Ухвала
від 25.02.2020 по справі 640/16317/19
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 УХВАЛА

25 лютого 2020 року м. Київ № 640/16317/19

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі головуючого судді Маруліної Л.О., ознайомившись з Заявою позивача про збільшення позовних вимог, в адміністративній справі

за позовомТовариства з обмеженою відповідальністю "Фірма "ЛТД" доДержавної фіскальної служби України про визнання рішення протиправним та зобов`язання вчинити дії ВСТАНОВИВ:

Товариство з обмеженою відповідальністю ФІРМА ЛТД звернулась до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом до Державної фіскальної служби України, в якому просить:

1. визнати протиправним та скасувати рішення ДФС України/Комісії, яка приймає рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації, про включення платника до переліку ризикових платників податку;

2. зобов`язати ДФС України/Комісію яка приймає рішення про реєстрацію податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних або відмову в такій реєстрації, виключити ТОВ Фірма ЛТД , ЄДРПОУ 40033838 з Реєстру (переліку) ризикових платників податку.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 03.10.2019 року відкрито провадження в адміністративній справі за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

Через канцелярію суду 14.02.2020 року позивачем подано Заяву про збільшення позовних вимог.

Дослідивши заяву позивача, суд дійшов наступних висновків.

Відповідно до частин першої та сьомої статті 47 Кодексу адміністративного судочинства України крім прав та обов`язків, визначених у статті 44 цього Кодексу, позивач має право на будь-якій стадії судового процесу відмовитися від позову. Позивач має право змінити предмет або підстави позову, збільшити або зменшити розмір позовних вимог шляхом подання письмової заяви до закінчення підготовчого засідання або не пізніше ніж за п`ять днів до першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження.

У разі подання будь-якої заяви, визначеної частиною першою або третьою цієї статті, до суду подаються докази направлення копії такої заяви та доданих до неї документів іншим учасникам справи. У разі неподання таких доказів суд не приймає до розгляду та повертає заявнику відповідну заяву, про що зазначає у судовому рішенні.

Як встановлено судом, позивачем до Заяви не додано доказів направлення копії такої заяви та доданих до неї документів іншим учасникам справи.

Таким чином, суд дійшов висновку щодо повернення Заяви позивача про збільшення позовних вимог без розгляду відповідно до частини сьомої статті 47 Кодексу адміністративного судочинства України.

Керуючись статтями 6, 9, 47, 166, 243, Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд міста Києва, -

УХВАЛИВ:

Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "ФІРМА "ЛТД" про збільшення позовних вимог - повернути позивачу без розгляду.

Ухвала набирає законної сили відповідно до частини першої статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя Л.О. Маруліна

Дата ухвалення рішення25.02.2020
Оприлюднено27.02.2020
Номер документу87830335
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання рішення протиправним та зобов`язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —640/16317/19

Рішення від 26.01.2021

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Маруліна Л.О.

Ухвала від 10.11.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Маруліна Л.О.

Ухвала від 21.05.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Маруліна Л.О.

Ухвала від 25.02.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Маруліна Л.О.

Ухвала від 03.10.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Маруліна Л.О.

Судовий наказ від 21.08.2019

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні