Ухвала
від 06.04.2020 по справі 728/448/20
БАХМАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 728/448/20

номер провадження 2/728/247/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

06 квітня 2020 року Бахмацький районний суд Чернігівської області в складі:

головуючої судді - Лободи Н.В.

за участі секретаря судового засідання - Кулик Л.І.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м.Бахмачі в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Курінської сільської ради Бахмацького району Чернігівської області про визнання права власності в порядку спадкування,-

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 звернулася до Бахмацького районного суду Чернігівської області з позовом до Курінської сільської ради Бахмацького району Чернігівської області про визнання права власності в порядку спадкування на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами, які розташовані в АДРЕСА_1 . Позов мотивований тим, що успадкувавши після смерті своїх батьків - ОСОБА_2 та ОСОБА_3 вищевказане домоволодіння, яке відноситься до типу колгоспних дворів , позивачка не має можливості належним чином зареєструвати свої спадкові права на спірну нерухомість, оскільки у спадкодавців відсутні відповідні правовстановлюючі документи.

Учасники справи в судове засідання не з`явилися, надали суду заяви про розгляд справи без їх участі; представник позивачки заявлені вимоги підтримує в повному обсязі, просить їх задовольнити; представник відповідача відзиву на позов у встановлені судом строки не подав.

Разом з тим, від представника позивачки надійшло клопотання про витребування у Бахмацькій районній державній нотаріальній конторі відомостей про відкриття спадкових справ після смерті ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , оскільки особисто надати суду вказану інформацію, як доказ в підтвердження своїх вимог, позивачка не має можливості.

Судом на підставі ч.2 ст.247 ЦПК України, у зв`язку із неявкою в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

У підготовчому засіданні визначено дату, час і місце проведення судового засідання, установлено порядок з`ясування обставин, на які учасники справи посилаються і порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються, під час розгляду справи по суті, про що зазначено в протоколі судового засідання, здійснено інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Щодо клопотання представника позивачки, то Суд приходить до висновку про наявність підстав для їх задоволення у відповідності до положень ст.84 ЦПК України.

З огляду на вищевикладене Суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 84, 197-200, 260 ЦПК України, Суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Курінської сільської ради Бахмацького району Чернігівської області про визнання права власності в порядку спадкування до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань Бахмацького районного суду Чернігівської області на 16.04.2020 на 11:30 год.

Справу розглядати суддею одноособово в порядку загального позовного провадження.

У судове засідання викликати учасників справи.

Витребувати у Бахмацькій районній державній нотаріальній конторі відомості про відкриття спадкових справ після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 в с.Курінь та ОСОБА_3 , померлої ІНФОРМАЦІЯ_2 в с.Курінь.

Строк надання Бахмацькою районною державною нотаріальною конторою вищевказаної інформації суду встановити до 16.04.2020.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бахмацького районного суду Н.В.Лобода

СудБахмацький районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення06.04.2020
Оприлюднено08.04.2020
Номер документу88608048
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —728/448/20

Рішення від 16.04.2020

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 06.04.2020

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

Ухвала від 16.03.2020

Цивільне

Бахмацький районний суд Чернігівської області

Лобода Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні