Ухвала
від 06.03.2020 по справі 606/595/20
ТЕРЕБОВЛЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

606/595/20

У Х В А Л А

іменем України

06 березня 2020 року м. Теребовля

Суддя Теребовлянського районного суду Тернопільської області Малярчук В.В. розглянувши заяву ОСОБА_1 до дочірнього підприємства Тернопільського облавтодору ВАТ Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України про видачу судового наказу про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати , -

В С Т А Н О В И В:

Заявник ОСОБА_1 звернувся до суду із заявою до дочірнього підприємства Тернопільського облавтодору ВАТ Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України про видачу судового наказу про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати, у якому просить стягнути з філії Великоберезовицька дорожня експлуатаційна дільниця дочірнього підприємства Тернопільського облавтодору ВАТ Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України (адреса місцезнаходження: Тернопільська область, Тернопільський район, с. Острів, вул. Промислова, 1, ЄДРПОУ 26197661) в користь ОСОБА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 заборгованість по нарахованій, але не виплаченій заробітній платі в розмірі 23745 грн. (двадцять три тисячі сімсот сорок п`ять гривень ) грн 56 коп.

Заява про видачу судового наказу не відповідає вимогам статті 163 Цивільного процесуального кодексу України .

Відповідно до п. 1 ч. 1 ст.165 ЦПК України суддя відмовляє у видачі судового наказу, якщо заява подана з порушеннями вимог статті 163 цього Кодексу.

За даних обставин у видачі судового наказу за даною заявою слід відмовити.

Відмова у видачі судового наказу з підстав, передбачених пунктами 1, 2, 8, 9 частини першої статті 165 ЦПК України , не є перешкодою для повторного звернення з такою самою заявою в порядку, встановленому цим розділом, після усунення її недоліків.

Керуючись статями 163 , 165 , 166 ЦПК України , суддя, -

УХВАЛИВ:

У видачі судового наказу за заявою ОСОБА_1 до дочірнього підприємства Тернопільського облавтодору ВАТ Державна акціонерна компанія Автомобільні дороги України про видачу судового наказу про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати - відмовити.

Ухвала може бути оскаржена до Тернопільського апеляційного суду через Теребовлянський районний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому ухвала суду не були вручені у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвалу судуякщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя

Дата ухвалення рішення06.03.2020
Оприлюднено10.03.2020
Номер документу88065052
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати

Судовий реєстр по справі —606/595/20

Ухвала від 06.03.2020

Цивільне

Теребовлянський районний суд Тернопільської області

Малярчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні