Ухвала
від 12.03.2020 по справі 521/3615/20
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

521/3615/20

№ l-кс/521/1351/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 березня 2020 року

Слідчий суддя Малиновського районного суду м. Одеси ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання слідчого СВ Хмельницького ВП Малиновського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , погодженого з прокурором Одеської місцевої прокуратури №2 ОСОБА_4 , по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12020161470000196від 15.02.2020року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15, ч.1 ст. 115 КК України про надання тимчасового доступу до речей і документів

В С Т А Н О В И В :

Слідчий звернувся до слідчого судді з клопотанням, погодженими з прокурором, про надання тимчасового доступу до речей і документів.

Як вбачається з клопотання слідчого, 15 лютого 2020 року о 09:05 до чергової частини Хмельницького ВП Малиновського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області з МКЛ №1 надійшло повідомлення з органів охорони здоров`я ІНФОРМАЦІЯ_1 , про те що за адресою: АДРЕСА_1 , біля магазину на вулиці було виявлено чоловіка ОСОБА_5 , який зі слів пояснив що його побили та вдарили ножем. В подальшому ОСОБА_5 , було доставлено ІНФОРМАЦІЯ_2 та встановлено діагноз: Проникаюче поранення шиї з пошкодженням трахеї, різані рани ретробулярної області шиї з права , різана рана плеча з права.

Для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення, ступеню тяжкості тілесних ушкоджень, отриманих потерпілим, необхідні відомості, які містяться у документах історії хвороби стаціонарного хворого ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_3 .

У судовому засіданні слідчий клопотання підтримав в повному обсязі та просив його задовольнити.

Розглянувши клопотання, дослідивши надані докази, вислухавши думку слідчого, слідчий суддя приходить до висновку, що, клопотання підлягає задоволенню, так як:

Згідно до ст. 159 КПК України тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та, у разі прийняття відповідного рішення слідчим суддею, судом, вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Аналіз наданих суду матеріалів провадження, дозволяють слідчому судді прийти до висновку, що у справі наявні передбачені Законом підстави для задоволення клопотання та надання тимчасового доступу до копій речей і документів, які мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні з наведених вище обставин.

Підстав для відмови в задоволенні клопотання слідчий суддя не вбачає.

За таких обставин, керуючись ст.ст. 159-163 КПК України, слідчий суддя

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого СВ Хмельницького ВП Малиновського ВП в м. Одесі ГУНП в Одеській області ОСОБА_3 , погодженого з прокурором Одеської місцевої прокуратури №2 ОСОБА_4 , по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12020161470000196від 15.02.2020року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 15, ч.1 ст. 115 КК України про надання тимчасового доступу до речей і документів задовольнити.

Надати слідчому СВХмельницького ВПМалиновського ВПв м.Одесі ГУНПв Одеськійобласті ОСОБА_3 тимчасовий доступ з можливістю вилучення оригіналів документів історії хвороби стаціонарного хворого ОСОБА_5 ІНФОРМАЦІЯ_3 , які перебувають у володінні Комунального некомерційного підприємства " ІНФОРМАЦІЯ_4 " Одеської міської ради ( КНП " ІНФОРМАЦІЯ_2 " ОМР), ідентифікаційний код юридичної особи НОМЕР_1 , юридична адреса: АДРЕСА_2 .

Визначити строк дії ухвали тривалістю один місяць, який обраховувати з дня постановлення ухвали слідчим суддею.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положенням КПК України з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення12.03.2020
Оприлюднено07.02.2023

Судовий реєстр по справі —521/3615/20

Ухвала від 12.03.2020

Кримінальне

Малиновський районний суд м.Одеси

Кузьменко Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні