Ухвала
від 06.03.2020 по справі 460/4731/19
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

06 березня 2020 року м. Рівне № 460/4731/19

Рівненський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Комшелюк Т.О., розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області до Комунального некомерційного підприємства "Гощанська центральна районна лікарня" Гощанської районної ради Гощанського району Рівненської області про застосування заходів реагування,

В С Т А Н О В И В :

У провадженні Рівненського окружного адміністративного суду перебувала на розгляді адміністративна справа № 460/4731/19 за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області (далі - позивач) до Комунального некомерційного підприємства "Гощанська центральна районна лікарня" Гощанської районної ради Гощанського району Рівненської області (далі - відповідач) про застосування заходів реагування.

05 березня 2020 року сторони подали до суду заяви, у яких, посилаючись на частину п`яту статті 47 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), просять надати їм час для примирення до 01 вересня 2020 року.

Розглянувши спільну заяву учасників справи щодо надання строку для примирення, суд зазначає наступне.

Відповідно до частини першої статті 190 КАС України, сторони можуть повністю або частково врегулювати спір на підставі взаємних поступок. Примирення сторін може стосуватися лише прав та обов`язків сторін. Сторони можуть примиритися на умовах, які виходять за межі предмета спору, якщо такі умови примирення не порушують прав чи охоронюваних законом інтересів третіх осіб. Умови примирення не можуть суперечити закону або виходити за межі компетенції суб`єкта владних повноважень.

Згідно з частиною другою статті 190 КАС України, за клопотанням сторін суд зупиняє провадження у справі на час, необхідний їм для примирення.

Крім того, за правилами пункту 4 частини першої статті 236 КАС України, суд зупиняє провадження у справі в разі звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення - до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

Судом встановлено, що спільна заява сторін про надання строку для примирення не суперечить закону, не порушує права чи охоронювані законом інтереси інших осіб, дії представників сторін щодо подання вказаної заяви не суперечать інтересам осіб, яких вони представляють, а тому належить до задоволення.

За наведених обставин, провадження у справі належить зупинити до закінчення строку, про який сторони заявили у спільній заяві.

Керуючись статтею 190, пунктом 4 частини першої статті 236, статтями 243, 248 КАС України, суд

У Х В А Л И В :

Заяви Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області та Комунального некомерційного підприємства "Гощанська центральна районна лікарня" Гощанської районної ради Гощанського району Рівненської області про надання строку для примирення задовольнити.

Надати Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області та Комунальному некомерційному підприємству "Гощанська центральна районна лікарня" Гощанської районної ради Гощанського району Рівненської області строк для примирення до 01 вересня 2020 року.

Зупинити провадження у адміністративній справі № 460/4731/19 до 01 вересня 2020 року.

Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Ухвала може бути оскаржена. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Апеляційна скарга подається до Восьмого апеляційного адміністративного суду через Рівненський окружний адміністративний суд.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Суддя Комшелюк Т.О.

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.03.2020
Оприлюднено10.03.2020
Номер документу88059831
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —460/4731/19

Рішення від 16.10.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Т.О. Комшелюк

Ухвала від 08.09.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Т.О. Комшелюк

Ухвала від 06.03.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Комшелюк Т.О.

Ухвала від 03.02.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Комшелюк Т.О.

Ухвала від 02.01.2020

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

Комшелюк Т.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні