Ухвала
від 15.05.2020 по справі 569/599/20
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 569/599/20

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

15 травня 2020 року м.Рівне

Рівненський міський суд Рівненської області в складі:

головуючого судді Першко О.О.

секретар судового засідання Прокопчук Л.М.,

провівши підготовче судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Інтер Буд про визнання майнових прав,

В С Т А Н О В И В:

13 січня 2020 року до Рівненського міського суду Рівненської області звернувся ОСОБА_1 із позовною заявою до ТзОВ "Будівельна компанія "Інтер Буд", в якій просить: визнати за ним майнові права на квартиру, будівельний номер 51, загальною проектною площею 62,50 кв.м., на сьомому поверсі у першому під`їзді та нежитлове приміщення, будівельний номер К51 загальною проектною площею 5,56 кв.м., на сьомому поверсі у першому під`їзді в будинку АДРЕСА_1 .

Ухвалою Рівненського міського суду Рівненської області від 20 лютого 2020 року за вказаним позовом було відкрито загальне позовне провадження у даній справі та призначено підготовче судове засідання.

Позивач та представник позивача у підготовче засідання не з`явилися, хоча були належним чином повідомлені про час, дату та місце розгляду справи. Представник позивача подав заяву про проведення підготовчого засідання без його участі.

Представник відповідача у підготовче засідання не з`явився, хоча був належним чином повідомлений про час, дату та місце розгляду справи. Про причини неявки суд не повідомив.

В порядку підготовчого провадження судом були вивчені матеріали справи, з`ясовані всі фактичні обставини справи, які підлягають з`ясуванню під час судового розгляду.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому доходить висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Керуючись ст.ст. 3, 19, 189-200 Цивільного процесуального кодексу України, суд,-

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження та призначити справу № 569/599/20 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Інтер Буд про визнання майнових прав до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Рівненського міського суду Рівненської області (м. Рівне, вул. Шкільна, 1) на 11 червня 2020 року о 14:00 год.

Справу розглядати суддею одноособово.

Копію ухвали надіслати учасникам справи, яких викликати у судове засідання для участі у судовому розгляді справи по суті.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої - п`ятої ст.178 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої - п`ятої ст.178 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud1715/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя О.О. Першко

Дата ухвалення рішення15.05.2020
Оприлюднено18.05.2020
Номер документу89261750
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —569/599/20

Рішення від 02.07.2020

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Ухвала від 15.05.2020

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Ухвала від 20.02.2020

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

Ухвала від 14.01.2020

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Першко О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні