Ухвала
від 26.07.2007 по справі 11/393ад
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

11/393ад

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

26.07.07                                                                                 Справа № 11/393ад.

Суддя господарського суду Луганської області Москаленко М.О., разглянувши  матеріали адміністративної справи № 11/393ад за позовом

Луганського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів, м. Луганськ

 до ПСП “Зелена долина”, с. Веселе Старобільського району Луганської області   про стягнення  11223, 34 грн.

за участю представників сторін:

від позивача –Щербакова Ю.В.,  дов. № 03-01/73  від 15.01.07.;

від відповідача –не прибув,                                                          

                                                         в с т а н о в и в:

Суть спору: позивачем заявлено вимогу про стягнення з відповідача несплачених адміністративно-господарських санкцій за невиконання 4% нормативу робочих місць  для працевлаштування інвалідів за 2006 рік в розмірі 11223 грн. 34 коп.

Представнику позивача роз'яснено права та обов'язки, передбачені ст. ст. 49, 51 Кодексу адміністративного судочинства України, а також  повідомлено про проведення попереднього судового засідання у порядку, передбаченому ст. 111 Кодексу адміністративного судочинства України.  

Відповідач вимоги суду, зазначені в ухвалі від 05.07.07., не виконав, його представник у судове засідання не прибув, причини неявки суду не повідомив, про час та місце слухання справи судом був повідомлений.

Звірення розрахунків сторонами не проведене.

Сторони  примирення  не досягли.  

В попередньому засіданні судом проведені всі дії, передбачені ст. 111 Кодексу адміністративного судочинства України, тому  справа підлягає призначенню до судового розгляду.

Керуючись ст. ст.  121, 160, 165  Кодексу адміністративного судочинства України, суд-

                                                          у х в а л и в :

1.          Закінчити підготовче провадження у справі 11/393ад.

2. Призначити справу № 11/393ад до судового розгляду  на  13.08.2007р.,

12 год. 10 хв.,  каб. № 312.     

      3.Зобов'язати позивача надати: уточнити повну назву відповідача, надати її документальне підтвердження; пояснення на відзив відповідача, документальне і нормативне обґрунтування пояснень; оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви, для огляду в засіданні; документальне підтвердження кількості  незайнятих інвалідами робочих місць на підприємстві відповідача; докази часткового погашення боргу відповідачем /при наявності/; надати звіти відповідача форми 3-ПН; провести за своєю ініціативою звірення розрахунків з відповідачем  на день слухання справи, за  результатами  звірення   скласти акт, в якому  вказати залишок боргу, підписаний повноважними представниками сторін акт звірення у належній формі подати господарському суду.

          4. Зобов'язати відповідача надати: відзив на позовну заяву, докази його надсилання позивачу; документальне і нормативне обґрунтування викладених у відзиві доводів і заперечень; документи у підтвердження правового статусу; копію довідки статуправління щодо внесення до ЄДР; докази здійснення заходів щодо створення робочих місць (наказ керівника про створення спеціальної комісії підприємства для атестації робочих місць для працевлаштування інвалідів  на підприємстві; матеріали   атестації відповідних робочих місць, що включають, зокрема, атестаційний паспорт створеного робочого місця для працевлаштування  інваліда, протоколи засідання комісії по атестації створеного робочого місця для працевлаштування інваліда на підприємстві); докази визначення видів виробництв, цехів та дільниць, де доцільно використовувати працю інвалідів; докази  включення заходів щодо створення робочих місць для інвалідів до колективного договору; докази створення за власні кошти робочих місць для працевлаштування  інвалідів у межах визначеного законом нормативу, у т.ч. відомості щодо звернення до відповідних органів з метою притягнення їх представників до участі в спеціальній комісії підприємства для атестації робочих місць для працевлаштування інвалідів, матеріали атестації –при наявності; докази створення для інваліда умов праці з урахуванням індивідуальних програм реабілітації; докази інформування державної служби зайнятості, місцевого органу соціального захисту населення та відділення  Фонду соціального захисту інвалідів про створення (пристосування) робочих місць для працевлаштування інвалідів у 2006 році; докази інформування державної служби зайнятості та місцевого органу соціального захисту населення про вільні робочі місця на вакантні посади, на яких може використовуватися праця інвалідів у 2006 році; надати звіти підприємства за 2006 рік форми 3-ПН; у разі погашення заборгованості надати документальне підтвердження, в оригіналах для огляду, копії до справи; відомості про банківські реквізити та ідентифікаційний код; прийняти участь у звіренні розрахунків з позивачем, акт звірення надати суду.

            Участь  компетентних  представників  сторін обов'язкова.

          

Суддя                                                                                  М.О. Москаленко

Спеціаліст І категорії                                                          С.В. Агафонова

СудГосподарський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення26.07.2007
Оприлюднено30.08.2007
Номер документу879386
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —11/393ад

Постанова від 13.08.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Москаленко М.О.

Ухвала від 26.07.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Москаленко М.О.

Ухвала від 05.07.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Москаленко М.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні