Ухвала
від 01.04.2020 по справі 229/1181/20
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЄУН 229/1181/20

Провадження № 2/229/882/2020

У Х В А Л А

про відкриття провадження у цивільній справі

01 квітня 2020 року м. Дружківка

Дружківський міський суд Донецької області в особі судді Грубника О.М., розглянувши позовну заяву Комунальне підприємство 'компанія ' Вода Донбасу' в особі Дружківського ВУВКГ до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення боргу за послуги водопостачання та водовідведення,

встановив:

11 березня 2020 року позивач звернувся до суду з позовом до відповідача про стягнення боргу за послуги водопостачання та водовідведення

31 березня 2020 року

Позовну заяву подано з додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України, цивільна справа підсудна Дружківському міському суду Донецької області, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження у справі немає.

Керуючись ст. ст. 13, 19, 51, 84, 187, 260-261, 274,353 ЦПК України, суд

постановив:

прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити спрощене позовне провадження у цивільній справі за позовом Комунальне підприємство 'компанія ' Вода Донбасу' в особі Дружківського ВУВКГ до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення боргу за послуги водопостачання та водовідведення.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті в приміщенні Дружківського міського суду Донецької області на 18 травня 2020 рокуна 08:00год. , в яке викликати учасників справи.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів надіслати учасникам справи.

Роз?яснити учасникам справи, що відповідно до ст. ст. 81-84 ЦПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.

Сторони та інші учасники справи подають докази у справі безпосередньо до суду.

Позивач, особи, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб, повинні подати докази разом з поданням позовної заяви.

Відповідач, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, повинні подати суду докази разом з поданням відзиву або письмових пояснень третьої особи.

Якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об`єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд.

Учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Виклик свідка здійснюється за заявою учасника справи.

Заява про виклик свідка має бути подана до або під час підготовчого судового засідання, а якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, - до початку першого судового засідання у справі.

Відповідач має право в п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали подати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду відповідач зобов`язаний надіслати копію відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов .

В цей же строк відповідач має право подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження .

Позивач має право в п`ятиденний строк з дня отримання відзиву подати відповідь на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої - п`ятої ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи .

Відповідач має право в п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив подати заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої - п`ятої ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://dr.dn.court.gov.ua/sud0516/

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя: О. М. Грубник

Дата ухвалення рішення01.04.2020
Оприлюднено03.04.2020
Номер документу88552513
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення боргу за послуги водопостачання та водовідведення

Судовий реєстр по справі —229/1181/20

Ухвала від 10.12.2021

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Грубник О. М.

Рішення від 17.11.2021

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Грубник О. М.

Ухвала від 26.08.2021

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Грубник О. М.

Ухвала від 05.08.2021

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Грубник О. М.

Рішення від 28.05.2020

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Грубник О. М.

Ухвала від 01.04.2020

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Грубник О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні