Ухвала
від 28.04.2020 по справі 292/459/20
ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Номер провадження 2/292/171/20 Справа № 292/459/20

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду

28 квітня 2020 року смт.Пулини

Червоноармійський районний суд Житомирської області в складі: головуючої судді Рябенької Т.С., секретаря судового засідання Володіної В.В., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження в смт.Пулини цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Курненської сільської ради Пулинського району Житомирської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини за законом,-

В С Т А Н О В И В :

У квітні 2020 року ОСОБА_1 звернулася до суду з даним позовом до Курненської сільської ради Пулинського району Житомирської області, в якому просить постановити рішення, яким визначити їй додатковий строк тривалістю два місяці для подання до нотаріальної контори заяви про прийняття спадщини за законом, яка відкрилася ІНФОРМАЦІЯ_1 після смерті ОСОБА_2 , актовий запис про смерть №39. Ухвалою судді від 06.04.2020 року відкрито провадження по даній справі та призначено підготовче засідання в порядку загального позовного провадження. Позивачка ОСОБА_1 та її представник ОСОБА_3 у підготовче засідання не з"явилися, про дату, час та місце його проведення повідомлені належним чином, позивачка подала до суду письмову заяву, в якій просить у зв"язку з карантинними заходами проводити підготовче засідання без її участі та участі її представника. Свої позовні вимоги підтримує повністю. У разі визнання позову відповідачем просить за результатами підготовчого провадження ухвалити рішення про задоволення позову. Представник відповідача в підготовче засідання не з"явився, від сільського голови Курненської сільської ради Пулинського району Житомирської області на адресу суду надійшла письмова заява, в якій він просить суд проводити розгляд справи без участі представника сільської ради, позовні вимоги визнають. Згідно ч.3 ст.211 ЦПК України учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється. Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. Згідно п.15 ч.2 ст.197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті. Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.189, 197, 198, 200 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Курненської сільської ради Пулинського району Житомирської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини за законом та призначити її до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі судового засідання №2 Червоноармійського районного суду Житомирської області за адресою: смт.Пулини, вул.Шевченка, 116 Житомирської області 06 травня 2020 року о 08 годині 00 хвилин.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя Т.С.Рябенька

СудЧервоноармійський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення28.04.2020
Оприлюднено29.04.2020
Номер документу88961195
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —292/459/20

Рішення від 06.05.2020

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Рябенька Т. С.

Ухвала від 28.04.2020

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Рябенька Т. С.

Ухвала від 06.04.2020

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Рябенька Т. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні