Ухвала
від 10.07.2007 по справі 22/50б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22/50б

ГОСПОДАРСЬКИЙ

СУД

Луганської області

91016, м.Луганськ

пл.Героїв ВВВ 3а

тел.55-17-32

ХОЗЯЙСТВЕННЫЙ

СУД

Луганской области

91016, г.Луганск

пл.Героев ВОВ 3а

тел.55-17-32

УХВАЛА

                    

10.07.07                                                                                 Справа № 22/50б.

Суддя  М.Ю. Ковалінас, при секретарі Лисенко В.П.,

розглянувши матеріали справи за заявою

кредитора -     ВАТ "Райффайзен  Банк Аваль" в особі Луганської обласної  дирекції

                       ВАТ "Райффайзен  Банк Аваль", м. Луганськ                                                       

до боржника -   Товариства з обмеженою відповідальністю "Полілак",

                        м. Краснодон  Луганської області                                                

Про порушення провадження у справі про банкрутство

В присутності  представників сторін:

від кредитора -   Васильченко О.П., дов. №498 від 08.02.07.;

від боржника -    не прибули.

Обставини справи: банкрутство, підготовче засідання, розгляд заяви кредитора про порушення провадження у справі про банкрутство боржника в порядку ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

          Сторони та учасники процесу своєчасно та належним чином були повідомлені про слухання справи,  призначене на 10.07.07. (ухвала суду від 02.07.07.)

Розглянувши матеріали справи  та вислухавши представника кредитора, суд

в с т а н о в и в :

Ухвалою від 02.07.07.  господарським судом Луганської області, порушено провадження у справі про банкрутство боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Полілак", м. Краснодон Луганської області, в порядку ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” (далі - Закон), введено мораторій на задоволення вимог кредиторів та призначено розгляд справи у  підготовчому засіданні суду  на 10.07.07.

Кредитором – ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" в особі Луганської обласної дирекції, м. Луганськ,  вимоги ухвали суду від  02.07.07.  виконані частково, не у повному обсязі, зокрема  щодо подання до суду витребуваних документів, зазначених у п. 4 резолютивної частини даної ухвали, зокрема: не надано належних доказів відсутності або доказів неможливості встановити місцезнаходження керівних органів боржника - його директора (власника, засновника) та головного бухгалтера (акти перевірки за їх місцем проживання або прописки (реєстрації), пояснення осіб, що мешкають за цією ж адресою, довідки власника будівлі, довідки відділення зв'язку (пошти) про неможливість вручення кореспонденції, відомості органів внутрішніх справ щодо розшуку цих осіб тощо);  відомостей про наявність грошових коштів на рахунках боржника  та тривалість (більше останнього року) відсутності руху цих коштів на рахунках боржника.

Крім того, кредитор кінцево не визначився щодо  правових підстав подання до суду заяви про порушення провадження у справі про банкрутство боржника, зокрема про банкрутство відсутнього боржника (ст. 52 Закону) або за загальною судовою процедурою банкрутства  -  ст. ст. 6, 7, 11, 13 Закону, також не надав й належних доказів неплатоспроможності боржника станом на день звернення до суду  -  на 02.07.07.  та своєї пропозиції щодо кандидатури арбітражного керуючого для участі у справі.

У підготовче судове засідання з невідомих причин не прибув й представник боржника, вимоги ухвали суду від 02.07.07.  щодо подання витребуваних документів боржник також не виконав.  

Крім того,  до суду не надійшло інформації від уповноважених органів, витребуваної п. п. 7, 9  резолютивної частини ухвали суду від  02.07.07.   

 Приймаючи до уваги наведене, у зв'язку з необхідністю витребування від кредитора,  боржника та інших органів,  додаткових доказів та з метою повного і всебічного розгляду заяви кредитора про порушення справи про банкрутство боржника по суті, суд  вважає за необхідне відкласти розгляд справи у підготовчому засіданні.  

          Керуючись  ст.1,  ч.1 ст. 8, ст. ст. 11-12, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом",  ст. ст.  38, 50, 65, 86, 87  ГПК України, суд

у х в а л и в :

          1.Відкласти розгляд справи у підготовчому засіданні суду на  31.07.07., на 12 годин

40 хвилин,  каб. №310.

2.Кредитору -  виконати  у повному обсязі вимоги п. 4 резолютивної частини ухвали  суду від 02.07.07., надати  суду належні докази відсутності або докази неможливості встановити місцезнаходження керівних органів боржника - його директора (власника, засновника) та головного бухгалтера (акти перевірки за їх місцем проживання або прописки (реєстрації), пояснення осіб, що мешкають за цією ж адресою,  довідки власника будівлі, довідки відділення зв'язку (пошти) про неможливість вручення кореспонденції, відомості органів внутрішніх справ щодо розшуку цих осіб тощо); представити  інформацію від засновника (власника) підприємства - боржника   щодо факту його відсутності за юридичною адресою (місцезнаходженням) та щодо припинення підприємством підприємницької діяльності, подання звітності до ОДПІ,  а також визначитися щодо правових  підстав подання до суду заяви про порушення провадження у справі про банкрутство боржника, зокрема про банкрутство відсутнього боржника (ст. 52 Закону) або за загальною судовою процедурою банкрутства  -  ст. ст. 6, 7, 11, 13 Закону, надати відповідні  докази неплатоспроможності боржника  та безспірності вимог кредитора, станом на день звернення до суду  із заявою - на 02.07.07.; пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для участі у справі; а також надати відомості щодо руху грошових коштів  на рахунках боржника у період з 02.07.06. по 02.07.07.  із зазначенням суми залишку коштів на цей час; відомості ВДВС щодо стану виконавчого провадження за наказом господарського суду у справі №13/332 від 13.08.06. (з документальним підтвердженням неможливості виконання).

 

3.Боржнику -  виконати  у повному обсязі вимоги п. 5 резолютивної частини ухвали  суду від 02.07.07., надати  суду відзив на заяву кредитора та докази надіслання його копії кредитору; подати документи, які свідчать про фінансовий та майновий стан боржника на момент порушення провадження у справі про банкрутство (02.07.07.), у т.ч. бухгалтерській баланс (фінансовий звіт) на останню звітну дату, відомості про основні засоби, інші активи, їх вартість та місцезнаходження;установчі документи (оригінали - для огляду;  засвідчені копії - до справи).

4.Державному реєстратору виконкому Краснодонської міської ради Луганської області, -  надати суду, в строк до 31.07.07.,  письмову інформацію щодо приналежності боржника - ТОВ "Полілак", м. Краснодон Луганської області, пр. 60 років СРСР,4, ідент. код 32025419, до суб'єктів підприємницької діяльності, зокрема щодо його знаходження у міському реєстрі або в ЄДР юридичних та фізичних осіб - підприємців.

5.Краснодонській ОДПІ Луганської області, - надати суду в строк до 31.07.07. письмову інформацію щодо банківських установ у яких обслуговується боржник  - ТОВ "Полілак", м. Краснодон Луганської області, пр. 60 років СРСР,4, ідент. код 32025419, та його рахунків у цих установах, а також висновок щодо дати останнього подання боржником звітності до ОДПІ та щодо наявності податкового боргу.    

                       

          Явка повноважних представників сторін у судове засідання обов'язкова.

Суддя                                                                                М.Ю. Ковалінас

Надр. 6 прим.:

1 - до справи;

2 - кредитору;

3 - боржнику;

4 - Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

5 - державному реєстратору - виконкому Краснодонської міської ради Луганської області;

          6 - Краснодонській ОДПІ Луганської області.

Дата ухвалення рішення10.07.2007
Оприлюднено03.09.2007
Номер документу894884
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —22/50б

Ухвала від 28.05.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 19.03.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 19.02.2024

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 14.02.2022

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 16.11.2021

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 14.09.2021

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 13.07.2021

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 13.05.2021

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 23.03.2021

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 22.12.2020

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні