Ухвала
від 21.08.2007 по справі 7/112-07-3249
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

7/112-07-3249

                                                                         

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

про ліквідацію банкрута та

припинення провадження у справі

"21" серпня 2007 р.                                                                                              Справа  № 7/112-07-3249

За заявою кредитора: ДПІ у Приморському районі м.Одеси

до боржника: Підприємства „Омега” Одеського міського товариства інвалідів, м.Одеса

про визнання банкрутом

        

                                                                                             Суддя                Лепеха Г.А.

Представники сторін:

Від ініціюючого кредитора (ліквідатор банкрута) –Ковачов О.М., за довіреністю.

Від Фонду СС з ТВП –Іллюшко В.Г., за довіреністю.

СУТЬ СПОРУ: Державна податкова інспекція у Приморському районі м.Одеси звернулась до господарського суду з заявою про визнання підприємства „Омега” Одеського міського товариства інвалідів банкрутом в порядку ст.52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, оскільки останнє неспроможне сплатити заборгованість перед бюджетом на суму 2 660, 61 грн.

          Ухвалою від 13.04.2007р. порушено провадження у справі про банкрутство відсутнього боржника –підприємства „Омега” Одеського міського товариства інвалідів, введено мораторій на задоволення вимог кредиторів.

          Постановою господарського суду Одеської області від 03.05.2007р. підприємство „Омега” Одеського міського товариства інвалідів визнано банкрутом як відсутнього боржника, відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено ініціюючого кредитора у справі.

          За результатами роботи ліквідатором надано суду ліквідаційні звіт та баланс банкрута.

У представленому ліквідаційному звіті ліквідатор доповідає наступне: документація, печатки і штампи відсутнім боржником ліквідатору не передавались, в ході проведення ліквідаційної процедури ні самого боржника, ні його документації не знайдено.

Після порушення провадження у справі про банкрутство підприємства „Омега” Одеського міського товариства інвалідів до суду звернулись центр зайнятості Приморського району м.Одеси та Одеське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з заявами про визнання кредиторських вимог до боржника, які ухвалами від 26.06.2007р. та 31.07.2007р. визнані судом.

В ході виявлення майна, зареєстрованого за боржником, були направлені запити до Одеського МБТІ та РОН та УДАІ УМВС України в Одеській області.

Згідно отриманих відповідей нерухомого майна та транспортних засобів за боржником не зареєстровано, що підтверджується довідками КП „Одеське МБТІ та РОН” №7158 від 04.11.2005р., УДАІ УМВС України в Одеській області №42/1-2456 від 08.08.2007р.

Ліквідатор банкрута пропонує провадження у справі припинити, кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну, вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними, підприємство „Омега” Одеського міського товариства інвалідів ліквідувати.

Розглянувши матеріали справи, заслухавши у судовому засіданні ліквідатора, який виказав прохання про затвердження ліквідаційного баланса банкрута та його звіту, суд дійшов до висновку, що підприємство підлягає ліквідації, а кредиторські вимоги слід вважати погашеними, оскільки майна банкрута не виявлено, згідно наданого ліквідбалансу активи та пасиви банкрута відсутні.

На підставі викладеного, керуючись ст.32, п.6 ст.40, ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, п.5 ст.39 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців” №755-IV від 15.05.03р., п.3 ст. 104 Цивільного кодексу України п.6 ст.80, ст.86  ГПК  України, суд, -  

          

У Х В А Л И В:

1.          Затвердити звіт ліквідатора.

2.          Затвердити ліквідаційний баланс підприємства „Омега” Одеського міського товариства інвалідів.

3.          Припинити юридичну особу –підприємство „Омега” Одеського міського товариства інвалідів (м.Одеса, вул. Мала Арнаутська, 23. Код ЄДРПОУ 31185971).

4.          Зобов'язати державного реєстратора не пізніше наступного робочого дня з дати надходження цієї ухвали заповнити реєстраційну картку про державну реєстрацію припинення юридичної особи –підприємства „Омега” Одеського міського товариства інвалідів (код ЄДРПОУ 31185971), внести до Єдиного державного реєстру запис про  проведення  державної  реєстрації припинення  юридичної особи та передати органам статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про внесення до Єдиного державного реєстру запису про проведення  державної реєстрації припинення для зняття юридичної особи з обліку.

5.          Кредиторську заборгованість банкрута списати як безнадійну. Вимоги, незадоволені за відсутністю майна, вважати погашеними.

6.          Скасувати арешт та інші заходи по забезпеченню заяви, вжиті ухвалою господарського суду Одеської області від 13.04.2007р.

7.          Припинити повноваження ліквідатора банкрута –ДПІ у Приморському районі м.Одеси.

8.          Провадження у справі припинити.

    Примірник ухвали надіслати: кредиторам, в облстатуправління, першій ДВС Приморського району м.Одеси, відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців м.Одеси.

Суддя                                                                                  

Дата ухвалення рішення21.08.2007
Оприлюднено03.09.2007

Судовий реєстр по справі —7/112-07-3249

Ухвала від 21.08.2007

Господарське

Господарський суд Одеської області

Лепеха Г.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні