Ухвала
від 12.03.2020 по справі 289/1493/19
РАДОМИШЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 289/1493/19

Номер провадження 2/289/167/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12.03.2020 м. Радомишль

Суддя Радомишльського районного суду Житомирської області Сіренко Н.С., розглянувши заяву адвоката Каплі О.М. про вступ у справу як представника відповідача, подану в межах розгляду позовної заяви ОСОБА_1 до Державного підприємства Міністерства оборони України "Макарівський завод залізобетонних виробів" про стягнення заробітної плати,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду перебуває вказана цивільна справа.

10.03.2020 до Радомишльського районного суду Житомирської області надійшла заява від адвоката Каплі О.М. про залучення його до участі у справі в якості представника відповідача та надання доступу до електронної справи в підсистемі Електронний суд .

Розглянувши заяву адвоката Каплі О.М. та додані до неї документи, суддя приходить до наступного.

Відповідно до ч. 3 ст. 58 ЦПК України, юридична особа незалежно від порядку її створення бере участь у справі через свого керівника, члена виконавчого органу, іншу особу, уповноважену діяти від її імені відповідно до закону, статуту, положення, трудового договору (контракту) (самопредставництво юридичної особи), або через представника.

Положеннями ст. 60 ЦПК України визначено, що представником у суді може бути адвокат або законний представник. Під час розгляду спорів, що виникають з трудових відносин, а також справ у малозначних спорах (малозначні справи) представником може бути особа, яка досягла вісімнадцяти років, має цивільну процесуальну дієздатність, за винятком осіб, визначених у статті 61 цього Кодексу.

Згідно ч. ч. 1, 3, 4 ст. 62 ЦПК України, повноваження представників сторін та інших учасників справи мають бути підтверджені такими документами:

1) довіреністю фізичної або юридичної особи;

2) свідоцтвом про народження дитини або рішенням про призначення опікуном, піклувальником чи охоронцем спадкового майна.

Довіреність від імені юридичної особи видається за підписом (електронним цифровим підписом) посадової особи, уповноваженої на це законом, установчими документами.

Повноваження адвоката як представника підтверджуються довіреністю або ордером, виданим відповідно до Закону України "Про адвокатуру і адвокатську діяльність".

Згідно з витягом з договору про надання правової допомоги від 26.07.2019, ордеру серії КС № 717143 від 06.03.2020, ОСОБА_2 , який має право на зайняття адвокатською діяльністю, надає правову допомогу відповідачу у справі.

Враховуючи вищевикладене, а також, те, що повноваження ОСОБА_2 на представництво інтересів відповідача підтверджені належними документами, суд, вважає, що клопотання про допуск до участі у справі в якості представника відповідача та надання доступу до електронної справи в підсистемі Електронний суд підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 58, 60, 260 ЦПК України, суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Допустити адвоката Каплю Олександра Миколайовича як представника відповідача до участі у розгляді справи за позовною заявою ОСОБА_1 до Державного підприємства Міністерства оборони України "Макарівський завод залізобетонних виробів" про стягнення заробітної плати.

Надати адвокату Каплі Олександру Миколайовичу доступ до електронної справи в підсистемі Електронний суд .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала не є окремим об`єктом апеляційного оскарження без постановлення судового рішення.

Суддя Н. С. Сіренко

СудРадомишльський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення12.03.2020
Оприлюднено13.03.2020
Номер документу88168309
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —289/1493/19

Рішення від 07.09.2020

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Сіренко Н. С.

Ухвала від 12.03.2020

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Сіренко Н. С.

Ухвала від 26.02.2020

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Сіренко Н. С.

Ухвала від 08.01.2020

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Сіренко Н. С.

Ухвала від 10.09.2019

Цивільне

Радомишльський районний суд Житомирської області

Луньова Д. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні