Постанова
від 06.03.2020 по справі 487/221/20
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/221/20

Провадження № 6/487/97/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06.03.2020 року Заводський районний суд м. Миколаєва у складі головуючого судді Нікітіна Д.Г., за участю секретаря судового засідання Оцабера М.С., розглянувши заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області про заміну сторони виконавчого провадження,

ВСТАНОВИВ:

15 січня 2020 року Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області звернулось до суду з заявою, в якій просить замінити стягувача управління Пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську у постанові про адміністративне правопорушення №4 від 05.03.2012 на правонаступника Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

В обґрунтування заяви зазначає, що постановою Управління Пенсійного фонду України в м. Южноукраїнськ №4 від 05.03.2012 року ОСОБА_1 було притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 850,00 грн. Постанова була направлена для примусового виконання. На даний час Управління Пенсійного фонду України в м. Южноукраїнськ реорганізовано, його правонаступником є Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області. Посилаючись на положення ч.5 ст.5 ЗУ Про виконавче провадження та ст.442 ЦПК України , заявник просить замінити стягувача.

В судове засідання учасники справи не з`явились, про час і місце судового засідання повідомлялись належним чином, їх неявка не перешкоджає розгляду заяви.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до такого.

Постановою Управління Пенсійного фонду України в м. Южноукраїнськ №4 від 05.03.2012 року ОСОБА_1 притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 850,00 грн.

На виконання пункту 1 Постанови КМУ від 16.12.2015 року № 1055 Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України затверджено перелік територіальних органів Пенсійного фонду України, які реорганізуються шляхом злиття, серед інших управлінь, шляхом злиття реорганізованого управління Пенсійного фонду України в Арбузинському районі Миколаївської області (іідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ 20884931) та управління Пенсійного фонду України в м. Южноукраїнську Миколаївської області (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ 20910856) у Южноукраїнське об`єднане управління Пенсійного фонду України Миколаївської області (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ 40387386).

На виконання п. 1 Постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 628 Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України

Южноукраїнське об`єднане управління Пенсійного фонду України Миколаївської області реорганізоване шляхом приєднання до Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Згідно з ч.1 ст.442 ЦПК України , у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження суд замінює таку сторону її правонаступником.

Відповідно до ч.5 ст.15 ЗУ Про виконавче провадження , у разі вибуття однієї із сторін виконавець за заявою сторони, а також заінтересована особа мають право звернутися до суду із заявою про заміну сторони її правонаступником. Для правонаступника усі дії, вчинені до його вступу у виконавче провадження, є обов`язковими тією мірою, якою вони були б обов`язковими для сторони, яку правонаступник замінив.

На підставі вищевикладеного, враховуючи, що управління Южноукраїнське об`єднане управління Пенсійного фонду України Миколаївської області припинило свою діяльність та його правонаступником є Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області, суд вважає, що заява про заміну сторони виконавчого провадження є обґрунтованою та підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 260 , 261 , 353 , 442 , 446 ЦПК України ,

УХВАЛИВ :

Заяву Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області про заміну сторони виконавчого провадження - задовольнити.

Замінити стягувача з управління Южноукраїнське об`єднане управління Пенсійного фонду України Миколаївської області на Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області у виконавчому провадженні по виконанню постанови про адміністративне правопорушення від 05.03.2012 № 4.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту підписання.

Ухвалу може бути оскаржено в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Миколаївського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга подається учасниками справи через Заводський районний суд міста Миколаєва.

Учасник справи, якому ухвала суду не були вручені у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у ч.2 ст.358 ЦПК України .

Суддя Д.Г. Нікітін

Дата ухвалення рішення06.03.2020
Оприлюднено20.03.2020
Номер документу88317027
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —487/221/20

Постанова від 06.03.2020

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Нікітін Д. Г.

Постанова від 20.01.2020

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Нікітін Д. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні