Ухвала
від 15.04.2020 по справі 342/216/20
ГОРОДЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 342/216/20

Провадження №2/342/318/2020

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

15 квітня 2020 р. м.Городенка

Городенківський районний суд Івано-Франківськоїобласті в складі:

головуючого судді Федів Л.М.,

з участю секретаря судового засідання Козаченко Л.Д.,

провівши відкрите підготовче засідання в залі Городенківського районного суду Івано-Франківської області в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник-адвокат Візінський Василь Васильович, до Чортовецької сільської ради Городенківського району Івано-Франківської області, ОСОБА_2 про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування за заповітом,

В С Т А Н О В И В :

06 березня 2020 року відкрито провадження у даній цивільній справі.

Позивач ОСОБА_1 , яка проживає по АДРЕСА_1 , в інтересах якої діє представник-адвокат Візінський В.В., звернулася в суд з позовом до Чортовецької сільської ради (місцезнаходження: вул. Галицька, 30 с. Чортовець Городенківського району Івано-Франківської області), ОСОБА_2 , яка проживає по АДРЕСА_1 , в якому просить визнати за нею право власності на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 в порядку спадкування.

Позивач в підготовче засідання не з`явилася. Предстаник позивача - адвокат Візінський Василь Васильович подав до суду заяву про проведення підготовчого засідання за відсутності позивача, та вказав, що позивач позовні вимоги підтримує повністю, просить справу призначити до судового розгляду.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явилася. Подала заяву, в якій зазначила, що повністю визнає позовні вимоги; не заперечує проти ухвалення судом рішення про задоволення позовних вимог в повному обсязі; справу просить розглядати у її відсутності.

Представник відповідача - Чортовецької сільської ради в підготовче засідання не з`явився. Подали заяву, в якій зазначили, що не заперечують проти позову ОСОБА_1 про визнання права власності на житловий будинок та господарські споруди в порядку спадкування за заповітом; просять справу розглядати без представника сільської ради.

Передбачених ч .2 ст. 198 ЦПК України підстав для відкладення підготовчого засідання судом не встановлено. Згідно вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

В підготовчому засіданні судом з`ясовано обставини, передбачені ст.197 ЦПК України . Оглянувши матеріали, додані до позовної заяви, суд прийшов до висновку про закриття підготовчого провадження і призначення справи досудового розгляду по суті.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 189 , 196-198 , 200 , 223 , 258 , 260-261 ЦПК України , суд,-

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник-адвокат Візінський Василь Васильович, до Чортовецької сільської ради Городенківського району Івано-Франківської області, ОСОБА_2 про визнання права власності на житловий будинок в порядку спадкування за заповітом.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 09.30 год. 06 травня 2020 року в приміщенні Городенківського районного суду Івано-Франківської області (м. Городенка вул. Героїв Євромайдану, 7, зал судових засідань № 3).

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Дослідження доказів в судовому засіданніпроводити в наступному порядку: після заслуховування вступного слова учасників справи ознайомитися та дослідити письмові докази, наявні в матеріалах справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Федів Л. М.

СудГороденківський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення15.04.2020
Оприлюднено16.04.2020
Номер документу88787024
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —342/216/20

Рішення від 06.05.2020

Цивільне

Городенківський районний суд Івано-Франківської області

Федів Л. М.

Ухвала від 15.04.2020

Цивільне

Городенківський районний суд Івано-Франківської області

Федів Л. М.

Ухвала від 06.03.2020

Цивільне

Городенківський районний суд Івано-Франківської області

Федів Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні