відповідно до п.15.5) розділ XIII Перехідних положень,до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу. Уразі порушення порядку подання апеляційної чи касаційної скарги відповідний суд повертає таку скаргу без розгляду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя:

СудВолодимирецький районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення25.02.2020
Оприлюднено26.02.2020
Номер документу87803445
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —556/1925/19

Ухвала від 25.02.2020

Цивільне

Володимирецький районний суд Рівненської області

Котик Л.О.

Ухвала від 20.12.2019

Цивільне

Володимирецький районний суд Рівненської області

Котик Л.О.

Ухвала від 22.11.2019

Цивільне

Володимирецький районний суд Рівненської області

Котик Л.О.

Ухвала від 24.10.2019

Цивільне

Володимирецький районний суд Рівненської області

Котик Л.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні