Ухвала
від 28.02.2020 по справі 675/409/20
ІЗЯСЛАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 675/409/20

Провадження № 2/675/381/2020

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та

відкриття провадження у справі

"28" лютого 2020 р. м. Ізяслав

Суддя Ізяславського районного суду Хмельницької області Пашкевич Р.В., розглянувши матеріали цивільної справи №675/409/20 за позовом ОСОБА_1 (місце проживання - АДРЕСА_1 ) до Дертківської сільської ради Ізяславського району (місце знаходження - вул. Центральна, 4, с. Дертка Ізяславського району), Ізяславська районна державна адміністрація (місце знаходження - вул. Незалежності, 2, м. Ізяслав), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача - відділ Держгеокадастру у Ізяславському районі (місце знаходження - вул. Грушевського, 5, м. Ізяслав) про визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування,-

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_2 звернувся до суду з позовною заявою до Дертківської сільської ради Ізяславського району, Ізяславська районна державна адміністрація, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача - відділ Держгеокадастру у Ізяславському районі про визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175, 177 ЦПК України. Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Справа підсудна Ізяславському районному суду.

Відповідно ч. 4 ст. 274 ЦПК України дану справу слід розглядати за правилами загального позовного провадження, оскільки стосується спору, щодо спадкування.

Керуючись ст.ст. 19, 187, 260, 353-355 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В :

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 до Дертківської сільської ради Ізяславського району, Ізяславська районна державна адміністрація, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача - відділ Держгеокадастру у Ізяславському районі про визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування.

Призначити підготовче судове засідання у даній справі на 27 березня 2020 року на 14год. 30 хв. у приміщенні суду в м. Ізяслав.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

В підготовче засідання викликати сторони, надіславши їм копію ухвали про відкриття провадження, а відповідачу, крім того, копію позовної заяви з додатками.

Відповідач має право надати відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Позивач має право надати відповідь на відзив відповідача протягом п`яти днів з дня його отримання.

Відповідач має право надати заперечення на відповідь на відзив відповідача протягом п`яти днів з дня її отримання.

Відповідач також має право пред`явити зустрічний позов відповідно до ст.193,194 ЦПК України у строк для подання відзиву, який повинен відповідати вимогам ст. ст.175,177 ЦПК України.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки - http://iz.km.court.gov.ua/fair/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя : Р.В. Пашкевич

СудІзяславський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення28.02.2020
Оприлюднено02.03.2020
Номер документу87910459
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —675/409/20

Рішення від 04.05.2020

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Пашкевич Р. В.

Ухвала від 10.04.2020

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Пашкевич Р. В.

Ухвала від 10.04.2020

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Пашкевич Р. В.

Ухвала від 28.02.2020

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Пашкевич Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні