Ухвала
від 28.05.2020 по справі 687/298/20
ЧЕМЕРОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

№ справи687/298/20

№2/687/167/2020

УХВАЛА

28 травня 2020 року смт.Чемерівці

Чемеровецький районний суд

Хмельницької області в складі

головуючого судді Кулєбякіна В.О.,

з участю секретаря Литовченко В.К.,

прокурора Тустановської Н.В.,

відповідача ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Чемерівці цивільну справу за позовом Першого заступника керівника Городоцької місцевої прокуратури Хмельницької області в інтересах держави до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_2 , ОСОБА_1 про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки,-

встановив:

Перший заступник керівника Городоцької місцевої прокуратури в інтересах держави звернувся до Чемеровецького районного суду з позовом до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, ОСОБА_2 , ОСОБА_1 про визнання недійсним наказу та витребування земельної ділянки.

Відповідач ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся у встановленому законом порядку.

Прокурор заявила клопотання про залучення третьої особи Фермерське господарство Родюче поле , а також вказала про доцільність відкладення розгляду справи у зв`язку із неявкою відповідача ОСОБА_2 ..

Відповідач ОСОБА_1 не заперечив щодо залучення та відкладення розгляду справи.

Представник відповідача ГУ Держгеокадастру у Хмельницькій області в судове засідання не з`явилася, до суду надійшов відзив по справі.

Згідно ст. 53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи. Треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 цього Кодексу. Вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не тягне за собою розгляду справи спочатку.

З урахуванням викладеного, враховуючи що ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явився та не подав до суду відзив по справі, а також те, що відповідно до п. 3 розділу ХІІ Прикінцевих Положень ЦПК України строк щодо подання відзиву та відповіді на відзив продовжується на строк дії карантину встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), тому суд не порушуючи право ОСОБА_2 на подання відзиву по справі не може призначити справу до розгляду, а тому суд вважає, за необхідне відкласти підготовче судове засідання та залучити третю особу, яка не заявляє самостійних вимог Фермерське господарство Родюче поле .

Керуючись ст.ст. 53 ЦПК України, суд,-

постановив:

Підготовче судове засідання - відкласти.

Продовжити підготовче судове засідання на 09 год. 00 хв. 23.06.2020 року.

Залучити до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог Фермерське господарство Родюче поле (31600, Хмельницька область, Чемеровецький район, смт. Чемерівці, вул. Гусятинське шосе, будинок 4/7, код ЄДРПОУ 40730452), про що його повідомити.

Копію позовної заяви та ухвали направити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається за веб-адресою: http://cm.km.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Кулєбякін В.О.

СудЧемеровецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення28.05.2020
Оприлюднено01.06.2020
Номер документу89501959
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —687/298/20

Рішення від 18.08.2020

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Кулєбякін В. О.

Рішення від 18.08.2020

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Кулєбякін В. О.

Ухвала від 09.07.2020

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Кулєбякін В. О.

Ухвала від 28.05.2020

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Кулєбякін В. О.

Ухвала від 05.05.2020

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Кулєбякін В. О.

Ухвала від 06.04.2020

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Кулєбякін В. О.

Ухвала від 25.03.2020

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Кулєбякін В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні