Ухвала
від 08.04.2020 по справі 539/4680/19
ЛУБЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 539/4680/19

Провадження № 2/539/314/2020

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 квітня 2020 року Лубенський міськрайонний суд

Полтавської області

в складі: головуючого судді - Даценка В.М.,

з участю секретаря - Джадан І.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Лубни цивільну справу в порядку загального позовного провадження за позовом ОСОБА_1 до Територіальної громади в особі Снітинської сільської ради Лубенського району Полтавської області, треті особи Друга Лубенська державна нотаріальна контора, Відділ у Лубенському районі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання права в порядку спадкування за законом на земельні частки (паї),-

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернулась в суд з позовом до Снітинської сільської ради Лубенського району Полтавської області, треті особи Друга Лубенська державна нотаріальна контора, Відділ у Лубенському районі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області, ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про визнання права в порядку спадкування за законом на земельні частки (паї).

Прохає суд визнати за нею право на земельну частку (пай) площею 3,72 умовних кадастрових гектар, згідно Сертифікату на право на земельну частку (пай) серії ПЛ №0169414, право на земельну частку (пай) площею 3,72 умовних кадастрових гектар, згідно Сертифікату на право на земельну частку (пай) серії ПЛ №0169433, які видані на підставі розпорядження голови Лубенської РДА №395 від 18.10.1996 року.

В судове засідання позивач ОСОБА_1 не з`явилась, надіслала до суду заяву з проханням залишити вищевказаний позов без розгляду.

Представник відповідача Снітинської сільської ради в судове засідання не з`явився, надіслав до суду заяву, згідно якої прохає розглянути справу без його участі.

Представник третьої особи Другої Лубенської державної нотаріальної контори в судове засідання не з`явився, надіслав до суду заяву з проханням розглянути справу без його участі.

Треті особи ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , повідомлялись про дату, час та місце розгляду справи належним чином, в судове засідання не з`явились, про причини неявки суд не повідомили.

За відсутності учасників процесу розгляд цивільної справи здійснено в порядку ч. 2 ст. 247 ЦПК України без фіксації судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Дослідивши матеріали справи, вважає, що заява представника позивача про залишення позову без розгляду підлягає задоволенню з наступних підстав.

У відповідності до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи дані обставини, суд вважає, що маються підстави для залишення позову без розгляду, оскільки розгляд даної справи не розпочато.

Керуючись ст. 257 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Позов ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 ) до Територіальної громади в особі Снітинської сільської ради Лубенського району Полтавської області (код ЄДРПОУ 21057109, місце знаходження: с.Снітин вул.Князя Володимира,2 Лубенського району Полтавської області), треті особи Друга Лубенська державна нотаріальна контора (код ЄДРПОУ 02900084, місце знаходження: м.Лубни пл.Вокзальна,7 Полтавської області), Відділ у Лубенському районі Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області (місце знаходження: м.Лубни пл.академіка Олексія Бекетова,19 Полтавської області), ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_2 , місце проживання: АДРЕСА_2 ), ОСОБА_3 (РНОКПП НОМЕР_3 , місце проживання: АДРЕСА_3 ) про визнання права в порядку спадкування за законом на земельні частки (паї) - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до Полтавського апеляційного суду протягом 15 днів з дня її проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні в судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу до Полтавського апеляційного суду через суд першої інстанції протягом 15 днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Лубенського

міськрайонного суду В.М.Даценко

СудЛубенський міськрайонний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення08.04.2020
Оприлюднено09.04.2020
Номер документу88651679
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —539/4680/19

Ухвала від 08.04.2020

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Даценко В. М.

Ухвала від 17.03.2020

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Даценко В. М.

Ухвала від 09.01.2020

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Даценко В. М.

Ухвала від 03.12.2019

Цивільне

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області

Даценко В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні