Постанова
від 28.02.2020 по справі 487/291/20
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/291/20

Провадження № 1-кс/487/668/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28.02.2020 року місто Миколаїв

Слідчий суддя Заводського районного суду міста Миколаєва ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у судовому засіданні в залі суду міста Миколаєва скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Чорноморський трейд», яке діє через свого представника адвоката ОСОБА_3 , на дії слідчого СВ Заводського ВП ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_4 , -

ВСТАНОВИВ:

20.01.2020 року до Заводського районного суду міста Миколаєва надійшла скарга Товариства з обмеженою відповідальністю «Чорноморський трейд», яке діє через свого представника адвоката ОСОБА_3 , на дії слідчого СВ Заводського ВП ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_4

28.02.2020 року від представника скаржника надійшла заява про залишення вказаної вище скарги без розгляду.

Згідно ст. 22 КПК України кримінальне провадження здійснюється на основі змагальності, що передбачає самостійне обстоювання стороною обвинувачення і стороною захисту їхніх правових позицій, прав, свобод і законних інтересів засобами, передбаченими цим Кодексом. Сторони кримінального провадження мають рівні права на збирання та подання до суду речей, документів, інших доказів, клопотань, скарг, а також на реалізацію інших процесуальних прав, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до ст. 26 КПК України сторони кримінального провадження є вільними у використанні своїх прав у межах та у спосіб, передбачений цим Кодексом. Слідчий суддя, суд у кримінальному провадженні вирішують лише ті питання, що віднесені на їх розгляд сторонами та віднесені до їх повноважень цим Кодексом.

Частина 6 ст. 9 КПК України передбачає, що у випадках, коли положення цього Кодексу не регулюють або неоднозначно регулюють питання кримінального провадження, застосовуються загальні засади кримінального провадження, визначені частиною першою статті 7 цього Кодексу.

Враховуючи те, що КПК України не регулює питання щодо ухвалення судового рішення за результатами розгляду заяви про залишення скарги без розгляду, враховуючи, що зазначена вище скарга по суті судом розглянуто не була, суд приходить до висновку про залишення її без розгляду у зв`язку з відмовою від нього, що є процесуальним правом сторони кримінального провадження.

Керуючись ст. ст. 7, 9, 22, 26, 370, 372 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Скаргу Товариства зобмеженою відповідальністю«Чорноморський трейд»,яке дієчерез свогопредставника адвоката ОСОБА_3 ,на діїслідчого СВЗаводського ВПГУНП вМиколаївській області ОСОБА_4 - залишити без розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення28.02.2020
Оприлюднено06.02.2023
Номер документу87941605
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за скаргами на дії та рішення правоохоронних органів, на дії чи бездіяльність слідчого, прокурора та інших осіб під час досудового розслідування інші скарги

Судовий реєстр по справі —487/291/20

Постанова від 28.02.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Постанова від 20.01.2020

Кримінальне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні