Ухвала
від 03.06.2020 по справі 463/2225/20
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/2225/20

Провадження №2/463/888/20

УХВАЛА

про витребування доказів

03 червня 2020 року Личаківський районний суд м. Львова в складі:

головуючого судді: Стрепка Н.Л.,

з участю секретаря судових засідань: Коник О.Б.,

позивача: ОСОБА_1 ,

представника позивача Стефановича ОСОБА_2 М ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду в м. Львові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Приватного підприємства Будівельна компанія Буд Електро Монтаж про стягнення заборгованості по невиплаченій заробітній платі та компенсації за несвоєчасний розрахунок при звільненні, -

в с т а н о в и в:

позивач звернувся до суду з позовом про стягнення з відповідача заборгованості по невиплаченій заробітній платі з врахуванням невикористаної відпустки за період з 1 травня 2019 року до 31 жовтня 2019 року у розмірі 31 700,26 грн; стягнення з відповідача компенсації за несвоєчасний розрахунок при звільненні, виходячи з розмірі 202,83 грн в день за період з 1 листопада 2019 року по день фактичного розрахунку.

Ухвалою суду від 12 березня 2020 року прийнято позов до розгляду, відкрито провадження у справі та призначено таку до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

В судовому засіданні 3 червня 2020 року представником позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_4 заявлено клопотання про витребування у відповідача інформації про отримані позивачем доходи за період з 1 травня до 31 жовтня 2019 року; підтверджуючих документів щодо виплати позивачу заробітної плати за вказаний період; у разі наявності заборгованості по виплаті заробітної плати позивачу - інформації про суму такої і період, за який вона виникла.

Дане клопотання поставлено судом для обговорення.

Позивач заявлене його представником клопотання підтримав та просив таке задовольнити.

У судове засідання 3 червня 2020 представник відповідача, будучи належним чином повідомленим про час та місце проведення такого, не з`явився.

Заслухавши думку учасників процесу, оглянувши матеріали справи, приходжу до наступного.

Стаття 76 ЦПК України визначає, що доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються такими засобами: письмовими, речовими і електронними доказами; висновками експертів; показаннями свідків.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Як вбачається з позову, предметом спору є стягнення невиплаченої заробітній платі та стягнення за несвоєчасний розрахунок при звільненні.

Відтак, беручи до уваги наведене вище, а також те, що витребування вказаної інформації має суттєве значення для ухвалення рішення у даній справі, а тому приходжу до висновку, що з Приватного підприємства Будівельна компанія Буд Електро Монтаж необхідно витребувати інформацію про отримані ОСОБА_1 доходи за період з 1 травня до 31 жовтня 2019 року; підтверджуючі документи щодо виплати ОСОБА_1 заробітної плати за вказаний період; у разі наявності заборгованості по виплаті заробітної плати ОСОБА_1 - інформації про суму такої і період, за який вона виникла.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 76, 84 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в:

клопотання представника позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_4 - задовольнити.

Витребувати з Приватного підприємства Будівельна компанія Буд Електро Монтаж інформацію про отримані ОСОБА_1 доходи за період з 1 травня до 31 жовтня 2019 року; підтверджуючі документи щодо виплати ОСОБА_1 заробітної плати за вказаний період; у разі наявності заборгованості по виплаті заробітної плати ОСОБА_1 - інформації про суму такої і період, за який вона виникла .

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повне найменування (ім`я) учасників справи та їх місце проживання (місцезнаходження):

Позивач: ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової кратки платника податків НОМЕР_1 .

Відповідач: Приватне підприємство Будівельна компанія Буд Електро Монтаж , місцезнаходження: 79067, м. Львів, вул. Малі Кривчиці, 9, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 35227868.

Суддя: Стрепко Н.Л.

Дата ухвалення рішення03.06.2020
Оприлюднено09.06.2020

Судовий реєстр по справі —463/2225/20

Рішення від 12.08.2020

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Ухвала від 03.06.2020

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Ухвала від 12.03.2020

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні