Ухвала
від 12.03.2020 по справі 490/9566/19
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

490/9566/19 12.03.2020

н\п 1-кс/490/1341/2020

Центральний районний суд м. Миколаєва

Справа № 490/9566/19

У Х В А Л А

12 березня 2020 року м.Миколаїв

Слідчий суддя Центрального районного суду м.Миколаєва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУ НП в Миколаївській області ОСОБА_3 , погоджене з прокурором відділу прокуратури Миколаївської області ОСОБА_4 , про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні №12019150000000595 від 06.11.2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України, -

В С Т А Н О В И В:

10.03.2020 року старший слідчий в ОВС СУ ГУ НП в Миколаївській області ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді Центрального районного суду м.Миколаєва з погодженим із прокурором відділу прокуратури Миколаївської області ОСОБА_4 клопотанням про накладення арешту на майно, вилучене 05.03.2020 року під час проведення обшуку у службових кабінетах та інших нежитлових приміщеннях філії «Варварівська ДЕД», ДП «Миколаївський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України», за адресою: м.Миколаїв, вул.Одеське Шосе, 71, яка перебуває у користуванні ТОВ «Містдорбуд».

В обґрунтування поданого клопотання слідчий зазначив, що вилучені речі та документи є речовими доказами, оскільки відповідають критеріям, зазначеним у ст.98КПК України, а саме є матеріальним об`єктом, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження. Зазначене майно необхідне для забезпечення його збереження як речового доказу, запобігання можливості приховування, знищення доказів злочинної діяльності, проведення огляду із залученням спеціалістів, криміналістичних експертиз, а також має суттєве значення для розслідування кримінального провадження, єоб`єктом кримінально протиправних дій.

Слідчий в судове засідання не з`явився, надав до суду заяву про розгляд клопотання у його відсутність, клопотання підтримав в повному обсязі.

На підставі ч.4 ст.107 КПК України, фіксування судового засідання за допомогою технічних засобів кримінального провадження не здійснювалось.

Дослідивши клопотання слідчого та додані до нього матеріали, слідчий суддя приходить до наступного.

Як вбачається з клопотання та доданих до нього матеріалів, СУ ГУ НП в Миколаївській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №12019150000000595 від 06.11.2019 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.191 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що службові особи ДП «Миколаївський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», ТОВ «Містдорбуд» та ТОВ «Патчер», діючи за попередньою змовою групою осіб зі службовими особами САД у Миколаївській області, вчиняють дії щодо заволодіння коштами державного бюджету, під час виконання будівельних та ремонтних робіт доріг на території Миколаївської області.

Згідно інформації оприлюдненої на сайті публічних закупівель ProZorro в 2019 році ТОВ «ПАТЧЕР» спільно з ТОВ «МІСТДОРБУД» приймало участь у п`яти процедурах закупівель послуг з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Миколаївської області здійснених Службою автомобільних доріг у Миколаївській області на загальну суму 18 431 728 гривень.

Згідно умов тендерної документації за вказаними процедурами Замовником визначено, що Учасник в складі тендерної пропозиції на підтвердження кваліфікаційного критерію «наявність обладнання та матеріально-технічної бази» повинен надати Довідку про наявність обладнання та матеріально-технічної бази, необхідних для виконання робіт за предметом закупівлі. У складі цінових пропозицій за переліченими процедурами ТОВ «МІСТДОРБУД» та ТОВ «ПАТЧЕР» надані скан-копії технічних паспортів одного й того самого обладнання, яке є власністю ДП «Миколаївський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» та долучені копії договорів про надання послуг дорожньо-будівельною технікою укладених учасниками з ДП «Миколаївський облавтодор» з переліком механізмів які є ідентичними у обох учасників. При цьому договори укладені ТОВ «МІСТДОРБУД» та ТОВ «ПАТЧЕР» з ДП «Миколаївський облавтодор» мають один і той самий реєстраційний номер 19/08-2019 та однакову дату укладання 19.08.2019.

У складі цінових пропозицій ТОВ «МІСТДОРБУД» та ТОВ «ПАТЧЕР» надано довідки про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід для надання послуг за предметом закупівлі, в яких в обох учасників на посаді інженера з охорони праці зазначений ОСОБА_5 .

Зазначені факти свідчать про те, що ТОВ «МІСТДОРБУД» та ТОВ «ПАТЧЕР» є пов`язаними між собою юридичними особами.

В свою чергу ДП «Миколаївський облавтодор», маючи у наявності необхідне обладнання та матеріально-технічну базу, не надало цінові пропозиції до участі у перерахованих процедурах, а наявну у підприємства техніку фактично передало у користування ТОВ «МІСТДОРБУД» та ТОВ «ПАТЧЕР». Крім того, в рамках укладеного договору №1-Б від 04.03.2019 між САД у Миколаївській області та ДП «Миколаївський облавтодор», останніми укладено договори підряду з ТОВ «МІСТДОРБУД» та ТОВ «ПАТЧЕР» на виконання вказаних робіт, технікою та силами якої виконувались ДП «Миколаївський облавтодор», що свідчить про фактичне виконання вказаних робіт ДП «Миколаївський облавтодор» за цінами, що не відповідають ринковим, а отримання державних коштів за виконані роботи в повному обсязі ТОВ «МІСТДОРБУД» та ТОВ «ПАТЧЕР».

05.03.2020 року на підставі ухвали слідчого судді Центрального районного суду м.Миколаєва проведено обшук у службових кабінетах та інших нежитлових приміщеннях філії «Варварівська ДЕД», ДП «Миколаївський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України», за адресою: м.Миколаїв, вул.Одеське Шосе, 71, яка перебуває у користуванні ТОВ «Містдорбуд», за результатами якого виявлено та вилучено майно, зазначене у протоколі обшуку від 05.03.2020 року.

Постановою слідчого СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_6 від 06.03.2020 року вилучені речі та майно були визнані речовими доказами у кримінальному провадженні №12019150000000595.

Згідно ч.1 ст.167 КПК України, тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення підозрюваного або осіб, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій цієї статті майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення.

Пунктом 1 ч.2 ст.167 КПК України передбачено, що тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди.

Відповідно до положень ч.1 ст.170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Відповідно до ч.2 ст.170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Згідно ч.1 ст.98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Частиною 5 статті 171 КПК України передбачено, що у разі тимчасового вилучення майна під час обшуку, огляду, здійснюваних на підставі ухвали слідчого судді, передбаченоїстаттею 235цього Кодексу, клопотання про арешт такого майна повинно бути подано слідчим, прокурором протягом 48 годин після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, в якої його було вилучено.

Враховуючи вищезазначені обставини, а також те, що слідчим в клопотанні було доведено необхідність накладення арешту на вказане майно, а також враховуючи достатність підстав вважати, що вилучене майно відповідає критеріям, зазначеним у ст.ст.98, 167 КПК України, слідчий суддя з метою збереження речових доказів у кримінальному провадженні, розумності та співрозмірності обмеження права власності завданням кримінального провадження, а також враховуючи правову підставу для арешту майна та наслідки арешту майна для інших осіб, вважає, що наявні підстави для накладення арешту на вищевказане майно.

За такого, клопотання слідчого про арешт майна підлягає задоволенню.

На підставі вище викладеного та керуючись ст.ст.167, 170-173 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУ НП в Миколаївській області ОСОБА_3 , погоджене з прокурором відділу прокуратури Миколаївської області ОСОБА_4 , про накладення арешту на майно у кримінальному провадженні №12019150000000595 від 06.11.2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України - задовольнити.

Накласти арешт на майно, вилучене 05.03.2020 року під час проведення обшуку у службових кабінетах та інших нежитлових приміщеннях філії «Варварівська ДЕД», ДП «Миколаївський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України», за адресою: м.Миколаїв, вул.Одеське Шосе, 71, яка перебуває у користуванні ТОВ «Містдорбуд», а саме на:

- книга щодо переліку подорожніх листів розпочата 18.11.19 по 11.02.20 на 79 аркушах;

- копії паспорта та ідентифікаційного номера на ім`я наступних осіб: ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 всього на 8 аркушах;

- рахунок № НОМЕР_1 від 02.03.20 на 1 аркуші;

- чисті бланки подорожних листів вантажного автомобіля ТОВ «Роадтех» за підписом механіка у кількості 16 штук;

- чисті бланки подорожних листів вантажного автомобіля без зазначення підприємства за підписом механіка у кількості 80 штук;

- чисті бланки подорожних листів вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» за підписом механіка у кількості 10 штук;

- реєстр контрагентів ТОВ «Містдорбуд» за період 2019 року на 1 аркуші;

- перелік договорів на 1 аркуші;

- видаткова накладна № 290 від 20.01.2020 ПАТ «Нікстром» та квитанція прибуткового касового ордеру № 34 від 20.01.20 всього на 2 аркушах;

- видаткова накладна № 299 від 20.01.2020 ПАТ «Нікстром» та квитанція прибуткового касового ордеру № 35 від 20.01.20 всього на 2 аркушах;

- рахунок на оплату № 2 від 08.01.20 ТОВ «ОптімаСтайл» на 2 аркушах;

- ТТН № 851052 ВАТ «ДАК Автомобільні дороги України» ДП «Миколаївський облавтодор філія Южноукраїнська ДЕД» на 1 аркуші;

- відомість видачі ПММ на 3 аркушах;

- поліс № АУ/0055896 від 10.12.19 на 1 аркуші;

- поліс № АМ/8996178 від 18.01.20 на 1 аркуші;

- страховий талон- спеціальний знак до полісу на 1 аркуші;

- видаткова накладна № 883 від 20.02.2020 ПАТ «Нікстром» та квитанція прибуткового касового ордеру № 117 від 20.02.20 всього на 2 аркушах;

- наказ ТОВ «Роадтех» про закріплення водіїв за транспортними засобами № 05-0 від 11.04.19 на 1 аркуші;

- наказ ТОВ «Роадтех» про внесення змін до наказу від 20.06.19 № 06-О № 09 - О від серпня 19 на 1 аркуші;

- протокол узгодження переліку техніки та обладнання що надається в оренду на 1 аркуші;

- ТТН № 850028 (бланк) ФОП ОСОБА_10 на 2 аркушах;

- наказ ТОВ «Спецтранс-Н» від 03.02.20 про призначення матеріально відповідальної особи для збереження матеріальних цінностей на підприємстві та договір про повну матеріальну відповідальність від 03.02.20 на 5 аркушах;

- перелік автомобілів у кількості 19 штук у 2 примірниках на 1 аркуші кожний один з яких має цифрові рукописні записи;

- копія виписки з ЄДРПОУ на ТОВ «Спецтранс-Н» на 2 аркушах;

- наказ ТОВ «Спецтранс-Н» від 27.12.19 про чергування у 2 примірниках на 1 аркуші кожний;

- лист ТОВ «Містрдорбуд» № 139/12 від 27.12.2019 у 2х примірниках на 1 аркуші кожний;

- чисті бланки подорожніх листів службового легкового автомобіля за підписом механіка на 76 аркушах;

- чисті бланки подорожніх листів службового легкового автомобіля з штампом ТОВ «Спецтранс-Н» за підписом механіка на 49 аркушах;

- подорожний лист службового легкового автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» на автомобіль ВАЗ 21101 НОМЕР_2 у 2 примірниках на 1 аркуші кожний;

- аркуші паперу формату А4 із чорновими рукописними записами на 2 аркушах;

- чеки на відпуск ПММ; № 6373 від 29.01.20, № 0311 від 03.02.20, № 0418 від 02.03.20, 0407від 02.03.20, 7186 від 06.02.20, № 4593 від 18.02.20, № 4591 від 18.02.20, № 2884 від 14.02.20, № 2920 від 14.02.20, № 4597 від 18.02.20, № 0789 від 08.02.2020, 4114 від 17.02.20, 4962 від 19.02.20, № 0185 від 06.02.2020, 1343 від 06.02.20, 8822 від 05.02.20, 5388 від 20.02.20, 7295 від 24.02.20, 7928 від 25.02.20,5901 від 21.02.20, 2956 від 14.02.20, 1984 від 04.02.20, 1993 від 04.02.20, 8632 від 27.02.20, 8634 від 27.02.20, 9549 від 14.01.20, 0027 від 15.01.20, 0946 від 17.01.20, 0022 від 15.01.20, 2259 від 20.01.20, 7279 від 09.01.20, 5411 від 27.01.20, 7197 від 31.01.20, 3210 від 22.01.20, 3698 від 23.01.20, 7549 від 31.01.20, 9549 від 14.01.20, 0027 від 15.01.20, 0946 від 17.01.20, 0022 від 15.01.20, 2259 від 20.01.20, 7279 від 09.01.20, 5411 від 27.01.20, 7197 від 31.01.20, 0016 від 15.01.20, 2675 від 22.01.20, 4531 від 22.01.20, 9532 від 19.01.20, 7979 від 04.01.20, 7877 від 03.01.20, 4617 від 03.01.20, 2261 від 20.01.20, 7551 від 31.01.20;

- паперова папка для паперів із назвою Містдорбуд в якій знаходяться наступні документи:

- копія акту між філію Вознесенський райавтодор та ОСОБА_11 на 1 аркуші.

- копія акту від 17.12.19 між філією Первомайський райавтодор та ОСОБА_11 на 1 аркуші.

- копія акту приймання-передачі матеріалів і палива від 18.12.19 між філією Южноукраїнської ДЕД та ОСОБА_11 на 1 аркуші;

- копія акту приймання-передачі матеріалів і палива від 18.12.19 між філією Миколаївської ДЕД та ОСОБА_11 на 1 аркуші;

- копія акту № 1 ТОВ «Містдорбуд» від 25.10.2019;

- аркуш паперу формату А4 із чорновими рукописними записами;

- видаткова накладна № 701 від 11.02.20 та квитанція до прибуткового касового ордеру № 85 від 11.02.20;

- видаткова накладна № 704 від 11.02.20 та квитанція до прибуткового касового ордеру № 86 від 11.02.20;

- оборотно-сальдова відомість ТОВ «Містдорбуд» по рахунку № 205 за 01.01.20-27.01.20 на 2 аркушах;

- подорожній лист вантажного автомобілю Миколаївська ДЕД на 1 аркуші;

- подорожній лист № 576112 вантажного автомобіля від 20.11.19 на 1 аркуші;

- копії подорожніх листів вантажного автомобіля за номерами: 1649, 1650, 1647, 1648;

- копії ТТН за номерами: 851051, 850031 від 03.12.19 на 1 аркуші;

- копія видаткової накладної ТОВ «Металзбуд» № 3449 від 18.12.19 на 1 аркуші;

- копія видаткової накладної ТОВ «Меркурій Авто» № 1309 від 23.12.19 на 1 аркуші;

- копія рахунку на оплату по замовленню № 3885 від 28.12.19 на 1 аркуші;

- табель обліку робочого часу за грудень 2019 року на 1 аркуші;

- копія Листа ГУДПС в Миколаївській області про надання інформації, щодо ТОВ «Містдорбуд» від 09.01.20 на 4 аркушах;

- папка з файлами у яких знаходяться копії паспортів громадян України, ідентифікаційних номерів, посвідчення трактористів ПІБ наступних осіб: ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 на 63 аркушах;

- пластикова папка скорошивач чорного кольору із копіями свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів та свідоцтв про реєстрацію машин ТОВ «ОМЛ ГРУПП» на 38 аркушах;

- наказ ТОВ «Спецтранс-Н» № 01/19 від 18.11.19 про встановлення норм витрати палива для транспортних засобів у 2 примірниках на 2 аркушах кожний;

- пластикова папка зеленого кольору із переліками транспортних засобів, машин та механізмів ТОВ «Містдорбуд» а також чистих аркушів паперу формату А4 з відбитками печатки ТОВ «Містдорбуд» на 24 аркушах, всього у папці 70 аркушів;

- особистий блокнот формату А5 ОСОБА_22 із чорновими рукописними записами у якому знаходиться аркуш паперу А4 із чорновими рукописними записами;

- пластикова папка скорозшивач чорного кольору з копіями паспортів громадянина України та ідентифікаційних кодів на ім`я наступних осіб: ОСОБА_23 , ОСОБА_24 , ОСОБА_25 , ОСОБА_26 , ОСОБА_27 , ОСОБА_28 , ОСОБА_29 , ОСОБА_30 , ОСОБА_7 , ОСОБА_31 , ОСОБА_9 , ОСОБА_32 , ОСОБА_33 , ОСОБА_34 , ОСОБА_35 , ОСОБА_8 , ОСОБА_36 , ОСОБА_37 , ОСОБА_38 на 54 аркушах;

- чисті бланки подорожніх листів вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» у яких наявні підписи механіка на 10 аркушах;

- ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 743344 від 25.02.20 на 1 аркуші та копія;

- ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851058 від 25.02.20 на 1 аркуші;

- ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851059 від 25.02.20 на 1 аркуші;

- ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851058 від 25.02.20 на 1 аркуші та копія;

- ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851059 від 25.02.20 на 1 аркуші та копія;

- ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» б/н від 25.02.20 на Форд ВЕ7669СОС на 1 аркуші та копія;

- паперова папка під назвою березень 2020 в якій знаходиться наступні документи:

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 02.03.20 з чеками 0215, 0211 від 02.03.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 02.03.20 з чеком 0228 від 02.03.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 03.03.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 03.03.20 з чеками 0854, 0654 від 03.03.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 02.03.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 03.03.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 04.03.20;

- наряд завдання дорожньо-будівельної машини ТОВ «Спецтранс-Н» № 257, 279, 291, 307, 285, 302 на 2 аркушах кожний;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» № 497 від 31.01.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 03.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» № 500 від 04.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 04.02.20 з чеками № 1095, 1093 від 04.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» № 506 від 04.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 05.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 05.02.20 з чеком № 6873 від 05.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 06.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 06.02.20 з чеками № 0081, 1345 від 06.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 06.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 07.02.20 з чеком № 0320 від 07.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 07.02.20 з чеками № 0081, 1345 від 06.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 08.02.20 з чеками № 0811 від 08.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 08.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 09.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 10.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 10.02.20 з чеком 1265 від 10.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 11.02.20 з чеками № 2010 від 12.02.2020, № 1700 від 11.02.2020;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 11.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 12.02.20 з чеком 2081 від 12.02.2020;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 12.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 13.02.20 з чеком № 2467 від 13.02.2020;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 13.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 14.02.20 з чеком 2918 від 14.02.2020;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 14.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 15.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 16.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 17.02.20 з чеком № 4147 від 17.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 18.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 19.02.20 з чеком № 4960 від 19.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 20.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 21.02.20 з чеком № 7183 від 21.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 24.02.20 з чеками 7332 від 24.02.20, 7562 від 25.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 25.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 26.02.20 з чеками № 8464 від 26.02.20, № 8230 від 26.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 27.02.20 з чеком № 9629 від 28.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 28.02.20;

- наряд завдання дорожньо-будівельної машини ТОВ «Спецтранс-Н» від 03.02.20 МТЗ 82.1;

- наряд завдання дорожньо-будівельної машини ТОВ «Спецтранс-Н» від 03.02.20 Беларус 920;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» № 514, 522, 530, 538 МАН ТGX ВЕ0183СВ з чеком № 2350 від 05.02.20;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» № 516, 520, 531, 539 МАН ТGA НОМЕР_3 з чеком № 2341 від 05.02.20;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» № 513, 523, 529, 540, 543 МАН ТGA ВЕ7013СР з чеком № 2340 від 05.02.20;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» № 515, 521, 528, 535, 544 DAF НОМЕР_4 з чеком № 23431 від 05.02.20;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» № 512, 523, 524, 545,551, 554, 559, б/н від 12.02.20, б/н від 14.02.20, б/н від 16.02.20, б/н від 10.02.20, б/н від 11.02.20, б/н від 14.02.20, б/н від 16.02.20 МАЗ НОМЕР_5 з чеком № 2405 від 06.02.20;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» № 555, б/н від 11.02.20, б/н від 13.02.20,б/н від 15.02.20,б/н від 12.02.20, б/н від 13.02.20, б/н від 15.02.20, б/н від 05.02.20 МАЗ НОМЕР_6 ;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» № 496, 501, 510, 526, 536, 546, 552 FORD ВЕ7668СХ з чеками № 2354 від 05.02.20, № 3040 від 07.02.20; б/н від 25.02.20;

- копія ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851066 від 25.02.20 у 2 примірниках на 1 аркуші кожний;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 26.02.20 FORD НОМЕР_7 ;

- копія ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851063 від 26.02.20 на 1 аркуші;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 27.02.20 FORD НОМЕР_7 з чеком № 5299 від 27.02.20;

- копія ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851073 від 27.02.20 на 1 аркуші;

- копія ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851072 від 27.02.20 на 1 аркуші;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 28.02.20 FORD НОМЕР_7 ;

- копія ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851076 від 28.02.20 на 1 аркуші;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» № 505, 511, 525, 527, 537, 547, 553, б/н від 25.02.20 FORD ВЕ7669СХ з чеками № 2376 від 05.02.20, 2372 від 09.02.20, 7976 від 25.02.20;

- копія ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851065 від 25.02.20 у 2 приминрниках на 1 аркуші кожна;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» 26.02.20 FORD НОМЕР_8 з чеками № 5136 від 26.02.20;

- копія ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851064 від 26.02.20 на 1 аркуші;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» 27.02.20 FORD НОМЕР_8 з чеком № 5301 від 27.02.20;

- копія ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851071 від 27.02.20 на 1 аркуші;

- копія ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851073 від 27.02.20 на 1 аркуші;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» 27.02.20 FORD НОМЕР_8 з чеками № 5427 від 28.02.20;

- копія ТТН ТОВ «Спецтранс-Н» № 851075 від 28.02.20 на 1 аркуші;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» 27.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_9 з чеками № 7191від 06.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 07.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_9 ;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 08.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_9 з чеками № 0739 від 08.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 10.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_9 ;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 11.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_9 з чеком № 1721 від 11.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 12.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_9 з чеком № 2065 від 12.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 13.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_9 з чеком № 2650 від 13.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 14.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_9 з чеками № 2929, 2933 від 14.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 17.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_10 з чеком № 4123 від 17.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 18.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_10 з чеком № 4547 від 18.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 19.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_10 ;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 20.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_10 з чеками № 5427, 5423 від 18.02.20, 4986 від 19.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 21.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_10 ;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 22.01.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_9 ;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 25.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_10 з чеками № 7649,7646, 7647 від 25.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 26.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_10 з чеками № 8268 від 26.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 27.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_10 з чеками № 8629 від 27.02.20;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 27.02.20 ГАЗ 33023 НОМЕР_10 ;

- подорожній лист службового легкового автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 03.02.20, 11.02.20 з чеком № 1785 від 11.02.20, 13.02.20, 14.02.20 з чеком 3128 від 14.02.20, 18.02.2 0, 18.02.20 з чеком від 18.02.20, 19.02.20, 21.02.20 з чеками № 5899,6161 від 21.02.20, 24.02.20 з чеком № 7540 від 24.02.20, 25.02.20, 26.02.20 з чеком № 1896 від 26.02.20, 27.02.20 з чеками № 5249, 2397, 0567 від 27.02.20, 28.02.20, у перелічених листах автомобіль та водій не зазначені, підписи останніх відсутні, наявний підпис механіка;

- паперова папка із назвою «Чисті подорожні листи з підписом водіїв»;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» на автомобіль ГАЗ 33023 НОМЕР_9 , водій ОСОБА_20 , за підписом від імені останнього без зазначення дати у кількості 4 штук;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» дата марка автомобіля відсутні, водій ОСОБА_39 за підписом від імені останнього у кількості 8 штук;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» дата марка автомобіля відсутні, водій ОСОБА_17 за підписом від імені останнього у кількості 13 штук;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» дата марка автомобіля відсутні, водій ОСОБА_40 за підписом від імені останнього у кількості 6 штук;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» дата марка автомобіля відсутні, водій ОСОБА_41 за підписом від імені останнього у кількості 12 штук;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» дата марка автомобіля відсутні, водій ОСОБА_42 за підписом від імені останнього у кількості 1 штуки;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» дата марка автомобіля відсутні, водій ОСОБА_13 за підписом від імені останнього у кількості 15 штук;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» дата марка автомобіля відсутні, водій ОСОБА_15 за підписом від імені останнього у кількості 6 штук;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» дата марка автомобіля відсутні, водій ОСОБА_43 за підписом від імені останнього у кількості 7 штук;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» дата марка автомобіля відсутні, водій Кучер за підписом від імені останнього у кількості 8 штук;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» дата марка автомобіля відсутні, водій ОСОБА_17 за підписом від імені останнього у кількості 12 штук;

- відомість видачі ПММ А92 на 1 аркуші;

- відомість видачі ПММ ДП на 1 аркуші;

- відомість видачі ПММ Газ на 1 аркуші;

- відомість видачі ПММ на 1 аркуші виконано рукописним текстом, у тому числі виданого на ТОВ «Містдорбуд» у січні 2020 року усього на 3 аркушах;

- аркуш паперу формату А4 із чорновими рукописними записами;

- оборотна сальдова відомість ТОВ «Містдорбуд» по рахунку 203 за 01.01.19-25.02.20 із рукописними записами на 1 аркуші;

- копії карток ТОВ «Містдорбуд» та ТОВ «Патчер» Введення режиму чергування за номерами 1-11 на 1 аркуші кожний;

- копії карток ТОВ «Містдорбуд» та ДП «Миколаївський облавтодор» Введення режиму чергування за номерами 12-42 на 1 аркуші кожний;

- наряд завдання дорожньо-будівельної машини бензиновий тример FC43 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк.;

- наряд завдання № 344 дорожньо-будівельної машини віброплита АР90 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк з чеками № 6855 від 31.07.19, 6246 від 30.07.19, 7593 від 17.07.19, 1789 від 24.07.19;

- наряд завдання № 343 дорожньо-будівельної машини віброплита АР90 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк;

- наряд завдання № 567 дорожньо-будівельної машини бензиновий тример FC43 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк.;

- наряд завдання № 511 дорожньо-будівельної машини бензиновий тример FC43 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк.;

- наряд завдання № 527 дорожньо-будівельної машини бензиновий тример FC43 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк.;

- наряд завдання № 499 дорожньо-будівельної машини віброплита АР90 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк;

- наряд завдання № 791 дорожньо-будівельної машини віброплита АР90 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк з чеками № 9272 від 09.09.19, 7073 від 05.09.19;

- наряд завдання № 523 дорожньо-будівельної машини віброплита АР90 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк;

- наряд завдання № 777 дорожньо-будівельної машини бензиновий тример FC43 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк. з чеком № 6139 від 03.09.19;

- наряд завдання № 779 дорожньо-будівельної машини бензиновий тример FC43 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк.;

- наряд завдання № 772 дорожньо-будівельної машини бензиновий тример FC43 ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк.;

- наряд завдання № 846 дорожньо-будівельної машини повітродувний пристрій ТОВ «Містдорбуд» відтиск штампу ТОВ «Роадтех» на 2 арк. з чеками № 7183 від 25.09.19, 6846 від 24.09.19, 4092 від 19.09.20, 3099 від 17.09.19, 9989 від 11.09.19;

- відомість видачи ПММ ТОВ «Містдорбуд» за серпень 2019 року з чеками № 9782 від 05.08.19, 1700 від 08.08.19, 9403 від 22.08.19, 7736 від 19.08.19, 4936 від 14.08.19;

- відомість видачи ПММ бензин А92 ТОВ «Містдорбуд» за жовтень 2019;

- відомість видачи ПММ бензин А95 ТОВ «Містдорбуд» за жовтень 2019;

- відомість видачи ПММ бензин А95 ТОВ «Містдорбуд» за вересень 2019;

- подорожні листи вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 25.02.20 28.02.20 автомобіль Рено НОМЕР_11 , водій ОСОБА_14 за підписом від імені останнього;

- подорожній лист вантажного автомобіля ТОВ «Спецтранс-Н» від 05.02.20, 10.02.20 автомобіль МАЗ НОМЕР_5 , водій ОСОБА_44 ;

- копія відомості видачі ПММ бензин А95 ТОВ «Містдорбуд» за грудень 2019 на 2 аркушах.;

- копія відомості видачі ПММ Газ ТОВ «Містдорбуд» за грудень 2019;

- аркуш паперу формату А4 з рукописними чорновими записами синього кольору;

- копія листа до ТОВ «Патчер» вих. 10р/2576 від 02.12.2019 на 1 арк.;

- лист до ТОВ «Патчер» вих. 2708/04-17 від 29.11.2019 на 1 арк.;

- лист до ТОВ «Патчер» вих. 2710/04-17 від 29.11.2019 на 1 арк.;

- копія листа до ТОВ «Патчер» вих. 2697/04-17 від 28.11.2019 на 1 арк.;

- зведені відстані перевезення щебеневої продукції на 1 арк.;

- роздруківка нормативного значення витрат палива. Тягачі вітчизняні та країн СНД на арк.;

- роздруківка від 12.09.2017 Перевідного коефіціента м3 в тони для будівельних матеріалів на 1 арк.;

- аркуш формату А4 з рукописним текстом кульковою ручкою синього кольору із зазначенням інформації закритих по актам робіт на 1 арк.;

- аркуш формату А4 з таблицею із зазначенням найменування робіт, одиниць виміру, кількості та приміток на 1 арк.;

- аркуш формату А4 з таблицею із зазначенням наявності матріалів (технічна сіль, Технічна сіль для ПСС, ПСС, відсів) та готовності техніки на 1 арк.;

- звіт по актам виконання за 01.01.19-16.10.10 на 1 арк.;

- паперова папка для паперів з написом грудень 2019 в які наявні наступні документи:

- подорожній лист службового легкового автомобіля №100 від 2 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №115 від 3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №124 від 4 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 9231 від 05.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №133 від 5 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 9720 від 06.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №140 від 6 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 0410 від 09.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №147 від 9 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 5541 від 10.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №151 від 10 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 6090 від 11.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №157 від 11 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №167 від 12 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 6661 від 13.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №175 від 6 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №183 від 16 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 2481 від 17.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №189 від 17 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 8178 від 18.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №198 від 18 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №204 від 19 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 8770 від 20.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №210 від 20 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 9119 від 21.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №215 від 21 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №220 від 23 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №222 від 24 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 0927 від 26.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №224 від 26 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №230 від 27 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 5349 від 28.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист службового легкового автомобіля №236 від 28 грудня 2019 року на 1 арк.;

- наряд-завдання ТОВ «Спецтранс-Н» №088 за період 2 грудня по 31 грудня 2019 року на 2 арк.;

- наряд-завдання ТОВ «Спецтранс-Н» №089 за період 2 грудня по 31 грудня 2019 року на 2 арк.;

- фіскальний чек 3515 від 03.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №095 від 2-3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №106 від 3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №108 від 3-4 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №119 від 4-5 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №162 від 12-13 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №171 від 13-14 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №178 від 15-16 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 8591 від 19.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №202 від 19 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №208 від 20 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 1881 від 28.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №233 від 28 грудня-2 січня 2020 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №192 від 17 грудня 2019 року на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 17.грудня 2019 на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 17.грудня 2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 0172 від 02.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №093 від 02 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №099 від 2-3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 0609 від 03.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 0607 від 03.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №110 від 3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №118 від 4 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №120 від 4-5 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №131 від 5 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 1833 від 06.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №137 від 6 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №144 від 9 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 4785 від 10.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 3968 від 10.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №150 від 10 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №154 від 10 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 4869 від 12.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №164 від 12 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №166 від 12-13 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 5281 від 13.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №170 від 13 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №172 від 13-14 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №186 від 16 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 7514 від 17.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №190 від 17 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 8095 від 18.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №196 від 12 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №201 від 19 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 8889 від 20.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №209 від 20 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №213 від 21 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 3963 від 23.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 0267 від 23.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №219 від 23 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №223 від 26 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №225 від 27 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №227 від 27-28 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 2662 від 28.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №231 від 28 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 4734 від 06.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 9569 від 06.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №136 від 6 грудня 2019 року на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 6.грудня 2019 на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 6.грудня 2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №143 від 9 грудня 2019 року на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 9.грудня 2019 на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 9.грудня 2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 6411 від 12.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №165 від 12 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №191 від 18 грудня 2019 року на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 18.грудня 2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 3286 від 02.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 8787 від 02.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 3495 від 02.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №094 від 02 грудня 2019 року на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 2.грудня 2019 на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 2.грудня 2019 на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 2.грудня 2019 на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 2.грудня 2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №107 від 3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 3.грудня 2019 на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 3.грудня 2019 на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 3.грудня 2019 на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 3.грудня 2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 3966 від 04.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 6037 від 04.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №121 від 4 грудня 2019 року на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 4.грудня 2019 в двох примірниках на 2 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 4.грудня 2019 в двох примірниках на 2 арк.;

- фіскальний чек 9781 від 05.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №129 від 5 грудня 2019 року на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 5.грудня 2019 в двох примірниках на 2 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 5.грудня 2019 в двох примірниках на 2 арк.;

- фіскальний чек 4690 від 06.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 4691 від 06.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №138 від 6 грудня 2019 року на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 6.грудня 2019 в двох примірниках на 2 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №145 від 9 грудня 2019 року на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 9.грудня 2019 в двох примірниках на 2 арк.;

- фіскальний чек 6099 від 11.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №155 від 11 грудня 2019 року на 1 арк.;

- товарно-транспортна накладна від 11.грудня 2019 в двох примірниках на 2 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №163 від 12 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 3534 від 03.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №097 від 2-3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №103 від 3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №109 від 3-4 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №128 від 5-6 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №160 від 12-13 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №180 від 15-16 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №226 від 27-28 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №239 від 29-30 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №249 від 31 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №246 від 30-31 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 3528 від 03.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 3524 від 03.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №090 від 2-3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №113 від 3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №114 від 3-4 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №132 від 5-6 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №229 від 27-28 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №235 від 28-29 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №240 від 29-30 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №245 від 30-31 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №250 від 31 грудня 01 січня 2020 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №096 від 2-3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №104 від 3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №122 від 4-5 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №174 від 13-14 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №184 від 16 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №232 від 28 грудня 1 січня 2020 року на 1 арк.;

- відомість видачі ПММ ДТ грудень 2019 на 1 арк.;

- відомість видачі ПММ А-92 грудень 2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №091 від 2-3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №112 від 3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №092 від 2.11 по 3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №111 від 3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 0198 від 02.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №098 від 2 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №102 від 3 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №105 від 3-4 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 1150 від 04.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 2558 від 04.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №123 від 4 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 1609 від 05.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №127 від 5 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №130 від 5-6 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 1888 від 06.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №139 від 6 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 3229 від 09.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №146 від 9 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №149 від 10 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 4294 від 11.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №156 від 11 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №161 від 12 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 5333 від 13.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 6645 від 13.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №173 від 13 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №179 від 15-16 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №185 від 16 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №191 від 17 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №195 від 18 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 8373 від 19.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №203 від 19 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №207 від 20 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 9391 від 21.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №214 від 21 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 0269 від 23.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №218 від 23 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №228 від 27 грудня 2019 року на 1 арк.;

- фіскальний чек 2670 від 28.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 2666 від 28.12.2019 на 1 арк.;

- фіскальний чек 2664 від 28.12.2019 на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №234 від 28 грудня 2019 року на 1 арк.;

- подорожній лист вантажного автомобіля №241 від 29-30 грудня 2019 року на 1 арк.;

- бланк подорожнього листа вантажного автомобіля з підписом механіка на 1 арк.;

- журнал реєстрації вступного інструктажу ТОВ БП «Дорсервіс» на 25 арк.;

- відомість видачі ПММ ТОВ «Спецтранс» на 1 арк.;

- атестат відповідності № 018104 на 1 арк.;

- атестат відповідності № 018103 на 1 арк.;

- атестат відповідності № 018216 на 1 арк.;

- інструкція з охорони праці ТОВ БП «Дорсервіс» на 6 арк.;

- лист ТОВ «Патчер» вих. № 76 від 02.12.2019р на 1 арк.;

- лист ТОВ «Патчер» вих. № 75 від 28.11.2019р на 1 арк.;

- інформація щодо дислокації дорожньої техніки ТОВ «Патчер» на 1 арк.;

- інформація щодо дислокації дорожньої техніки ТОВ «Містдорбуд» на 1 арк.;

- Базування псс;

- інформація щодо потреб ТОВ «Патчер» на 1 арк.;

- паспорт готовності ТОВ «Патчер» на 4 арк.;

- наказ № 2 ТОВ «Патчер» від 10.10.2019 р. на 3 арк.;

- інформація підготовки ТОВ «Патчер» на 2 арк.;

- лист ТОВ «Патчер» на 1 арк.;

- інформація щодо потреби ТОВ «Патчер» на 1 арк.;

- інформація щодо дислокації дорожньої техніки ТОВ «Патчер» на 1 арк.;

- паспорт готовності ТОВ «Патчер» на 4 арк.;

- наказ б/н ТОВ «Патчер» від 10.10.2019 р. на 3 арк.;

- інформація підготовки ТОВ «Патчер» на 2 арк.;

- лист ТОВ «Патчер» на 1 арк.;

- інформація щодо потреби ТОВ «Патчер» на 1 арк.;

- інформація щодо дислокації дорожньої техніки ТОВ «Патчер» на 1 арк.;

- перелік автомобільних доріг загального користування до договору 35Б від 10.10.2019;

- базування псс;

- лист ТОВ «Патчер» вих. № 2143/04-17 від 07.10.2019 р. на 1 арк.;

- лист ТОВ «Патчер» вих. № 2143/04-17 від 04.10.2019 р. на 1 арк.;

- оперативний план підготовки ТОВ «Містдорбуд» до роботи на 4 арк.;

- подорожній лист ТОВ «Спецтранс-Н» № 304 від 10.01.2020 р. на 1 арк.;

- подорожній лист ТОВ «Спецтранс-Н» № 309 від 11.01.2020 р. на 1 арк.;

- подорожній лист ТОВ «Спецтранс-Н» № 318 від 13.01.2020 р. на 1 арк.;

- подорожній лист ТОВ «Спецтранс-Н» № 321 від 14.01.2020 р. на 1 арк.;

- подорожній лист ТОВ «Спецтранс-Н» № 329 від 15.01.2020 р. на 1 арк.;

- подорожній лист ТОВ «Спецтранс-Н» № 401 від 16.01.2020 р. на 1 арк.;

- подорожній лист ТОВ «Спецтранс-Н» № 405 від 17.01.2020 р. на 1 арк.;

- подорожній лист ТОВ «Спецтранс-Н» № 421 від 20.01.2020 р. на 1 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 18.01.2020 по 31.01.2020 з № 413, 416, 424, 422, 429, 432, 435, 436, 440, 442, 446, 447, 452, 457, 462, 465, 474, 475, 478, 481, 487, 490, 494 на 23 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 01.01.2020 по 18.01.2010 з № 254, 262, 267, 273, 276, 284, 287, 295, 298, 306, 313, 314, 316, 323, 325, 331, 334, 339, 402,407, 408, на 21 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 01.01.2020 по 31.01.2010р з № 255, 261, 266, 272, 277, 283, 289, 294, 300, 324, 333, 335, 337, 412, 323, 425, 431, 437, 443, 453, 458, 468, 473, 480, 488, 489 на 26 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 01.01.2020 по 31.01.2020 з № 256, 260, 268, 271, 278, 282, 290, 293, 301, 212, 317, 322, 330, 332, 400, 407, 417, 430, 448, 456, 469, 471, 482, 486, 491 на 24 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 27.01.2020 № 467, 468 на 2 арк.;

- наряд завдання ТОВ «Спецтранс-Н» від 01.01.2020 з № 252, 253 на 4 арк.;

- відомість видачі ПММ за січень 2020 на 1 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 02.01.2020 по 31.01.2020р з № 259, 265, 281, 288, 299, 315, 328, 338, 411, 420, 428, 234, 441, 451, 361, 472, 479, 485, 495 на 19 арк.;

- наряд завдання ТОВ «Спецтранс-Н» від 18.11.2019 по 29.11.2019р з № 027, 020, 013, 019, 012, 011, 010, 009, на 16 арк.;

- відомість ПММ ТОВ «Містдорбуд» на 3 арк.;

- наряд завдання ТОВ «Спецтранс-Н» від 05.12.2019 по 31.12.2019р з № 134, 101, 117, 116, 126, 125, 141, 135 на 18 арк.;

- відомість ПММ ТОВ «Містдорбуд» на 3 арк.;

- журнал учета выезда и заезда автомобилей в гараж № НОМЕР_12 на 24 арк.;

- журнал б/н з чорновими записами на 126 арк.;

- лист пояснення ТОВ «Містдорбуд» вих. 89/02 від 03.02.2020р. на 1 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 18.11.2019 по 20.11.2020 з № 004, 015, 025 на 12 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 18.11.2019 по 29.11.2020 з № 003, 016, 024, 032, 029, 048, 059, 069, 076, 080 на 10 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 18.11.2019 по 27.11.2020 з № 001, 017, 033, 038, 043, 066, 075 на 29 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 26.11.2019 по 28.11.2020 з № 056, 065 на 2 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 19.11.2019 по 28.11.2020 з № 014, 057, 064 на 3 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 18.11.2019 по 28.11.2020 з № 006, 026, 055, 067 на 4 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 18.11.2019 по 30.11.2020 з № 002, 018, 022, 031, 037, 044, 049, 058, 074, 081 на 12 арк.;

- наряд завдання ТОВ «Спецтранс-Н» від 18.11.2019 по 29.11.2019. з № 008, 007 на 4 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» від 18.11.2019 по 29.11.2020 з № 005, 030, 040, 050, 054, 063, 073, 082 на 8 арк.;

- видаткова накладна №154 від 26.02.2020 на 2 арк.;

- інформація щодо дислокації дорожньої техніки з написом «Патчер» на 8 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» на ім`я водія ОСОБА_40 (автомобіль МАН ВЕ17-21СК) за період з 4 по 10 лютого 2020 року на 5 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» на ім`я водія ОСОБА_16 (автомобіль МАН НОМЕР_13 ) за період з 31 січня-1 лютого, та з 5 по 13 лютого 2020 року на 7 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» на ім`я водія ОСОБА_45 (автомобіль МАН НОМЕР_14 ) за період з 5 по 12 лютого 2020 року на 4 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» на ім`я водія ОСОБА_17 (автомобіль ДАФ НОМЕР_4 ) за період з 5 по 14 лютого 2020 року на 5 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» на автомобіль ФОРД НОМЕР_8 за період за 6 січня та з 5 по 25 лютого 2020 року на 7 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» на ім`я водія ОСОБА_15 (автомобіль Рено НОМЕР_15 ) за 20, 27 лютого 2020 року на 2 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» на ім`я водія ОСОБА_13 (автомобіль Джонсон 53562ВЕ) за 20, 26 лютого 2020 року на 2 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» на автомобіль МТЗ 53563ВЕ за період з 4 по 28 лютого 2020 року на 7 арк.;

- подорожні листи ТОВ «Спецтранс-Н» на автомобіль ФОРД НОМЕР_7 за період з 3 по 7 лютого 2020 року на 4 арк.;

- перелічені документи упаковано до сейф пакетуНПУ №ЕХО 419322, цілісність якого засвідчено підписами понятих, спеціаліста, учасників обшуку та слідчого;

- свідоцтва про реєстрацію ТЗ за ТОВ «ОМЛ Групп» серії НОМЕР_16 , НОМЕР_17 , НОМЕР_18 , НОМЕР_19 , НОМЕР_20 ;

- свідоцтво про реєстрацію машини за ТОВ «ОМЛ Групп`серії ОМ№ 023172;

- державні номерні знаки НОМЕР_21 в кількості 2 шт.;

- державні номерні знаки НОМЕР_22 в кількості 2 шт.;

- державні номерні знаки НОМЕР_23 в кількості 2 шт.;

- штамп ТОВ «Спецтранс-Н» (ЄДРПОУ 42240767) м. Миколаїв, вул. Велика Морська, буд. 55А/1;

- жорсткий диск серійний номер OJ21827TS0076-MCF346OZ64, з комп`ютера ОСОБА_11 , на якому було виявлено чорнові записи та електронні документи щодо табелювання працівників ТОВ «Спецтранс-Н», крім цього встановлено файли з шифруванням;

- мобільний телефон Ксяомі редмі 4х imei НОМЕР_24 , НОМЕР_25 , з сім-карткою: НОМЕР_26 , НОМЕР_27 , який належить ОСОБА_22 та на якому виявлено фотографії та відеозаписи ремонту доріг в ході переписки з механіком ТОВ «Спецтранс-Н» ОСОБА_46 , переписки з директором ТОВ «Спецтранс-Н» ОСОБА_47 ;

- акт наданняпослуг № 1 від 13.01.20 ТОВ «Спецтранс-Н» замовник ТОВ «Містдорбуд», з оборотної сторони з чорновими рукописними записами на 1 аркуші;

- журнал виконання робіт ТОВ «Патчер» експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного значення (ремонт дорожнього покриття струменевим методом) 2019 рік;

- журнал виконання робіт ТОВ «Патчер» експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування державного значення Т-15-13 Нечаяне-Очаків, Км 0+000-км36+900 (ремонт дорожнього покриття струменевим методом) 2019 рік;

- журнал виконання робіт ТОВ «Патчер» експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування державного значення Т-15-06 (ремонт дорожнього покриття струменевим методом) 2019 рік;

- журнал виконання робіт ТОВ «Патчер» експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування державного значення Т-15-07 Миколаїв-Парутене-Очаків (ремонт дорожнього покриття струменевим методом) 2019 рік;

- жорсткого диску серійний номер PBU120GS25SSDRPE000541, який належить ОСОБА_11 та на якому було виявлено чорнові записи та електронні документи щодо табелювання працівників ТОВ «Містдорбуд» у тому числі за січень та лютий 2020 року;

- мобільний телефон марки «Ксяомі редмі 4» imei НОМЕР_28 , НОМЕР_29 з сім-карткою: НОМЕР_30 , який належить ОСОБА_11 та в ході огляду якого було виявлено фотографії, відеозапис ремонту доріг в ході переписки з директором ТОВ «Спецтранс-Н» ОСОБА_47 ;

- мобільний телефон марки «Ксяомі редмі 4х»,imei НОМЕР_31 , НОМЕР_32 , з сім-картками: НОМЕР_33 , НОМЕР_34 , який належить ОСОБА_48 та в ході огляду якого, виявлено фотографії та відеозаписи ремонту доріг в ході переписки з диспетчером ТОВ «Спецтранс-Н» ОСОБА_22 , переписки з директором ТОВ «Спецтранс-Н» ОСОБА_49 .

Ухвала підлягає негайному виконанню слідчим, у провадженні якого перебуває кримінальне провадження №22019150000000009.

Зобов`язати слідчого після встановлення власника майна, негайно вручити йому копію цієї ухвали для відома.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`яти днів з дня її проголошення до Миколаївського апеляційного суду.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення12.03.2020
Оприлюднено08.02.2023
Номер документу88258274
СудочинствоКримінальне
Сутьнакладення арешту на майно у кримінальному провадженні №12019150000000595 від 06.11.2019 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.191 КК України

Судовий реєстр по справі —490/9566/19

Ухвала від 18.10.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Скрипченко С. М.

Ухвала від 12.04.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Тішко Д. А.

Ухвала від 12.04.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Тішко Д. А.

Ухвала від 29.06.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Тішко Д. А.

Ухвала від 29.06.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Тішко Д. А.

Ухвала від 13.04.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Тішко Д. А.

Ухвала від 13.05.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Подзігун Г. В.

Ухвала від 28.04.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 23.04.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Дірко І. І.

Ухвала від 09.02.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Медюк С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні