Ухвала
від 15.04.2020 по справі 483/497/20
ОЧАКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 483/497/20

Провадження № 2-о/483/22/2020

У Х В А Л А

про відкриття провадження

15 квітня 2020 року м. Очаків

Суддя Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області Рак Л.М., ознайомившись із заявою Кам`янської сільської ради Очаківського району Миколаївської області (місцезнаходження: Миколаївська область, Очаківський район, с. Кам`янка, вул. Очаківська, 36/1), заінтересована особа - відділ в Очаківському районі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області (місцезнаходження: Миколаївська область, м. Очаків, вул. Лоцманська, 3), про визнання спадщини відумерлою, -

В С Т А Н О В И Л А :

14 квітня 2020 року Кам`янська сільська рада Очаківського району Миколаївської області звернулася до Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області із заявою, в якій просить визнати відумерлою спадщину у вигляді земельних ділянок площею 12,16 га, що розташовані в межах території Кам`янської сільської ради Очаківського району Миколаївської області, що залишилася після ОСОБА_1 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України, віднесена до юрисдикції Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області та відповідно до ч. 5 ст. 293 ЦПК України підлягає розгляду в порядку окремого провадження.

Підстави для залишення заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні. На підставі викладеного, керуючись ст. 187, п. 1 ч. 4 ст. 274, ч. 1 ст. 277, ч. 5 ст. 293 ЦПК України, -

У Х В А Л И Л А :

Відкрити окреме провадження у цивільній справі за заявою Кам`янської сільської ради Очаківського району Миколаївської області, заінтересована особа - відділ в Очаківському районі Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, про визнання спадщини відумерлою, та призначити її до розгляду у відкритому судовому засіданні у залі Очаківського міськрайонного суду Миколаївської області 14 травня 2020 року о 13 год. 00 хв. з повідомленням осіб.

Витребувати в Очаківському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Південного Міжрегіонального Управління Міністерства юстиції (м. Одеса) інформацію чи реєструвалась актова запис про смерть громадянина ОСОБА_1 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , та вразі її реєстрації надати витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про смерть вказаної особи.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

На офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1420/ учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо порушення правил підсудності шляхом подання апеляційної скарги до Миколаївського апеляційного суду через Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Учасники справи, яким ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження , якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення їм цієї ухвали.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудОчаківський міськрайонний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення15.04.2020
Оприлюднено16.04.2020
Номер документу88782692
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —483/497/20

Рішення від 19.06.2020

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Рак Л. М.

Рішення від 16.06.2020

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Рак Л. М.

Ухвала від 14.05.2020

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Рак Л. М.

Ухвала від 15.04.2020

Цивільне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Рак Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні