Ухвала
від 30.03.2020 по справі 635/972/20
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/972/20

Провадження № 2/635/1436/2020

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження в цивільній справі.

30 березня 2020 року смт. Покотилівка

Суддя Харківського районного суду Харківської області Назаренко О.В., розглянувши матеріали цивільного позову ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Комунальне підприємство Харківське районне бюро технічної інвентаризації про визнання права власності на сарай.

Позивач - ОСОБА_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , зареєстроване місце проживання АДРЕСА_1

Відповідач - ОСОБА_2 , РНОКПП не відомий, зареєстроване місце проживання АДРЕСА_1

Третя особа - Комунальне підприємство Харківське районне бюро технічної інвентаризації , код ЄДРПОУ 03355040, юридична адреса: Харківська область, Харківський район, смт.Покотилівка, вул.Дачна, 16; адреса для листування: Харківська область, Харківський район, смт Пісочин, вул.Надії, 15

УСТАНОВИВ:

до Харківського районного суду Харківської області надійшов зазначений позов, в якому позивач просить суд визнати за ОСОБА_1 право власності на сарай літ В розмірами 8,70*5,20м, розташований за адресою: АДРЕСА_1 .

Позовна заява подана з додержанням вимог ст. ст. 175-177 ЦПК України.

Справа підсудна Харківському районному суду Харківської області.

Пунктом 4 ч.2 ст. 187 ЦПК України в редакції Закону України від 03.10.2017 року передбачено при постановленні ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі вирішення питання за якими правилами позовного провадження (загального чи спрощеного) буде розглядатись справа.

Враховуючи, що позовні вимоги не містять очевидних ознак малозначної справи, які містить ч.6 ст.19 ЦПК України, не виникають з трудових правовідносин, відсутність клопотання позивача про розгляд справи в порядку спрощеного позовного провадження та обраний позивачем спосіб захисту, підстав для розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, передбачених ст.274 ЦПК України, судом не встановлено.

Виходячи з вищезазначеного суд приходить до висновку про розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

Відповідно до ч. 1 ст. 196 ЦПК України, для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Будь-яких заяв чи клопотань разом із позовом не надходило.

Керуючись ст. 187 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа Комунальне підприємство Харківське районне бюро технічної інвентаризації про визнання права власності на сарай прийняти до розгляду та відкрити провадження в цивільній справі за правилами загального позовного провадження.

Призначити дату проведення підготовчого судового засідання в приміщенні Харківського районного суду Харківської області на 24 квітня 2020 року о 10 год. 00 хв. з викликом сторін.

Відповідач має право протягом 15 днів з дня отримання копії ухвали, копії позовної заяви та доданих до неї документів надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також на адресу позивача - копію відзиву та доданих до нього документів.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання ними відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: hr.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена в частині порушення правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складання.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, апеляційні касаційні скарги подаються учасниками справи через Харківський районний суд Харківської області або до Харківського апеляційного суду.

Суддя Назаренко О.В.

Дата ухвалення рішення30.03.2020
Оприлюднено31.03.2020
Номер документу88488001
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на сарай. Позивач - ОСОБА_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , зареєстроване місце проживання АДРЕСА_1 Відповідач - ОСОБА_2 , РНОКПП не відомий, зареєстроване місце проживання АДРЕСА_1

Судовий реєстр по справі —635/972/20

Ухвала від 07.06.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Хорошевський О. М.

Ухвала від 23.04.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Хорошевський О. М.

Ухвала від 07.04.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Хорошевський О. М.

Ухвала від 22.03.2021

Цивільне

Харківський апеляційний суд

Хорошевський О. М.

Рішення від 01.02.2021

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

Рішення від 01.02.2021

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

Ухвала від 30.03.2020

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні