Ухвала
від 27.02.2020 по справі 187/250/20
ПЕТРИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПЕТРИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 187/250/20

2-о/0187/13/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження

"27" лютого 2020 р. смт. Петриківка

Cуддя Петриківського районного суду Дніпропетровської області Іщенко І.М., розглянувши матеріали заяви керівника Новомосковської місцевої прокуратури Дніпропетровської області, в інтересах держави в особі Чаплинської сільської ради Петриківського району Дніпропетровської області, заінтересована особа: Петриківська районна державна адміністрація про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність територіальної громади ,

В С Т А Н О В И В

26.02.2020 року до суду звернувся керівник Новомосковської місцевої прокуратури Дніпропетровської області, в інтересах держави в особі Чаплинської сільської ради Петриківського району Дніпропетровської області, заінтересована особа: Петриківська районна державна адміністрація про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність територіальної громади , посилаючись на те, що згідно рішенням Чаплинської сільської ради від 13.06.2016 року табір праці та відпочинку Юність , розташований за адресою: АДРЕСА_1 Дружби, 10-б, с. Чаплинка, 23.10.2018 року було взято на облік як безхазяйний нерухомий об`єкт, який не має власника або власник невідомий. Після спливу одного року з дня взяття на облік безхазяйної нерухомої речі заявник змушений звернутись до суду для ухвалення рішення про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність територіальної громади.

Позовна заява підсудна Петриківському районному суду Дніпропетровської області на підставі ст. 329 ЦПК України, а саме, заява про передачу безхазяйної нерухомої речі у власність територіальної громади за умов, визначених ЦК України , подається до суду за місцезнаходженням цієї речі органом, уповноваженим управляти майном відповідної територіальної громади.

З урахуванням положень ч. 3 ст. 14 ЦПК України справа передана для розгляду головуючому судді Іщенко І.М.

Заява подана з дотриманням вимог ст. 330 ЦПК України.

Підстави для відмови у прийнятті заяви відповідно до вимог ст. 331 ЦПК України - відсутні.

З урахуванням наведеного та керуючись ст. ст. 329-332 ЦПК України,

У Х В А Л И В

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою керівника Новомосковської місцевої прокуратури Дніпропетровської області, в інтересах держави в особі Чаплинської сільської ради Петриківського району Дніпропетровської області, заінтересована особа: Петриківська районна державна адміністрація про передачу безхазяйної нерухомої речі у комунальну власність територіальної громади .

Призначити судове засідання на 01 квітня 2020 року на 09-30 годину.

В судове засідання, яке відбудеться в приміщенні Петриківського районного суду Дніпропетровської області, викликати сторони по справі.

Запропонувати заінтересованій особі по справі подати письмові заперечення проти заявлених вимог із зазначенням доказів, що підтверджують його заперечення.

Надіслати заінтересованій стороні по справі копію заяви з доданими до неї матеріалами.

Надіслати сторонам по справі копію ухвали про відкриття провадження у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою dp.court.gov.ua.

Ухвала окремо від рішення суду може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо порушення правил підсудності. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:І. М. Іщенко

СудПетриківський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення27.02.2020
Оприлюднено02.03.2020
Номер документу87900731
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —187/250/20

Рішення від 18.06.2020

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Іщенко І. М.

Ухвала від 27.02.2020

Цивільне

Петриківський районний суд Дніпропетровської області

Іщенко І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні