Ухвала
від 26.05.2020 по справі 146/116/20
ТОМАШПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 146/116/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"26" травня 2020 р. Томашпільський районний суд Вінницької області

в складі: головуючого судді Пилипчука О.В.,

з участю секретаря судового засідання Бойко Т.Є.,

розглянувши у підготовчому засіданні у залі суду в смт. Томашпіль цивільну справу

позивач : ОСОБА_1

відповідач : ТОВ Торговий дім Фінпром

вимоги позивача : про розірвання договору оренди землі та стягнення заборгованості по орендній платі

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Томашпільського районного суду Вінницької області на розгляді знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ТОВ Торговий дім Фінпром про розірвання договору оренди землі та стягнення заборгованості по орендній платі.

Ухвалою Томашпільського районного суду від 07 квітня 2020 року підготовче засідання відкладено на 26 травня 2020 року.

В підготовче засідання 26 травня 2020 року з`явилися представник позивача адвокат Максимчук А.І. та представник відповідача , адвокат Радіщев В.О.

Інші учасники в судове засідання не з`явилися

Представник відповідача в судовому засіданні подав відзив на позовну заяву.

Представник позивача подав клопотання про витребування доказів

Представник відповідача просив в задоволенні клопотання відмовити, оскільки на його думку вказані докази не мають значення для справи.

Суд розглянувши клопотання представника позивача вирішив його задовольнити.

Судом проведено підготовчі дії, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Сторони не заперечували про ти призначення справи до судового розгляду.

Інших клопотань та відводів не заявлялося.

Згідно ст. 84 ч.6 ЦПК України, будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Відповідно до п. 15 ч.2ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Згідност.200 ЦПК України у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 84, 91, 189, 196- 198, 200, 260 ЦПК України-

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі № 146/116/20 за позовом ОСОБА_1 до ТОВ Торговий дім Фінпром про розірвання договору оренди землі та стягнення заборгованості по орендній платі.

Справу призначити до судового розгляду на 09:40 годину 02.07.2020 року в приміщенні Томашпільського районного суду Вінницької області за адресою: смт. Томашпіль, вул. І.Гаврилюка, 57 Томашпільського району Вінницької області.

Клопотання про витребування доказів задовольнити

Витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю Торговий дім Фінпром (08600, Київська область, м. Васильків, вул. Гоголя, буд. 26, код ЄДРПОУ: 36629177 тел. : (097) 251-20-47) наступні докази, а саме:

- Відомості про нарахування орендної плати за 2016/2019 роки по ТОВ Торговий дім Фінпром";

- відомості виплат орендної лати за 2016-2019 роки по ТОВ Торговий дім Фінпром";

- оборотно-сальдові відомості по розрахунках з орендодавцями земельних ділянок щодо нарахування та виплати орендної плати за 2016-2019 роки по ТОВ Торговий дім Фінпром";

- податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого ) на користь фізичних осіб і сум утриманого з них податку (форма 1ДФ) за 4 кв. 2016 року;

- податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого ) на користь фізичних осіб і сум утриманого з них податку (форма 1ДФ) за 4 кв. 2017 року;

- податковий розрахунок сум доходу, нарахованого (сплаченого ) на користь фізичних осіб і сум утриманого з них податку (форма 1ДФ) за 4 кв. 2018 року;

- заяви ОСОБА_1 , щодо виплати орендної плати наперед (авансом);

- відомості нарахування орендної плати по договору оренди землі № 661 від 20.08.2009 року за 2016 - 2019 роки.

- відомості (видаткові касові ордера. квитанції) щодо виплати орендної плати по договору оренди землі № 661 від 20.08.2019 року за 2016-2019 роки;

- оборотно-сальдові відомості по розрахунках щодо нарахування та виплати орендної плати по договору оренди землі № 661 від 20.08.2009 року за 2016-2019 роки (оригінали для огляду в судовому засіданні, а належним чином засвідчені копії - у матеріали справи.)

Витребувані докази слід надати до канцелярії Томашпільського районного суду Вінницької області на протязі десяти днів з дня отримання копії ухвали.

У разі неможливості подати доказ, який вимагає суд, взагалі або у встановлений судом строк, у відповідності до положень ст. 84 ЦПК України, необхідно повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Позивач має право подати відповідь на відзив із викладенням пояснень і аргументів щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотивів їх визнання або відхилення в строк п`яти днів з дня отримання даної ухвали.

Відповідач має право подати заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, аргументів і мотивів в строк п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

Докази подаються сторонами та іншими учасниками справи.

Сторони та інші учасники справи подають докази у справі безпосередньо до суду.

Роз`яснити учасникам справи, якщо доказ не може бути поданий у встановлений законом строк з об`єктивних причин, учасник справи повинен про це письмово повідомити суд.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

Учасники судового процесу та їхні представники повинні добросовісно користуватися процесуальними правами.

Позивач вправі відмовитися від позову (всіх або частини позовних вимог), відповідач має право визнати позов (всі або частину позовних вимог) на будь-якій стадії судового процесу.

Сторони можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії судового процесу.

Учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі учасники справи, судовий розгляд справи здійснюється на підставі наявних у суду матеріалів.

Учасникам справи надіслати копії ухвали (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення) протягом двох днів з дня її складення у відповідності до ч. 5 ст. 272 ЦПК України.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставної заяви, заяви, яка має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://tm.vn.court.gov.ua/sud0224/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя:О. В. Пилипчук

Дата ухвалення рішення26.05.2020
Оприлюднено28.05.2020
Номер документу89472203
СудочинствоЦивільне
Сутьрозірвання договору оренди землі та стягнення заборгованості по орендній платі

Судовий реєстр по справі —146/116/20

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 02.07.2020

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 26.05.2020

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 07.04.2020

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

Ухвала від 12.02.2020

Цивільне

Томашпільський районний суд Вінницької області

Пилипчук О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні