Ухвала
від 27.03.2020 по справі 593/360/20
БЕРЕЖАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2/593/169/2020

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

"27" березня 2020 р. м.Бережани

Суддя Бережанського районного суду Тернопільської області Шміло В.І., вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ( проживаючої за адресою: АДРЕСА_1 , РНОКПП - НОМЕР_1 , паспорт Серії НОМЕР_2 055 вид. 05 березня 2002 року Бережанським РВ УМВС України в Тернопільській області ) до Божиківської сільської ради, Бережанського району, Тернопільської області ( пошт. інд. 47535, с. Божиків, Бережанського району, Тернопільської області, код ЄДРПОУ - 04395099) про визнання права власності на спадкове майно ,-

В С Т А Н О В И В :

Позивачка ОСОБА_1 звернулася до Бережанського районного суду Тернопільської області з позовом до відповідача Божиківської сільської ради, Бережанського району, Тернопільської області про визнання права власності на спадкове майно.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175-177 ЦПК України.

Справа підсудна Бережанському районному суду Тернопільської області.

Клопотань про розгляд справи в порядку спрощеного провадження, та інших клопотань, заяв у письмовій формі одночасно з поданням позову до суду позивачем не було ( в позовній заяві не міститься).

Враховуючи вимоги ст.ст. 274,276,277 ЦПК України, суд дійшов висновку про розгляд справи в порядку загального позовного провадження.

Враховуючи викладе, провадження по цивільній справі за вищевказаним позовом підлягає призначенню до розгляду в підготовчому засіданні.

Керуючись ст. 187 ЦПК України.суддя,-

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження в справі за позовом ОСОБА_1 до Божиківської сільської ради, Бережанського району, Тернопільської області про визнання права власності на спадкове майно.

Призначити по цивільній справі підготовче судове засідання 08 квітня 2020 року, на 12 год. 30 хв. яке провести відкрито в залі судових засідань Бережанського районного суду, Тернопільської області, за адресою м. Бережани, вул. Банкова,2, Тернопільської області, про що повідомити учасників справи.

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих документів та запропонувати подати у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення йому копії ухвали про відкриття провадження у справі письмовий відзив проти позову з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються. Відзив разом з доданими документами надсилається відповідачу учасникам судового процесу одночасно з надсиланням відзиву до суду.

Роз`яснити відповідачу, що у разі не надання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу на підставі наданих матеріалів.

Роз`яснити позивачу його право протягом п`яти днів з дня отримання відзиву подати відповідь на відзив відповідно до ст. 179 ЦПК України з одночасним надсиланням такої відповіді та доданих до неї документів відповідачу.

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України, у строк для подання відзиву відповідачка має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої-п`ятої ст. 178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Копію цієї ухвали направити сторонам .

Учасники справи можуть отримати інформацію по даній справі на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою: https://court. gov. ua / sud 1901/.

На дану ухвалу може бути подана апеляційна скарга до Тернопільського Апеляційног суду і тільки у випадку недотримання позивачем правил підсудності. Апеляційна скарга на дану ухвалу суду подається безпосередньо до Тернопільського Апеляційного суду протягом п"ятнадцяти днів з дня отримання її копії.

Суддя В.І. Шміло

Дата ухвалення рішення27.03.2020
Оприлюднено06.04.2020
Номер документу88587167
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на спадкове майно

Судовий реєстр по справі —593/360/20

Рішення від 08.04.2020

Цивільне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Шміло В. І.

Ухвала від 27.03.2020

Цивільне

Бережанський районний суд Тернопільської області

Шміло В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні