Ухвала
від 27.02.2020 по справі 173/3110/19
ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №173/3110/19

Провадження №2/173/295/2020

У Х В А Л А

іменем України

27 лютого 2020 р. Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

в складі: головуючого- судді Петрюк Т.М.

При секретареві - Рудовій Л.В.

За участю: представника позивача адвоката Григор`єва Д.В.

Розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Верхньодніпровську цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарська компанія Вікторія про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки ,-

ВСТАНОВИВ:

В проваджені суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 ,, до ТОВ Сільськогосподарська компанія Вікторія про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки

В підготовчому судовому засіданні представником позивача заявлене клопотання про витребування у відповідача ТОВ Сільськогосподарська компанія Вікторія оригінал і копію договору оренди земельної ділянки б/н від 14.07.2015 року, укладеного між сторонами . Так як у позивача примірника даного договору немає, а оскільки позивач посилається на те, що вона не підписувала даний договір його оригінал необхідний для можливого призначення в подальшому судової почеркознавчої експертизи.

Вислухавши думку учасників розгляду справи, суд приходить до наступних висновків.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України - Учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Клопотання про витребування вищезазначених документів заявлене до початку розгляду справи по суті, тобто в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу.

Зазначений у клопотанні доказ відноситься до предмету спору та має суттєве значення для розгляду та вирішення справи.

За даних обставин суд вважає за можливе задовольнити заявлене клопотання та зобов`язати відповідача ТОВ Сільськогосподарська компанія Вікторія надати суду оригінал і належним чином посвідчену копію договору оренди земельної ділянки, укладеного між ОСОБА_1 та ТОВ Сільськогосподарська компанія Вікторія б/н від 14.07.2015 року.

Відповідно до ч. 7 ст. 84 ЦПК України - Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У випадку, неможливості надати суду даний доказ зобов`язати відповідача ТОВ Сільськогосподарська компанія Вікторія повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд-

УХВАЛИВ:

По цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарська компанія Вікторія про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки зобов`язати відповідача товариство з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарська компанія Вікторія протягом двох тижнів з дня отримання даної ухвали надати суду оригінал і належними чином посвідчену копію договору оренди земельної ділянки, укладеного між ОСОБА_1 та товариством з обмеженою. відповідальністю Сільськогосподарська компанія Вікторія б/н від 14.07.2015 року.

Зобов`язати товариство з обмеженою відповідальністю Сільськогосподарська компанія Вікторія у випадку неможливості надати суду документи, зазначені в ухвалі, або неможливості подати їх в установлений в ухвалі строк, повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з моменту отримання ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає

Ухвала складена 27.02.2020 року

Суддя Петрюк Т.М

СудВерхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення27.02.2020
Оприлюднено02.03.2020
Номер документу87899199
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —173/3110/19

Рішення від 12.04.2021

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 07.04.2021

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Рішення від 23.09.2020

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 27.04.2020

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 27.02.2020

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 28.12.2019

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні