Ухвала
від 13.03.2020 по справі 643/10166/19
МОСКОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 643/10166/19

Провадження № 2/643/745/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13.03.2020 року Московський районний суд м. Харкова в складі:

головуючого - судді Довготько Т.М.

за участі секретаря судового засідання - Хотян К.В.

представника позивача - Ніколаєнко В.М.

відповідача - Половнева Є ОСОБА_1 , діючого в своїх інтересах та в інтересах ТОВ АВС Медіа плюс ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м.Харкові цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю АВС Медіа , Товариства з обмеженою відповідальністю АВС Медіа плюс , ОСОБА_3 про припинення порушення прав на знак для товарів і послуг,

ВСТАНОВИВ :

В провадженні Московського районного суду м. Харкова заходиться вищевказана справа.

Ухвалою Московського районного суду м. Харкова від 01.07.2019року провадження у зазначеній справі було відкрито, та справу призначено в підготовче судове засідання.

Представник позивача Ніколаєнко В.М. в підготовчому судовому засіданні не заперечувала проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Відповідач - Половнев Є.М ОСОБА_4 , діючий в своїх інтересах та в інтересах ТОВ АВС Медіа плюс не заперечував проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Відповідач ТОВ АВС Медіа в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду повідомлявся у встановлений законом порядок.

Статтею 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч.5 ст. 198 ЦПК України, - суд може оголосити перерву у підготовчому засіданні у разі необхідності, зокрема у випадках: 1) заміни відведеного експерта, перекладача, спеціаліста; 2) невиконання учасником справи вимог ухвали про відкриття провадження у справі у встановлений судом строк, якщо таке невиконання перешкоджає завершенню підготовчого провадження; 3) неподання витребуваних доказів особою, яка не є учасником судового процесу; 4) витребування нових (додаткових) доказів.

Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

В підготовчому судовому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189,196-198,200 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження за позовною заявою ОСОБА_2 до Товариства з обмеженою відповідальністю АВС Медіа , Товариства з обмеженою відповідальністю АВС Медіа плюс , ОСОБА_3 про припинення порушення прав на знак для товарів і послуг та призначити справу до судового розгляду на 27.04.2020 року о 10 год. 00 хв. , у приміщенні Московського районного суду м. Харкова, зал. № 39.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Довготько Т.М.

Дата ухвалення рішення13.03.2020
Оприлюднено15.03.2020
Номер документу88189929
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення порушення прав на знак для товарів і послуг

Судовий реєстр по справі —643/10166/19

Рішення від 20.07.2020

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Довготько Т. М.

Рішення від 20.07.2020

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Довготько Т. М.

Ухвала від 13.03.2020

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Довготько Т. М.

Ухвала від 28.02.2020

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Довготько Т. М.

Ухвала від 22.11.2019

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Довготько Т. М.

Ухвала від 21.11.2019

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Довготько Т. М.

Ухвала від 01.07.2019

Цивільне

Московський районний суд м.Харкова

Довготько Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні