Ухвала
від 01.06.2020 по справі 551/499/20
ШИШАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 551/499/20

У Х В А Л А

про виправлення описки

01 червня 2020 року

Шишацький районний суд Полтавської області в складі:

головуючого - судді Сиволапа Д.С.,

розглянувши в порядку письмового провадження в приміщенні суду в с. Шишаки Шишацького району Полтавської області заяву позивача про виправлення описки в ухвалі Шишацького районного суду Полтавської області від 20 травня 2020 року про забезпечення позову у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Альміра , ОСОБА_2 , Almira Holdings (Cyprus) Limited, представником якого в Україні є ОСОБА_3 , про визнання договору недійсним,

ВСТАНОВИВ:

20 травня 2020 року Шишацьким районним судом Полтавської області винесено ухвалу про забезпечення позову у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Альміра , ОСОБА_2 , Almira Holdings (Cyprus) Limited, представником якого в Україні є ОСОБА_3 , про визнання договору недійсним.

01 червня 2020 року до суду надійшла письмова заява позивача ОСОБА_1 про виправлення описки у даній ухвалі.

Заява обґрунтована тим, що при підготовці заяви про забезпечення позову позивач допустив описку та не вказав адреси місця знаходження осіб, яких стосується питання забезпечення позову. Задовольнивши вказану заяву, суд допустив аналогічну описку, що ускладнює виконання ухвали через її невідповідність вимогам Закону України Про виконавче провадження .

Відповідно до ч.1 ст.269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки.

У відповідності до вимог ч.2 ст. 269 ЦПК України питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала.

Відповідно до ст. 3 Закону України Про виконавче провадження ухвала суду про забезпечення позову є одним з видів виконавчих документів.

Згідно з пунктами 3та 4 ч.1 ст. 4 Закону України Про виконавче провадження у виконавчому документі поміж іншого зазначаються повне найменування (для юридичних осіб) або прізвище, ім`я та, за наявності, по батькові (для фізичних осіб) стягувача та боржника, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або адреса місця проживання чи перебування (для фізичних осіб), дата народження боржника - фізичної особи, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань стягувача та боржника (для юридичних осіб - за наявності).

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку, що не зазначення в ухвалі про забезпечення позову повних ідентифікаційних ознак, осіб, яких стосується питання забезпечення позову може призвести до повернення виконавчого документа, а отже вважає необхідним виправити допущену ним описку.

Доповнення резолютивної частини ухвали інформацією про адреси місцезнаходження осіб, яких вона стосується та їх ідентифікаційні коди не призведене до зміни змісту вказаного судового рішення.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 260, 269, 353-354 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Заяву позивача про виправлення описки - задовольнити.

Виправити описку в ухвалі Шишацького районного суду Полтавської області від 20 травня 2020 року про забезпечення позову у цивільній справі № 551/499/20 за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Альміра , ОСОБА_2 , Almira Holdings (Cyprus) Limited, представником якого в Україні є ОСОБА_3 , про визнання договору недійсним.

Резолютивну частину ухвали доповнити ідентифікуючими ознаками фізичних та юридичних осіб, яких вона стосується, а саме вказати їх повні адреси та ідентифікаційні коди. З цією метою абзаци 1-4 резолютивної частини ухвали викласти наступним чином:

Заяву ОСОБА_1 (РНОКПП НОМЕР_1 , адреса місця проживання: АДРЕСА_1 ) про забезпечення позову - задовольнити.

В порядку забезпечення позову накласти арешт на частку у статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю Гадячсир (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ 33460268, місцезнаходження: 37300, Полтавська обл., місто Гадяч, вулиця Будька, будинок 47), у розмірі 100% статутного капіталу Товариства з обмеженою відповідальністю Гадячсир (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ 33460268, місцезнаходження: 37300, Полтавська обл., місто Гадяч, вулиця Будька, будинок 47), яка згідно відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань належить Товариству з обмеженою відповідальністю Альміра (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ 33066550, місцезнаходження: 37300, Полтавська область, місто Гадяч, вулиця Будька, будинок 47).

Виконання ухвали в частині накладення арешту доручити начальнику Гадяцького районного відділу державної виконавчої служби Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

В порядку забезпечення позову заборонити державним реєстраторам юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, нотаріусам, іншим акредитованим суб`єктам та посадовим особам, які відповідно до законодавства України уповноважені здійснювати реєстраційні дії в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, проводити в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань державну реєстрацію змін до установчих документів Товариства з обмеженою відповідальністю Гадячсир (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ 33460268, місцезнаходження: 37300, Полтавська обл., місто Гадяч, вулиця Будька, будинок 47) та/або державну реєстрацію змін до відомостей про Товариство з обмеженою відповідальністю Гадячсир (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ 33460268, місцезнаходження: 37300, Полтавська обл., місто Гадяч, вулиця Будька, будинок 47), що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, а саме: змін до відомостей про розмір статутного капіталу; змін до відомостей про розміри часток у статутному капіталі чи склад учасників; змін до відомостей пов`язаних із входженням до складу учасників; рішення про реорганізацію; рішення про припинення; зміни керівника; зміни фізичних осіб - платників податків, які мають право вчиняти дії від імені Товариства з обмеженою відповідальністю Гадячсир (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ 33460268, місцезнаходження: 37300, Полтавська область, місто Гадяч, вулиця Будька, будинок 47) без довіреності, у тому числі підписувати договори тощо; зміни до відомостей про керівника; зміни до відомостей про фізичних осіб - платників податків, які мають право вчиняти дії від імені Товариства з обмеженою відповідальністю Гадячсир (ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ 33460268, місцезнаходження: 37300, Полтавська область, місто Гадяч, вулиця Будька, будинок 47) без довіреності, у тому числі підписувати договори тощо; зміни фізичних осіб - платників податків, які мають право подавати документи для державної реєстрації; зміни відомостей про фізичних осіб - платників податків, які мають право подавати документи для державної реєстрації .

Копію ухвали направити учасникам справи та суб`єктам виконання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена протягом 15-ти днів з дня її постановлення до Полтавського апеляційного суду через Шишацький районний суд Полтавської області.

Суддя Д.С. Сиволап

Дата ухвалення рішення01.06.2020
Оприлюднено03.06.2020
Номер документу89567766
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору недійсним

Судовий реєстр по справі —551/499/20

Ухвала від 23.04.2021

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Сиволап Д. С.

Ухвала від 13.01.2021

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Сиволап Д. С.

Ухвала від 23.10.2020

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Сиволап Д. С.

Ухвала від 01.06.2020

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Сиволап Д. С.

Ухвала від 25.05.2020

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Сиволап Д. С.

Ухвала від 20.05.2020

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Сиволап Д. С.

Ухвала від 20.05.2020

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Сиволап Д. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні