Ухвала
від 19.05.2020 по справі 819/315/17
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

Справа № 819/315/17

19 травня 2020 рокум.Тернопіль

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Шульгач М.П., розглянувши у порядку спрощеного позовного провадження (у письмовому провадженні) в місті Тернополі заяву ГУ ПФУ в Тернопільській області про заміну сторони в адміністративній справі за позовом Козівського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області до приватного агропромислового підприємства "Калина" про стягнення заборгованості,

ВСТАНОВИВ:

04 квітня 2017 року постановою Тернопільського окружного адміністративного суду у справі за позовом Козівського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області до приватного агропромислового підприємства "Калина" про стягнення заборгованості - позов задоволено, а саме стягнуто з приватного агропромислового підприємства "Калина", (с. Калинівка, Зборівського району, Тернопільської області, код 30812093) на користь Козівського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області (код 40377163), заборгованість по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій в розмірі 587,77 грн, на р/р № НОМЕР_1 в філії ТОУ АТ "Ощадбанк", МФО 338545, код отримувача 40377163.

07 травня 2020 року до Тернопільського окружного адміністративного суду надійшла заява від ГУ ПФУ в Тернопільській області про заміну сторони у даній справі у зв`язку із зміною позивача на правонаступника, а саме з Козівського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області на Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Сторони в судове засідання не з`явилися.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заява про заміну сторони виконавчого провадження підлягає задоволенню, враховуючи наступне.

Як визначено положеннями ст.52 КАС України, у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії судового процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов`язкові для особи, яку він замінив.

Згідно частини першої статті 379 КАС України передбачено, що у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заява про заміну сторони підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 52, 241-248, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Заяву ГУ ПФУ в Тернопільській області про заміну сторони задовольнити.

У справі № 819/315/17 за позовом Козівського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області до приватного агропромислового підприємства "Калина" про стягнення заборгованості, замінити стягувача з Козівського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області на Головне управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області (майдан Волі, 3, м. Тернопіль, код ЄДРПОУ 14035769).

Ухвала суду може бути оскаржена до Восьмого апеляційного адміністративного суду в порядку і строки, передбачені статтею 295 Кодексу адміністративного судочинства України та набирає законної сили в порядку, визначеному статтею 256 Кодексу адміністративного судочинства України.

Головуючий суддя Шульгач М.П.

Копія вірна

Суддя Шульгач М.П.

Дата ухвалення рішення19.05.2020
Оприлюднено20.05.2020
Номер документу89323543
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/315/17

Ухвала від 19.05.2020

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Шульгач Микола Петрович

Постанова від 04.04.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Шульгач М.П.

Ухвала від 06.03.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Шульгач М.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні