Ухвала
від 22.04.2020 по справі 641/10695/19
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Провадження № 2/641/712/2020 Справа № 641/10695/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

22 квітня 2020 року Комінтернівський районний суд м. Харкова в складі:

Головуючого судді - Ариничевої С.А.,

за участю секретаря - Веселянської К.І.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в приміщенні Комінтернівського районного суду м. Харкова в порядку загального позовного провадження цивільну справу за № 641/10695/19 за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю СНЕЙК , Державного реєстратора прав на нерухоме майно Департаменту реєстрації Харківської міської ради Прокопенко Олесі Олегівни, треті особи: Споживчий кооператив Перспектива , Обслуговуючий кооператив ЖСК Перспектива , Харківська міська рада про скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні судді Ариничевої С.А. перебуває цивільна справа № 641/695/19 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю СНЕЙК , Державного реєстратора прав на нерухоме майно Департаменту реєстрації Харківської міської ради Прокопенко Олесі Олегівни, треті особи: Споживчий кооператив Перспектива , Обслуговуючий кооператив ЖСК Перспектива , Харківська міська рада про скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.

Ухвалою суду від 02.01.2020 року провадження по вказаній справі відкрито та розгляд справи призначено за правилами загального позовного провадження у підготовче засідання.

Позивач, представник позивача, представник відповідача ТОВ СНЕЙК та представники третіх осіб в судове засідання не з`явились, про причини своєї неявки суду не повідомили.

Відповідно до ст. 196 ЦПК України, для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання. Дата і час підготовчого засідання призначаються суддею з урахуванням обставин справи і необхідності вчинення відповідних процесуальних дій. Підготовче засідання має бути розпочате не пізніше ніж через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі.

Відповідно до положень ст. 189 ЦПК України, підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання. Підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Враховуючи, що є необхідність у відкладенні підготовчого засідання суд з метою дотримання встановлених законодавством строків проведення підготовчого провадження, повного та об`єктивного розгляду справи та недопущення порушення прав сторін у справі, тоді як строк проведення підготовчого засідання закінчується, суд вважає необхідним продовжити строк проведення підготовчого засідання та оголосити у підготовчому засіданні перерву .

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 189, 196, 258, 260 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Продовжити строк проведення підготовчого провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю СНЕЙК , Державного реєстратора прав на нерухоме майно Департаменту реєстрації Харківської міської ради Прокопенко Олесі Олегівни, треті особи: Споживчий кооператив Перспектива , Обслуговуючий кооператив ЖСК Перспектива , Харківська міська рада про скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень на 30 (тридцять) днів, тобто до 24 травня 2020 року.

Оголосити у підготовчому засідання перерву до 20 травня 2020 року до 13 години 00 хвилин.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити всіх учасників справи.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя -С. А. Ариничева

СудКомінтернівський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення22.04.2020
Оприлюднено24.04.2020
Номер документу88902199
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —641/10695/19

Ухвала від 16.07.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Колодяжна І. М.

Ухвала від 15.05.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Колодяжна І. М.

Ухвала від 22.04.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Ариничева С. А.

Ухвала від 22.01.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Ариничева С. А.

Ухвала від 02.01.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Ариничева С. А.

Ухвала від 27.12.2019

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Ариничева С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні