Ухвала
від 22.04.2020 по справі 395/1399/19
НОВОМИРГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 395/1399/19 Провадження № 2/395/13/2020

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 квітня 2020 року м. Новомиргород

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області в складі:

головуючого судді - Орендовського В.А.,

при секретарі - Понурі Л.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Новомиргороді в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом заступника керівника Знам`янської місцевої прокуратури до Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, ОСОБА_1 про визнання недійсним наказу та повернення земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Новомиргородського районного суду Кіровоградської області перебуває цивільна справа за позовом заступника керівника Знам`янської місцевої прокуратури до Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, ОСОБА_1 про визнання недійсним наказу та повернення земельної ділянки.

Згідно витягу від 22.04.2020 року з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`яєктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна судом встановлено, що ПП Агрофірма Перлина використовує спірну земельну ділянку на підставі договору оренди землі б/н від 09.07.2018 року.

У відповідності до вимог ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи. Якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Враховуючи, вимоги законодавства та обставини справи, суд вважає за необхідне залучити Приватне підприємство Агрофірма Перлина до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача.

З урахуванням наведеного, керуючись ст. 53 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у вищевказаній цивільній справі, як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідача - Приватне підприємство Агрофірма Перлина (код ЄДРПОУ 32450306, що розташоване за адресою: 26034, с. Панчеве, Новомиргородського району, Кіровоградської області, вул. Широка, 34).

Копію ухвали та позовної заяви з додатками направити третій особі.

Третя особа має право подати пояснення щодо позову протягом десяти днів із дня отримання його копії.

Роз`яснити третій особі, що до письмових пояснень застосовуються правила, встановлені частинами третьою-п`ятою статті 178 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Новомиргородського районного суду

Кіровоградської області В. А. Орендовський

Дата ухвалення рішення22.04.2020
Оприлюднено23.04.2020
Номер документу88878670
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним наказу та повернення земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —395/1399/19

Рішення від 22.05.2020

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Орендовський В. А.

Ухвала від 22.04.2020

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Орендовський В. А.

Ухвала від 06.02.2020

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Орендовський В. А.

Ухвала від 05.11.2019

Цивільне

Новомиргородський районний суд Кіровоградської області

Орендовський В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні