Ухвала
від 27.03.2020 по справі 675/553/20
ІЗЯСЛАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 675/553/20

Провадження № 2/675/406/2020

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та

відкриття провадження у справі

"27" березня 2020 р. Суддя Ізяславського районного суду Хмельницької області Янішевська О. С., розглянувши позовну заяву Заступника керівника Шепетівської місцевої прокуратури (місце знаходження - м. Ізяслав Хмельницька область, вул. Шевченка, буд. 5) в інтересах держави в особі: Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області (місце знаходження - м. Хмельницький, вул. Івана Франка, буд. 2/2), Сошенської сільської ради Ізяславського району Хмельницької області (місце знаходження - с. Сошне Ізяславський район Хмельницька область, вул. Центральна, буд. 33) до ОСОБА_1 (місце реєстрації - АДРЕСА_1 ) про стягнення шкоди, завданої кримінальним правопорушенням,

В С Т А Н О В И В :

Заступник керівника Шепетівської місцевої прокуратури звернувся в інтересах держави в особі: Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, Сошенської сільської ради Ізяславського району Хмельницької області до суду з позовною заявою до ОСОБА_1 про стягнення шкоди, завданої кримінальним правопорушенням.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175, 177 ЦПК України.

Зазначену позовну заяву належить розглядати за правилами цивільного судочинства та вона підсудна Ізяславському районному суду Хмельницької області.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви відповідно до ст. 185 ЦПК України, а також підстави для відмови у відкритті провадження у справі, встановлені ст. 186 ЦПК України, відсутні.

Відповідно до вимог ст. ст. 19, 274 ЦПК України справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст. ст. 19, 175, 177, 185, 186, 187, 260, 274, 353-355 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В :

Прийняти позовну заяву Заступника керівника Шепетівської місцевої прокуратури до розгляду та відкрити провадження у справі.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити судове засідання у даній справі на 27 квітня 2020 року на 10 год. 00 хв. у приміщенні суду в м. Ізяслав.

Запропонувати відповідачу протягом пяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати суду заяву із запереченням проти розгляду заяви за правилами спрощеного позовного провадження.

Направити відповідачу копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Запропонувати відповідачу протягом пятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі надати суду відзив на позовну заяву.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи (частини 4, 5 статті 178 ЦПК України).

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву, а відповідач - заперечення протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив. До відповіді на відзив та заперечень застосовуються правила, встановлені частинами 3-5 статті 178 ЦПК України.

Також суд повідомляє, що у разі наявності підстав визначених ст. ст. 36, 37 ЦПК України, сторони мають право подати обґрунтовану заяву про відвід судді, яка розглядається у відповідності до вимог ст. 40 ЦПК України.

Учасники судового процесу та їх представники повинні добросовісно користуватись процесуальними правами; зловживання процесуальними правами не допускається, та мають наслідки визначені ст. 44 ЦПК України.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки - http://iz.km.court.gov.ua/fair/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає, крім щодо правил підсудності, в порядку та строки, встановлені статтями 353, 355 ЦПК України.

Суддя: О. С. Янішевська

СудІзяславський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення27.03.2020
Оприлюднено27.04.2020
Номер документу88920153
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —675/553/20

Рішення від 17.06.2020

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Янішевська О. С.

Рішення від 17.06.2020

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Янішевська О. С.

Ухвала від 27.03.2020

Цивільне

Ізяславський районний суд Хмельницької області

Янішевська О. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні