Ухвала
від 02.04.2019 по справі 160/149/19
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

02 квітня 2019 року Справа № 160/149/19

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Врони О.В., розглянувши в письмовому провадженні у м. Дніпро клопотання представників позивача та відповідача про зупинення провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області (вул. Короленка, 4, м. Дніпро, 49600) до Пушкарівського комунального дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» (вул. Щастя, 26, с. Пушкарівка, Верхньодніпровський район Дніпропетровська область, 51606) про застосування заходів реагування,-

ВСТАНОВИВ:

29 грудня 2018 року за допомогою засобів поштового зв`язку Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області звернулося до суду з позовом до Пушкарівського комунального дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» , в якому просить:

- застосувати заходи реагування у вигляді повного зупинення експлуатації (роботи) об`єктів, а саме: будівлі дитячого садку, будівлі харчблоку, будівлі складу за адресою: Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, село Пушкарівка, вулиця Щастя, будинок 26 Пушкарівського комунального дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» (код ЄДРПОУ - 35950182) до повного усунення порушень;

- встановити у судовому рішенні спосіб і порядок його виконання шляхом зобов`язання зупинити експлуатацію об`єктів, а саме: будівлі дитячого садку, будівлі харчблоку, будівлі складу за адресою: Дніпропетровська область, Верхньодніпровський район, село Пушкарівка, вулиця Щастя, будинок 26 Пушкарівського комунального дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» (код ЄДРПОУ - 35950182) до повного усунення порушень.

Ухвалою суду від 17 грудня 2018 року відкрито провадження у справі № 160/9217/18 та призначено її до розгляду у порядку підготовчого провадження.

До суду від представників позивача та відповідача надійшли клопотання про зупинення провадження у справі для вирішення питання про примирення сторін.

02.04.2019 р. судом ухвалено про розгляд клопотань про зупинення провадження у справі продовжити в порядку письмового провадження.

Відповідно до ч. 9 ст. 205 Кодексу адміністративного судочинства України якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але всі учасники справи не з`явилися у судове засідання, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Дослідивши матеріали адміністративної справи, суд приходить до наступних висновків.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст.190 КАС України сторони можуть повністю або частково врегулювати спір на підставі взаємних поступок. Примирення сторін може стосуватися лише прав та обов`язків сторін. Сторони можуть примиритися на умовах, які виходять за межі предмета спору, якщо такі умови примирення не порушують прав чи охоронюваних законом інтересів третіх осіб. Умови примирення не можуть суперечити закону або виходити за межі компетенції суб`єкта владних повноважень.

За клопотанням сторін суд зупиняє провадження у справі на час, необхідний їм для примирення.

Пунктом 4 частини 1 статті 236 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що суд зупиняє провадження у справі в разі звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення - до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

З огляду на вищевикладене, суд вважає за необхідне зупинити провадження у справі на час, необхідний для примирення сторін.

Керуючись ст.ст. 180, 190, 236, 243 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Клопотання представників позивача та відповідача про зупинення провадження у справі - задовольнити.

Провадження в адміністративній справі № 160/149/19 за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області (вул. Короленка, 4, м. Дніпро, 49600) до Пушкарівського комунального дошкільного навчального закладу «Дзвіночок» (вул. Щастя, 26, с. Пушкарівка, Верхньодніпровський район Дніпропетровська область, 51606) про застосування заходів реагування зупинити на час для примирення сторін до 18 червня 2019 року 09 год. 00 хв.

Ухвала суду набирає законної сили відповідно до вимог статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена в строки, передбачені статтєю 295 Кодексу адміністративного судочинства України.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи ухвала суду оскаржується до Третього апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд відповідно до підпункту 15.5 пункту 15 Розділу VII Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя О.В. Врона

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.04.2019
Оприлюднено19.03.2020
Номер документу88266268
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —160/149/19

Ухвала від 25.02.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 14.08.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Рішення від 15.08.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 02.04.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Постанова від 14.03.2019

Адмінправопорушення

Локачинський районний суд Волинської області

Кідиба Т. О.

Ухвала від 30.01.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

Ухвала від 14.01.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Врона Олена Віталіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні