Ухвала
від 18.05.2020 по справі 627/197/18
КРАСНОКУТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 627/197/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18.05.2020смт. Краснокутськ

Краснокутський районний суд Харківської області в складі:

головуючого - ОСОБА_1

з участю секретаря - ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в смт. Краснокутськ клопотання заступника начальника Краснокутського РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області про звільнення від призначеного покарання:

ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця смт.Краснокутськ Краснокутського району Харківської області, громадянина України, не працюючого, зареєстрованого та проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 , засудженого 12 квітня 2018 року вироком Краснокутського районного суду Харківської області за ч.1 ст.246 КК України до 1 року позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільненого від відбування покарання з випробуванням, з іспитовим терміном тривалістю 1 рік, з покладенням обов`язків, передбачених ст. 76 КК України,

у с т а н о в и в :

Вироком Краснокутського районного суду Харківської області від 12 квітня 2018 року ОСОБА_3 визнаний винним та засуджений за ч.1 ст.246 КК України до 1 року позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України, звільнений від відбування покарання з випробуванням, з іспитовим терміном тривалістю 1 рік, з покладенням обов`язків, передбачених ст. 76 КК України.

29 квітня 2020 року до суду надійшло клопотання заступника начальника Краснокутського РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області про звільнення ОСОБА_3 від відбування призначеного судом покарання у зв`язку з закінченням іспитового строку.

У судове засідання засуджений ОСОБА_3 не з`явився, про причини неявки суд не повідомив, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином.

Прокурор та представник Краснокутського РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області у судове засідання не з`явилися, подали заяви про розгляд клопотання за їх відсутності, клопотання підтримали, просили задовольнити.

Відповідно до ст. 539 КПК України неприбуття в судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про місце та час розгляду клопотання, не перешкоджає проведенню судового розгляду...

Вивчивши матеріали справи, суд вважає, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав: протягом строку перебування на обліку в Краснокутському РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області ОСОБА_3 не допускав порушень порядку та умов відбування покарання, стягнень не мав, до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувався, за місцем проживання характеризується задовільно.

Іспитовий строк закінчився 12.04.2019 року.

Таким чином, обставини, що перешкоджають звільненню від покарання, відсутні.

Згідно ч.1 ст.78 КК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

Враховуючи вищевикладене та керуючись ч.1 ст.78 КК України, ст.ст. 537, 539 КПК України, ч.2 ст.165 КВК України, суд

п о с т а н о в и в :

Клопотання заступника начальника Краснокутського РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області ОСОБА_4 - задовольнити.

Звільнити ОСОБА_3 від відбування покарання, призначеного вироком Краснокутського районного суду Харківської області від 12 квітня 2018 року, в зв`язку з закінченням іспитового строку.

Ухвала суду може бути оскаржена до Харківського апеляційного суду на протязі 7 діб, шляхом подачі скарги через Краснокутський районний суд.

Суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення18.05.2020
Оприлюднено08.02.2023
Номер документу89314702
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях про звільнення від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку

Судовий реєстр по справі —627/197/18

Ухвала від 18.05.2020

Кримінальне

Краснокутський районний суд Харківської області

Вовк Л. В.

Вирок від 12.04.2018

Кримінальне

Краснокутський районний суд Харківської області

Вовк Л. В.

Ухвала від 12.04.2018

Кримінальне

Краснокутський районний суд Харківської області

Вовк Л. В.

Ухвала від 01.03.2018

Кримінальне

Краснокутський районний суд Харківської області

Вовк Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні