Ухвала
від 01.04.2020 по справі 461/2717/20
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/2717/20

Провадження № 1-кс/461/2011/20

УХВАЛА

01.04.2020 року слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 , за участі секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого ГУ Національної поліції у Львівській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей і документів у кримінальному провадженні № 12020140000000021 від 16 січня 2020 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернувся до суду з клопотанням, яке вмотивоване тим, що службові особи Асоціації органів місцевого самоврядування « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), що зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 , за попередньою змовою з службовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_2 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 ), що зареєстроване за адресою: АДРЕСА_2 , зловживаючи службовим становищем, в ході освоєння коштів, виділених на реалізацію міжнародного проекту № PBLU.01.02.00-06-0211/17-00 «РовеЛОВЕ Розточчя разом попри кордони», що реалізується за фінансової підтримки Європейського союзу та співфінансування обласного бюджету, розтратили грошові кошти в сумі 1 100 000 гривень.

Слідчий зазначає, що у ході досудового розслідування виникла необхідність у наданні тимчасового доступу та можливості вилучення оригіналів та належним чином завірених копій документів, що перебувають у володінні фізичної особи-підприємця ОСОБА_4 .

Слідчий в клопотанні просив слідчого суддю розглянути клопотання без його участі.

Представник особи, у володінні якої знаходяться речі і документи про дату та час судового засідання повідомлений не був відповідно до вимог ч. 2 ст. 163 КПК України.

Дослідивши клопотання, копії матеріалів, якими слідчий обґрунтовує доводи клопотання, копії документів, слідчий суддя дійшов до висновку, що клопотання слідчого є обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню, виходячи з наступного:

- стороною обвинувачення доведена наявність достатніх підстав вважати, що зазначені речі та документи перебувають або можуть перебувати у володінні відповідної юридичної особи;

- інформація, яку вони містять в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні.

В той же час, стороною обвинувачення доведена можливість використання як доказів відомостей, до яких надається доступ та неможливість іншими способами довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів.

Відповідно до вимог ч. 2 ст. 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів здійснюється на підставі ухвали слідчого судді.

Враховуючи вищевикладене, а також правові підстави для тимчасового доступу, достатність доказів, що вказують на вчинення кримінального правопорушення, наслідки, розумність та співрозмірність тимчасового доступу завданням кримінального провадження, наявність об`єктивної необхідності та виправданість такого втручання у права і свободи особи, приймаючи до уваги неможливість досягнення мети, на яку посилається слідчий, без застосування цих заходів, слідчий суддя вважає, що клопотання слідчого обґрунтоване та підлягає до задоволення.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 159-164 КПК України, слідчий суддя

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати слідчому слідчого управління ГУНП у Львівській області ОСОБА_3 , старшому слідчого управління ГУНП у Львівській області ОСОБА_5 , слідчому слідчого управління ГУНП у Львівській області ОСОБА_6 та старшому слідчому слідчого управління ГУНП у Львівській області ОСОБА_7 дозвіл на тимчасовий доступ з можливістю вилучення оригіналів та належним чином завірених копій документів, які перебувають у володінні фізичної особи-підприємця ОСОБА_4 (ІНП НОМЕР_3 ), що зареєстрований за адресою: АДРЕСА_3 , а саме:

- журналів здійснення технічного нагляду за проведенням будівельних робіт по об`єктах: «Будівництво об`єкту інфраструктури на туристичному веломаршруті в смт. Брюховичі, із встановленням альтанки та станції для ремонту велосипедів», «Будівництво об`єкту інфраструктури на туристичному веломаршруті в ІНФОРМАЦІЯ_3 (встановлення альтанки та станції для ремонту велосипедів в зоні рекреації « ІНФОРМАЦІЯ_4 »), «Будівництво об`єкту інфраструктури на туристичному веломаршруті в ІНФОРМАЦІЯ_3 (встановлення альтанки та станції для ремонту велосипедів в зоні стаціонарної рекреації « ІНФОРМАЦІЯ_5 »), «Будівництво об`єкту інфраструктури на туристичному веломаршруті в ІНФОРМАЦІЯ_3 (встановлення альтанки та станції для ремонту велосипедів в зоні стаціонарної рекреації « ІНФОРМАЦІЯ_6 »), «Будівництво об`єкту інфраструктури на туристичному веломаршруті в ІНФОРМАЦІЯ_3 (встановлення альтанки та станції для ремонту велосипедів на території адміністративного приміщення ІНФОРМАЦІЯ_7 ), «Будівництво об`єкту інфраструктури на туристичному веломаршруті у с. Крехів Жовківського району із встановленням альтанки та станції для ремонту велосипедів», «Будівництво об`єкту інфраструктури на туристичному веломаршруті у смт. Магерів Жовківського району із встановленням альтанки та станції для ремонту велосипедів», «Будівництво об`єкту інфраструктури на туристичному веломаршруті у с. Потелич Жовківського району із встановленням альтанки та станції для ремонту велосипедів», «Будівництво об`єкту інфраструктури на туристичному веломаршруті у м. Рава-Руська Жовківського району із встановленням альтанки та станції для ремонту велосипедів», «Будівництво об`єкту інфраструктури на туристичному веломаршруті у смт. Івано-Франкове Яворівського району із встановленням альтанки та станції для ремонту велосипедів»;

- належним чином завіреної копії кваліфікаційного сертифіката щодо здійснення технічного нагляду ОСОБА_4 ;

- п`ять документів, що містять підпис та відтиск печатки фізичної особи-підприємця ОСОБА_4 (ІНП НОМЕР_3 ).

Ухвала дійсна один місяць з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення01.04.2020
Оприлюднено08.02.2023

Судовий реєстр по справі —461/2717/20

Ухвала від 06.01.2022

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 05.01.2022

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 16.07.2021

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 16.07.2021

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 08.04.2021

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 08.04.2021

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 01.04.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 01.04.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 01.04.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 01.04.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні