Ухвала
від 21.02.2020 по справі 2-а-309/11
ІЗЯСЛАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-а-309/11

Провадження № 6-а/675/33/2020

У Х В А Л А

"21" лютого 2020 р. м.Ізяслав

Ізяславський районний суд Хмельницької області в складі: головуючого - судді Демчука П.В.,

за участю секретаря Григор`євої О.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м.Ізяслав адміністративну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, управління Державної казначейської служби України в Ізяславському районі, про заміну сторони у виконавчому листі в адміністративній справі за позовом ОСОБА_2 до Управління Пенсійного фонду України в Ізяславському районі Хмельницької області про стягнення невиплаченої соціальної допомоги як дитині війни,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Ізяславського районного суду Хмельницької області знаходиться адміністративна справа за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, управління Державної казначейської служби України в Ізяславському районі, про заміну сторони у виконавчому листі в адміністративній справі № 2-а-309/11 за позовом ОСОБА_2 до Управління Пенсійного фонду України в Ізяславському районі Хмельницької області про стягнення невиплаченої соціальної допомоги як дитині війни.

Ухвалою Ізяславського районного суду від 17 січня 2020 року дана заява була прийнята до розгляду, відкрито провадження у справі та призначено судове засідання.

05.02.2020 року, до початку слухання справи по суті, через канцелярію суду заявник звернулася із письмовою заявою, якою просила вказану заяву залишити без розгляду.

Заінтересовані особи в судове засідання не з`явилися, хоча про дату, час та місце слухання справи повідомлені належним чином, подали заяви про розгляд даної справи за їх відсутності.

Відповідно до ч.4 ст.229 КАС України в зв`язку з неявкою всіх учасників справи судом не здійснюється фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Згідно п.5 ч.1 ст.240 КАС України суд своєю ухвалою залишає позов без розгляду, якщо надійшла заява позивача про залишення позову без розгляду.

Судом встановлено, що залишення заяви без розгляду не суперечить закону, не порушує будь-чиїх прав і охоронюваних законом інтересів.

Таким чином, відповідно до п.5 ч.1 ст.240 КАС України суд вважає за можливе задовольнити заяву ОСОБА_1 та залишити вказану заяву без розгляду, роз`яснивши, що особа, заяву якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення її без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Керуючись ст.ст.229, 240 КАС України, суд

П О С Т А Н О В И В :

Заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області, управління Державної казначейської служби України в Ізяславському районі, про заміну сторони у виконавчому листі в адміністративній справі за позовом ОСОБА_2 до Управління Пенсійного фонду України в Ізяславському районі Хмельницької області про стягнення невиплаченої соціальної допомоги як дитині війни, залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Сьомого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга подається учасниками справи через суд першої інстанції.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повий текст ухвали складено 21.02.2020 року.

Суддя П.В.Демчук

СудІзяславський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення21.02.2020
Оприлюднено20.03.2020
Номер документу88318796
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-309/11

Ухвала від 16.07.2020

Адміністративне

Садгірський районний суд м. Чернівців

Проскурняк І. Г.

Ухвала від 21.02.2020

Адміністративне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Демчук П. В.

Ухвала від 17.01.2020

Адміністративне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Демчук П. В.

Ухвала від 23.02.2011

Адміністративне

Першотравневий районний суд Донецької області

Скудін В. Є.

Ухвала від 27.01.2011

Адміністративне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Ляшко С. М.

Ухвала від 23.03.2011

Адміністративне

Володарський районний суд Донецької області

Демочко Т. Є.

Ухвала від 30.07.2010

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Галаган О. В.

Ухвала від 12.10.2018

Адміністративне

Любешівський районний суд Волинської області

Гладіч Н. І.

Ухвала від 07.09.2018

Адміністративне

Любешівський районний суд Волинської області

Гладіч Н. І.

Ухвала від 06.12.2010

Адміністративне

Глобинський районний суд Полтавської області

Свістєльнік Ю. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні