Ухвала
від 16.03.2020 по справі 688/174/20
ШЕПЕТІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 688/174/20

№ 2/688/290/20

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

16 березня 2020 року м. Шепетівка

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

у складі: головуючої - судді Цідик А.Ю.,

за участю: секретаря судового засідання Гошовської О.О.,

представника позивача Новачука Л.П.,

третьої особи без самостійних вимог ОСОБА_1 ,

провів підготовче судове засідання в залі засідань у м. Шепетівка у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Корчицької сільської ради, Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_1 , про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування,

встановив:

ОСОБА_2 звернулася до суду з позовом до Корчицької сільської ради, Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_1 , про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування.

Представник позивача у підготовчому судовому засіданні позов підтримав з підстав, викладених у ньому, клопотання не заявляв.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, у підготовчому судовому засіданні проти задоволення позову не заперечив, клопотання не заявляв.

Представник Корчицької сільської ради у підготовче судове засідання не з`явився, звернувся до суду із заявою про розгляд справи у його відсутність.

Представник Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області у підготовче судове засідання не з`явився, звернувся до суду із заявою про розгляд справи у його відсутність, проти задоволення позову не заперечив.

Судом виконано вимоги ч. 2 ст. 197 ЦПК України .

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття провадження у справі немає. Суд вважає за доцільне закрити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні.

Беручи до уваги, що спір не врегульовано в підготовчому судовому засіданні, керуючись ст.ст. 197-200 , 260 ЦПК України , суд

постановив:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Корчицької сільської ради, Шепетівської районної державної адміністрації Хмельницької області, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_1 , про визнання права власності на земельну частку (пай) в порядку спадкування та призначити справу до судового розгляду по суті на 10 годину 30 хвилин 06 квітня 2020 року, викликати в судове засідання учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.Ю. Цідик

СудШепетівський міськрайонний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення16.03.2020
Оприлюднено17.03.2020
Номер документу88229825
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —688/174/20

Рішення від 06.04.2020

Цивільне

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

Цідик А. Ю.

Рішення від 06.04.2020

Цивільне

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

Цідик А. Ю.

Ухвала від 16.03.2020

Цивільне

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

Цідик А. Ю.

Ухвала від 17.02.2020

Цивільне

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

Цідик А. Ю.

Ухвала від 23.01.2020

Цивільне

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області

Цідик А. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні