Ухвала
від 05.03.2020 по справі 452/582/20
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/582/20

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

"05" березня 2020 р. м.Самбір

Суддя Самбірського міськрайонного суду Львівської області Кравців В.І., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Дублянської селищної ради Самбірського району Львівської області про визнання права власності на спадкове майно,

встановив:

ОСОБА_1 , який проживає у с. Мала Білина Самбірського району Львівської області, пред`явив до Дублянської селищної ради Самбірського району Львівської області, яка розташована у смт. Дубляни Самбірського району Львівської області, позов про визнання за ним, позивачем, права на середню земельну частку (пай) розміром 2,99 в умовних кадастрових гектарах без контурного визначення зовнішніх меж на місцевості, яка розташована у с. Залужани Самбірського району Львівської області, згідно сертифіката серії ЛВ № 046353, виданого на підставі розпорядження голови Самбірської РДА від 7 травня 1997 року № 311, у порядку спадкування за законом після смерті його матері ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Справа підсудна Самбірському міськрайонному суду Львівської області.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Справа підлягає розгляду у порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 187, 189-191, 197 ЦПК України,

постановив:

Прийняти до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 про визнання права власності на спадкове майно.

Відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Дублянської селищної ради Самбірського району Львівської області про визнання права власності на спадкове майно, яка буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Підготовче засідання призначити у відкритому судовому засіданні в залі суду на 31 березня 2020 року на 9 год. 40 хв. з викликом сторін.

Участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не можлива із за відсутності технічної можливості.

Установити відповідачу - Дублянській селищній раді Самбірського району Львівської області строк до 31 березня 2020 року для подання відзиву на позов та документів, що підтверджують надіслання відзиву позивачу ОСОБА_1 .

Учасникам справи надіслати копію даної ухвали.

Відповідачу надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню в апеляційному порядку окремо від рішення суду не підлягає.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://sb.lv.court.gov.ua.

Суддя

Дата ухвалення рішення05.03.2020
Оприлюднено10.03.2020
Номер документу88063485
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —452/582/20

Рішення від 15.04.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Ухвала від 31.03.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

Ухвала від 05.03.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Кравців В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні