Ухвала
від 20.05.2020 по справі 136/247/20
ЛИПОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 136/247/20

УХВАЛА

іменем України

20 травня 2020 року м. Липовець

Суддя Липовецького районного суду Вінницької області Кривенко Д.Т., розглянувши питання про виправлення описки допущеної в судовому рішенні у справі № 136/247/20, -

ВСТАНОВИВ:

19.05.2020 Липовецьким районним судом Вінницької області у справі № 136/247/20 за позовом ОСОБА_1 до Трощанської сільської ради Липовецького району Вінницької області про визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування, було ухвалено рішення, яким позов задоволено, утім в резолютивній частині рішення допущено описку в частині зазначення по батькові позивача замість правильного ОСОБА_2 як у паспортних документах, помилково вказано ОСОБА_3 , що ускладнює виконання судового рішення.

Відповідно до положень ст. 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки.

Зважаючи на те, що допущена судом описка в судовому рішенні є очевидною, що доведено матеріалами цивільної справи та ускладнює виконання судового рішення, суд вважає за необхідне внести відповідні виправлення до рішення суду, оскільки вони не тягнуть за собою зміни його суті.

Керуючись ст. 260, 269 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Внести виправлення у резолютивну частину рішення Липовецького районного суду Вінницької області від 19.05.2020 у справі за позовом ОСОБА_1 до Трощанської сільської ради Липовецького району Вінницької області про визнання права на земельну частку (пай) в порядку спадкування , - вказавши по батькові позивача замість помилково вказаного - ОСОБА_3 , правильно - ОСОБА_2 .

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Апеляційного суду Вінницької області через Липовецький районний суд Вінницької області. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду. Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 цього Кодексу.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено ЦПК України. Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Суддя Д.Т. Кривенко

СудЛиповецький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення20.05.2020
Оприлюднено21.05.2020
Номер документу89327530
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —136/247/20

Ухвала від 20.05.2020

Цивільне

Липовецький районний суд Вінницької області

Кривенко Д. Т.

Рішення від 19.05.2020

Цивільне

Липовецький районний суд Вінницької області

Кривенко Д. Т.

Ухвала від 20.02.2020

Цивільне

Липовецький районний суд Вінницької області

Кривенко Д. Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні