Ухвала
від 13.05.2020 по справі 154/1332/20
ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Копія

154/1332/20

2/154/446/20

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

13 травня 2020 року м. Володимир-Волинський

Суддя Володимир-Волинського міського суду Волинської області Каліщук А.А., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Володимир-Волинська птахофабрика , Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області, Зарічанської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області про визнання права на земельну частку (пай) та зобов`язання вчинити певні дії,-

встановив:

Позивач ОСОБА_1 , який зареєстрований по АДРЕСА_1 звернувся до суду з позовом Приватного акціонерного товариства Володимир-Волинська птахофабрика , Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області, Зарічанської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області про визнання права на земельну частку (пай) та зобов`язання вчинити певні дії.

Ухвалою суду від 08.05.2020 року позовну заяву ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Володимир-Волинська птахофабрика , Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області, Зарічанської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області про визнання права на земельну частку (пай) та зобов`язання вчинити певні дії залишено без руху та надано строк, який не перевищує п`яти днів з дня отримання позивачем ухвали для усунення недоліків позовної заяви.

Позивач, відповідно до ухвали суду, у встановлений строк виконав вимоги ухвали суду та сплатив судовий збір, а тому позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду.

Відповідач ПАТ Володимир-Волинська птахофабрика , зареєстроване по вул. Наталії Ужвій, 1 с. Федорівка, Володимир-Волинський район, Волинської області, ЄДРПОУ 00851376.

Відповідач Володимир-Волинська районна державна адміністрація, зареєстрована по вул. Небесної Сотні, 3,м. Володимир-Волинський, Волинської області, ЄДРПОУ04051359.

Відповідач Зарічанська сільська рада Володимир-Волинського району Волинської області, зареєстрована по вул. Героїв Майдану, 2а, с. Заріччя, Володимир-Волинський район, Волинської області, ЄДРПОУ 04334809.

Позовна заява подана з додержанням вимог статтей 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Вказана справа не може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження відповідно до ч.4 ст.274 ЦПК України, оскільки позивач відповідно до ст. 276 ЦПК України не подав клопотання про розгляд справи в порядку спрощеного провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. 187 ЦПК України, суддя,

ухвалив:

Прийняти до розгляду та відкрити загальне позовне провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Приватного акціонерного товариства Володимир-Волинська птахофабрика , Володимир-Волинської районної державної адміністрації Волинської області, Зарічанської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області про визнання права на земельну частку (пай) та зобов`язання вчинити певні дії.

Призначити підготовче судове засідання у даній справі на 09 год. 30 хв. 16 червня 2020 року в залі судових засідань Володимир-Волинського міського суду Волинської області (м. Володимир-Волинський, вул. Сагайдачного, 24.)

Відповідач має право до першого підготовчого судового засідання надіслати суду відзив на позовну заяву та у цей же строк надіслати позивачу та іншим учасникам справи копії відзиву та доданих до нього документів і надати суду документ, що підтверджує надіслання (надання) відзиву і доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів, надіслати учасникам справи.

Учасник справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності в п`ятнадцятиденний строк шляхом подачі апеляційної скарги до Волинського апеляційного суду.

Суддя:/підпис/

Виготовлено з автоматизованої системи документообігу суду.

Суддя А.А. Каліщук

Дата ухвалення рішення13.05.2020
Оприлюднено14.05.2020

Судовий реєстр по справі —154/1332/20

Постанова від 05.10.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Усик Григорій Іванович

Ухвала від 08.04.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Усик Григорій Іванович

Ухвала від 22.02.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Усик Григорій Іванович

Ухвала від 11.01.2021

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Усик Григорій Іванович

Постанова від 26.11.2020

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Матвійчук Л. В.

Постанова від 26.11.2020

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Матвійчук Л. В.

Ухвала від 09.11.2020

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Матвійчук Л. В.

Ухвала від 20.10.2020

Цивільне

Волинський апеляційний суд

Матвійчук Л. В.

Рішення від 02.09.2020

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Каліщук А. А.

Рішення від 02.09.2020

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Каліщук А. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні