Ухвала
від 29.05.2020 по справі 594/732/20
БОРЩІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 594/732/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

29 травня 2020 року м.Борщів

Суддя Борщівського районного суду Тернопільської області - Губіш О.А., розглянувши матеріали справи за позовом заступника керівника Чортківської місцевої прокуратури, що знаходиться за адресою м. Чортків вул. Горбачевського 2 Тернопільської області, в інтересах держави в особі Фінансового управління Борщівської районної державної адміністрації, що знаходиться за адресою м.Борщів вул.Шевченка, 20, корпус А Борщівського району Тернопільської області, до ОСОБА_1 , жителя с. Королівка Борщівського району Тернопільської області, який перебуває в Державній установі Чортківська установа виконання покарань № 26 , що за адресою м. Чортків вул. Л.Українки 3 Тернопільської області, про відшкодування витрат стаціонарного закладу охорони здоров`я на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правлпорушення, -

в с т а н о в и в:

25 липня 2020 року заступник керівника Чортківської місцевої прокуратури звернувся до суду з позовом в інтересах держави в особі Фінансового управління Борщівської районної державної адміністрації до ОСОБА_1 про відшкодування витрат стаціонарного закладу охорони здоров`я на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правлпорушення.

Відповідно до ч.1 ст.11, абз.1 ч.4 ст.19, п.4 ч.2, ч.4 ст.187, ст.274, ст.ст. 277, 278, 279 ЦПК України, приходжу до висновку, що справа підлягає розгляду в спрощеному порядку, оскільки справа є малозначною.

Керуючись ч.1 ст.11, абз.1 ч.4 ст.19, п.4 ч.2, ч.4 ст.187, ст.274, ст.ст.277, 278, 279 ЦПК України , -

п о с т а н о в и в :

Прийняти позовну заяву заступника керівника Чортківської місцевої прокуратури, що знаходиться за адресою м. Чортків вул. Горбачевського 2 Тернопільської області, в інтересах держави в особі Фінансового управління Борщівської районної державної адміністрації, що знаходиться за адресою м.Борщів вул.Шевченка, 20, корпус А Борщівського району Тернопільської області, до ОСОБА_1 , жителя с. Королівка Борщівського району Тернопільської області, який перебуває в Державній установі Чортківська установа виконання покарань № 26 , що за адресою м. Чортків вул. Л.Українки 3 Тернопільської області, про відшкодування витрат стаціонарного закладу охорони здоров`я на лікування особи, яка потерпіла від кримінального правлпорушення до розгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи провести в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Ухвалу про відкриття провадження у справі надіслати сторонам, а відповідачу також копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Вищезазначені документи підлягають врученню відповідачу адміністрацією місця утримання, яка після вручення таких зобов`язана негайно надіслати розписку та письмові пояснення відповідача до суду.

Відповідачу у справі пропонується протягом п`ятнадцяти днів з дня одержання копії цієї ухвали надіслати:

-суду відзив на позовну заяву та докази, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів позивачу;

-позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

Позивачу після отримання відзиву пропонується протягом десяти днів подати (надіслати) суду та відповідачу відповідь на відзив, а відповідачу - після отримання відповіді на відзив протягом десяти днів подати (надіслати) суду та позивачу заперечення.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має право подати в строк для подання відзиву, а позивач - не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за веб-адресою сторінки: http://bv.te.court.gov.ua/sud1902/ .

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

Ухвала окремо від рішення суду може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо порушення правил підсудності. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя:

СудБорщівський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення29.05.2020
Оприлюднено05.06.2020
Номер документу89638046
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —594/732/20

Рішення від 13.08.2020

Цивільне

Борщівський районний суд Тернопільської області

Губіш О. А.

Ухвала від 29.05.2020

Цивільне

Борщівський районний суд Тернопільської області

Губіш О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні