Ухвала
від 20.02.2020 по справі 18/667/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

36000, м. Полтава, вул. Зигіна, 1, тел. (0532) 610-421, факс (05322) 2-18-60, E-mail inbox@pl.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

20.02.2020р. Справа № 18/667/11

за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "АРФ Конструкціон", м. Полтава, вул. Серьогіна, 4 ( код ЄДРПОУ 35926343)

до Товариства з обмеженою відповідальністю "Полтавський завод залізобетонних конструкцій", м. Полтава, вул. Ковпака, 37, код ЄДРПОУ 32317246

про визнання банкрутом

Суддя Ореховська О.О.

Секретар судового засідання Кобець Н.С.

Розглядається справа про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Полтавський завод залізобетонних конструкцій", м. Полтава (далі по тексту - ТОВ "Полтавський завод залізобетонних конструкцій"), порушена за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "АРФ Конструкціон", м. Полтава (далі по тексту - ТОВ "АРФ Конструкціон") відповідно до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» , а також подана в межах даної справи:

- заява Товариства з обмеженою відповідальністю "Полтава-Бетон СМ" від 16.12.2014р., б/н (вх. № 16859 від 17.12.2014р.) про виключення майна зі складу ліквідаційної маси ТОВ "Полтавський завод залізобетонних конструкцій".

Матеріали справи свідчать, що постановою господарського суду Полтавської області від 15.03.2012р. ТОВ "Полтавський завод залізобетонних конструкцій" визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру згідно Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (чинний до 21.10.2019р.), ліквідатором підприємства-банкрута призначено арбітражного керуючого Коломійця А.О. з наданням йому повноважень відповідно до положень вищевказаного Закону.

Ухвалою господарського суду Полтавської області від 27.05.2014р. повноваження арбітражного керуючого Коломійця А.О. в якості ліквідатора ТОВ "Полтавський завод залізобетонних конструкцій" припинено, ліквідатором підприємства-банкрута призначено арбітражного керуючого Несвіта В.І. з наданням йому повноважень відповідно до положень Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Згідно ст. 65 Кодексу України з процедур банкрутства після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: відомості за результатами інвентаризації майна боржника та перелік ліквідаційної маси; відомості про реалізацію об`єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії документів, що підтверджують відчуження активів боржника під час ліквідаційної процедури (у тому числі протоколи про проведення аукціону, договори купівлі-продажу, акти приймання-передачі майна, акти про придбання майна на аукціоні тощо); реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, що підтверджують погашення вимог кредиторів; довідка архівної установи про прийняття документів, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню; для акціонерних товариств - розпорядження про скасування реєстрації випуску акцій, видане Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку; для емітентів боргових цінних паперів - звіт про результати погашення цінних паперів.

Про час і місце судового засідання, в якому мають розглядатися звіт і ліквідаційний баланс, господарський суд повідомляє ліквідатора та кредиторів.

Обов`язком ліквідатора є здійснення всієї повноти дій, спрямованих на виявлення та повернення активів боржника.

Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки кредиторів постановляє ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

За результатами проведеної роботи ліквідатор представив на розгляд суду ліквідаційний баланс ТОВ "Полтавський завод залізобетонних конструкцій", звіт та документи на підтвердження обставин, викладених у звіті (вх. № 960 від 27.01.2020р.).

Ухвалою господарського суду Полтавської області від 28.01.2020р. підсумковий звіт ліквідатора Несвіта В.І. та ліквідаційний баланс підприємства - банкрута призначено до розгляду в судовому засіданні 20.02.2020р. Зазначена ухвала направлена всім учасникам справи про банкрутство.

Також попередніми ухвалами суд зобов`язав кредиторів по справі в разі наявності заперечень щодо звіту ліквідатора надати їх суду в письмовій формі, а також забезпечити явку своїх повноважних представників в судове засідання.

На дату постановляння даної ухвали заперечень щодо звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута до господарського суду Полтавської області від кредиторів по справі не надходило.

В ході дослідження матеріалів справи суд з"ясував, що один з кредиторів у справі - Товариство з обмеженою відповідальністю "Сімож" (Полтавська область, Полтавський район, с. Божківське, вул. Гаражна, 2, код ЄДРПОУ 31618464) змінив свої назву та місцезнаходження, що підтверджується витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань станом на 19.02.2020р.

Так, за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань відповідно до критеріїв пошуку: код ЄДРПОУ 31618464, у відповідному реєстрі наявна інформація - Товариство з обмеженою відповідальністю "Бетон Полтавщини", місцезнаходження юридичної особи: 65125, Одеська область, м. Одеса, Приморський район, вул. Троїцька, буд. 33А.

З огляду на зазначені обставини, з метою належного повідомлення вищевказаного кредитора у справі про час, дату та місце проведення судового засідання з приводу заслуховування підсумкового звіту ліквідатора Несвіта В.І. та ліквідаційного балансу ТОВ "Полтавський завод залізобетонних конструкцій" та для надання можливості кредитору реалізувати свої процесуальні права на подання своєї правової позиції по суті підсумкового звіту ліквідатора Несвіта В.І., суд вважає за необхідне оголосити перерву в судовому засіданні до 26.03.2020р.

Керуючись ст. ст. 60, 65 Кодексом України з процедур банкрутства, ст. 234 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Оголосити перерву в судовому засіданні до 26.03.20 р. до 11:30год.

2. Явку ліквідатора в судове засідання визнати обов"язковою.

3. Товариству з обмеженою відповідальністю "Сімож" (після зміни назви - Товариство з обмеженою відповідальністю "Бетон Полтавщини"), Одеська область, м. Одеса, Приморський район, вул. Троїцька, буд. 33А у строк до 25.03.2020р. в разі наявності заперечень щодо звіту ліквідатора надати їх суду в письмовій формі, а також забезпечити явку свого уповноваженого представника в судове засідання.

4. Кредиторам по справі в разі наявності заперечень щодо звіту ліквідатора надати їх суду в письмовій формі, а також забезпечити явку своїх повноважних представників в судове засідання.

5. Копію ухвали учасникам у справі про банкрутство.

6. Повідомити учасників справи про те, що вони можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, на веб-сторінці офіційного веб-порталу судової влади у мережі Інтернет за адресою: pl.arbitr.gov.ua

Ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення (у разі неявки всіх учасників справи - з моменту її підписання суддею (суддями)) та не підлягає оскарженню (ст.ст. 235, 255 Господарського процесуального кодексу України).

Ухвалу підписано 25.02.2020р.

Суддя О.О. Ореховська

Дата ухвалення рішення20.02.2020
Оприлюднено28.02.2020
Номер документу87837791
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (чинний до 21.10.2019р.), ліквідатором підприємства-банкрута призначено арбітражного керуючого Коломійця А.О. з наданням йому повноважень відповідно до положень вищевказаного Закону

Судовий реєстр по справі —18/667/11

Ухвала від 01.04.2021

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 01.04.2021

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 21.01.2021

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 03.11.2020

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 27.08.2020

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 05.06.2020

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 14.04.2020

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 20.02.2020

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 28.01.2020

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

Ухвала від 05.11.2019

Господарське

Господарський суд Полтавської області

Ореховська О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні