Ухвала
від 18.05.2020 по справі 127/8076/20
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №127/8076/20

Провадження №1-кс/127/3636/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

18 травня 2020 року м. Вінниця

Слідчий суддя Вінницького міського суду Вінницької області ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання адвоката ОСОБА_3 в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «Правнича компанія «Справа» в особі директора ОСОБА_4 про скасування арешту майна та заборони на вчинення суб`єктами державної реєстрації будь яких реєстраційних дій в рамках кримінального провадження №42017020110000033 від 15.03.2017,-

В С Т А Н О В И В:

Адвокат ОСОБА_3 в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «Правнича компанія «Справа» в особі директора ОСОБА_4 звернувся до слідчого судді Вінницького міського суду Вінницької області з клопотанням про скасування арешту майна та заборони на вчинення суб`єктами державної реєстрації будь яких реєстраційних дій в рамках кримінального провадження №42017020110000033 від 15.03.2017 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України, обгрунтовуючи свої вимоги тим, що відповідно до витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань від 15 березня 2017 року директор ТОВ «ПК «Справа» ОСОБА_4 є заявником та потерпілим у вищевказаному кримінальному провадженні. Ухвалою слідчого судді Вінницького міського суду Вінницької області від 20 березня 2017 року в межах зазначеного кримінального провадження було накладено арешт та заборонено вчинення суб`єктами державної реєстрації будь-яких реєстраційних дій щодо реєстрації угод про розірвання договорів аренди, а також реєстрації нових договорів оренди, укладених між фізичними особами власниками земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, із «Колорит Агрос» (код ЄДРПОУ 39242078, Вінницька область, Вінницький район, с. Мізяківські Хутора, Пушкіна, буд. б/н) на території Мізяківсько-Хутірської сільської ради Вінницького району Вінницької області, до моменту закінчення усіх необхідних слідчих та процесуальних дій, а саме щодо земельних ділянок, що знаходяться на території села Мізяківські Хутори, Вінницького району, Вінницької області. З матеріалів вищезазначеного кримінального провадження та , зокрема, зі змісту ухвали Вінницького міського суду Вінницької області від 20 березня 2017 року вбачається, що ТОВ «Правнича компанія «Справа» орендує земельні ділянки у Вінницькій області, Мізяківсько-Хутірська сільська рада. Загальна площа орендованих земель складає біля 1430 га. Договори оренди укладені протягом 2007-2008 років, строк дій договорів на теперішній час не закінчений. До договорів кілька разів вносилися зміни. Право оренди станом на кінець березня початок лютого 2017 року було зареєстровано в Державному реєстрі прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

13 березня 2017 року посадовим особам ТОВ «Правнича компанія «Справа» стало відомо, що відбувається реєстрація розірвання договорів оренди між ТОВ «Правнича компанія «Справа» з орендодавцями. Підставою для розірвання є угоди про дострокове розірвання. При огляді вказаних угод встановлено, що посадовими особами ТОВ «Правнича компанія «Справа» ці угоди не підписувались. Так само ці угоди не укладали і власники земельних ділянок.

Одночасно із розірванням договорів ТОВ «Правнича компанія «Справа», реєструється право оренди ТОВ «Колорит Агрос».

Таким чином, у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень було незаконно скасовано право користування (оренди) ТОВ «ПК «Справа» земельними ділянками та незаконно зареєстровано таке право за стороннім підприємством ТОВ «Колорит Агрос» (код ЄДРПОУ 392420078). При цьому, як представником ТОВ «ПК «Справа», так і законним власником земельних ділянок таке підприємство як ТОВ «Колорит Агрос» невідоме. А тому і жодних угод з вищенаведених, а ні підприємством, а ні орендодавцями не укладалося. У зв`язку з цим, власники земельних ділянок та ТОВ «ПК «Справа» у встановленому чиним законодавством порядку 30 листопада 2018 року подали скаргу до Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації при Міністерстві юстиції України (далі Комісія) на рішення державних реєстраторів про державну реєстрацію прав. За результатами перевірки та на підставі висновку Комісії від 17 грудня 2018 року наказом Міністерства юстиції України №33/5 від 08 січня 2019 року «Про скасування рішень про державну реєстрацію прав та їх обтяжень» було відновлено право ТОВ «ПК «Справа» користування земельними ділянками. Зазначені висновок Комісії від 17 грудня 2018 року та Наказ Міністерства юстиції України №33/5 від 08 січня 2019 року остаточно доводять законність підстав користування ТОВ «ПК «Справа» вказаними земельними ділянками. До того ж, відновлення права оренди на вказані вище земельні ділянки за ТОВ «ПК «Справа» підтверджується Інформаційними довідками з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна.

А тому, у зв`язку з відновленням за ТОВ «ПК «Справа» права користування (оренди) вказаними вище земельними ділянками Міністерством юстиції України, а також враховуючи те, що праву власності громадян на ці земельні ділянки на даний час нічого не загрожує, інтереси орендаря щодо володіння, користування та розпорядження вказаними земельними ділянками не порушуються, відпала потреба у застосуванні такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт та заборона вчинення суб`єктами державної реєстрації будь-яких реєстраційних дій щодо реєстрації угод про розірвання договорів оренди, реєстрації нових договорів оренди, укладених між фізичними особами власниками земельних ділянок для ведення товарно сільськогосподарського виробництва із «Колорит Агрос». Водночас власники земельних ділянок, право на оренду яких відновлено за ТОВ «ПК «Справа» як орендарем, виявили бажання за згодою сторін розірвати укладені з останнім договори оренди земельних ділянок, строк яких станом на сьогоднішній день не закінчився, та передати свої земельні ділянки в користування іншому підприємству - ТОВ «Виробнича компанія «Справа» (код ЄДРПОУ 41332154, юридична адреса: 23213, Вінницька область, Вінницький район, село Мізяківські Хутори, вул. Центральна, буд. 1-А) і укласти відповідні договори, однак існування зазначеного арешту (заборони) перешкоджає цьому та порушує конституційне право власника майна на розпорядження ним. Оскільки зазначені в ухвалі Вінницького міського суду Вінницької області від 20 березня 2017 року земельні ділянки в рамках вищезазначеного кримінального провадження станом на сьогоднішній день речовими доказами не визнані та такими бути не можуть в силу вказаних положень закону, підстави для спеціальної конфіскації та конфіскації майна відсутні, а відшкодування шкоди за допомогою арештованих земельних ділянок є неможливим, оскільки власниками земельних ділянок є фізичні особи, а не ТОВ «Колорит Агрос» (код ЄДРПОУ 39242078), потреба у застосуванні такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт та заборона вчинення суб`єктами державної реєстрації будь-яких реєстраційних дій щодо реєстрації угод про розірвання договорів оренди, реєстрації нових договорів оренди, укладених між фізичними особами власниками земельних ділянок для ведення товарно сільськогосподарського виробництва із «Колорит Агрос» відпала, а тому заявник звернувся до суду з даним клопотанням та просить вимоги його задоволити.

В судове засідання адвокат ОСОБА_3 не з`явився, суду надав заяву про розгляд клопотання у його відсутність, клопотання просив задоволити.

Слідчий СУ ГУНП у Вінницькій області ОСОБА_5 у судове засідання не з`явився, надав суду заяву, в якій не заперечував проти задоволення клопотання.

Дослідивши матеріали клопотання та матеріали кримінального провадження №42017020110000033 від 15.03.2017, слідчий суддя вважає, що клопотання слід задоволити з наступних підстав.

Згідно зі ст. 170 КПК УКраїни арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

В судовому засіданні встановлено, що слідчим управлінням ГУНП у Вінницькій області проводиться досудове розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42017020110000033 від 15.03.2017 за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України.

В ході досудового розслідування було встановлено, що службові особи ТОВ «Колорит Агрос» шахрайським шляхом заволоділи правом користування земельними ділянками на території Мізяківсько Хутірської сільської ради Вінницького району Вінницької області, чим завдали ТОВ «Правнича компанія «Справа» збитків.

20 березня 2017 року в рамках вищезазначеного кримінального провадження слідчим суддею Вінницького міського суду Вінницької області було накладено арешт та заборонено вчиняти суб`єктами державної реєстрації будь яких реєстраційних дій щодо реєстрації угод про розірвання договорів оренди землі, а також реєстрації нових договорів оренди укладених між фізичними особами власниками земельних ділянок для ведення товарно сільськогосподарського виробництва із «Колорит - Агрос» (код ЄДРПОУ 39242078, Вінницька область, Вінницький р-н, с. Мізяківські Хутора, Пушкіна, буд, б/н) на території Мізяківсько Хутірської сільської ради Вінницького району Вінницької області до моменту закінчення усіх необхідних слідчих та процесуальних дій.

Відповідно до ч. 2 ст. 174 КПК України, арешт майна може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

У своєму клопотанні заявник просить скасувати арешт земельних ділянок, які знаходяться на території Мізяківсько Хутірської сільської ради Вінницького району Вінницької області, та заборону вчиняти суб`єктами державної реєстрації будь яких реєстраційних дій щодо реєстрації угод про розірвання договорів оренди землі, а також реєстрації нових договорів оренди укладених між фізичними особами власниками земельних ділянок для ведення товарно сільськогосподарського виробництва із «Колорит - Агрос», оскільки за результатами перевірки та на підставі висновку Комісії від 17 грудня 2018 року наказом Міністерства юстиції України №33/5 від 08 січня 2019 року «Про скасування рішень про державну реєстрацію прав та їх обтяжень» було відновлено право ТОВ «ПК «Справа» користування даними земельними ділянками. Земельні ділянки в рамках зазначеного кримінального провадження станом на сьогоднішній день речовими доказами не визнані, підстави для спеціальної конфіскації та конфіскації майна відсутні, а відшкодування щкоди за допомогою арештованих земельних ділянок є неможливим, оскільки власниками земельних ділянок є фізичні особи, а не ТОВ «Колорит Агрос», заявник вважає, що потреба у застосуванні такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт земельних ділянок та заборона вчинення суб`єктами державної реєстрації будь-яких реєстраційних дій щодо реєстрації угод про розірвання договорів оренди, реєстрації нових договорів оренди, укладених між фізичними особами власниками земельних ділянок для ведення товарно сільськогосподарського виробництва із «Колорит Агрос» відпала. Крім того зазначив, що раніше ТОВ «ПК «Справа» вже зверталося з клопотанням про часткове скасування арешту в частині заборони щодо спірних земельних ділянок. Ухвалою Вінницького міського суду Вінницької області від 01 червня 2018 року по справі №127/12936/18 було прийнято рішення про часткове скасування арешту майна, накладеного ухвалою Вінницького міського суду Вінницької області від 20 березня 2017 року в справі №127/5547/17, по 283 спірних земельних ділянках.

Вважаю, що клопотання заявника є обгрунтованим та підлягає задоволенню, оскільки за результатами перевірки та на підставі висновку Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації при Міністерстві юстиції України від 17 грудня 2018 року наказом Міністерства юстиції України №33/5 від 08 січня 2019 року «Про скасування рішень про державну реєстрацію прав та їх обтяжень» було відновлено право ТОВ «ПК «Справа» користування даними земельими ділянками. Відновлення права оренди на вказані земельні ділянки за ТОВ «ПК «Справа» підтверджується Інформаційними довідками з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна. Крім того, земельні ділянки в рамках зазначеного кримінального провадження станом на сьогоднішній день речовими доказами не визнані, відсутні підстави для спеціальної конфіскації, конфіскації майна та відшкодування шкоди саме за допомогою земельних ділянок.

Враховуючи вищевикладене, а також думку слідчого, який не заперечував проти задоволення клопотання, вважаю, що клопотання слід задоволити, оскільки заявником було доведено, що в подальшому застосуванні такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна та заборона на вчинення суб`єктами державної реєстрації будь яких реєстраційних дій в рамках кримінального провадження №42017020110000033 від 15.03.2017 відпала потреба.

Керуючись ст.ст. 170, 174, 309 КПК України, слідчий суддя, -

У Х В А Л И В:

Клопотання адвоката ОСОБА_3 в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю «Правнича компанія «Справа» в особі директора ОСОБА_4 - задоволити.

Скасувати накладені ухвалою Вінницького міського суду Вінницької області від 20 березня 2017 року в справі №127/5547/17 арешт та заборону в частині арешту та заборони вчинення суб"єктами державної реєстрації будь-яких реєстраційних дій щодо реєстрації угод про розірвання договорів оренди, а також реєстрації нових договорів оренди, укладених між фізичними особами - власниками земельних ділянок для ведення товарно сільськогосподарського виробництва із "Колорит - Агрос" (код ЄДРПОУ 39242078, Вінницька область, Вінницький район, с. Мізяківські Хутора, Пушкіна, буд. б/н) на території Мізяківсько-Хутірської сільської ради Вінницького району Вінницької області, а саме:

1. ОСОБА_6 0520684000:01:001:0007

2. ОСОБА_7 0520684000:01:001:0011

3. ОСОБА_8 0520684000:01:001:0016

4. ОСОБА_9 0520684000:01:001:0029

5. ОСОБА_10 0520684000:01:001:0031

6. ОСОБА_6 0520684000:01:001:0038

7. ОСОБА_11 0520684000:01:001:0039

8. ОСОБА_12 0520684000:01:001:0045

9. ОСОБА_13 0520684000:01:001:0050

10. ОСОБА_14 0520684000:01:001:0053

11. ОСОБА_15 0520684000:01:001:0071

12. ОСОБА_16 0520684000:01:001:0073

13. ОСОБА_17 0520684000:01:001:0075

14. ОСОБА_18 0520684000:01:001:0081

15. ОСОБА_19 0520684000:01:001:0085

16. ОСОБА_20 0520684000:01:001:0094

17. ОСОБА_21 0520684000:01:001:0095

18. ОСОБА_22 0520684000:01:001:0096

19. ОСОБА_23 0520684000:01:001:0097

20. ОСОБА_24 0520684000:01:001:0098

21. ОСОБА_25 0520684000:01:001:0101

22. ОСОБА_26 0520684000:01:001:0102

23. ОСОБА_27 0520684000:01:001:0117

24. ОСОБА_27 0520684000:01:001:0118

25. ОСОБА_28 0520684000:01:001:0119

26. ОСОБА_29 0520684000:01:001:0125

27. ОСОБА_30 0520684000:01:001:0128

28. ОСОБА_31 0520684000:01:001:0131

29. ОСОБА_32 0520684000:01:001:0158

30. ОСОБА_32 0520684000:01:001:0159

31. ОСОБА_33 0520684000:01:001:0166

32. ОСОБА_34 0520684000:01:001:0168

33. ОСОБА_35 0520684000:01:001:0170

34. ОСОБА_36 0520684000:01:001:0175

35. ОСОБА_36 0520684000:01:001:0176

36. ОСОБА_37 0520684000:01:001:0185

37. ОСОБА_38 0520684000:01:001:0189

38. ОСОБА_39 0520684000:01:001:0194

39. ОСОБА_40 0520684000:01:001:0198

40. ОСОБА_41 0520684000:01:001:0204

41. ОСОБА_42 0520684000:01:001:0205

42. ОСОБА_43 0520684000:01:001:0213

43. ОСОБА_44 0520684000:01:001:0214

44. ОСОБА_45 0520684000:01:001:0219

45. ОСОБА_46 0520684000:01:001:0228

46. ОСОБА_47 0520684000:01:001:0229

47. ОСОБА_48 0520684000:01:001:0236

48. ОСОБА_49 0520684000:01:001:0237

49. ОСОБА_50 0520684000:01:001:0247

50. ОСОБА_51 0520684000:01:001:0249

51. ОСОБА_51 0520684000:01:001:0251

52. ОСОБА_52 0520684000:01:001:0260

53. ОСОБА_53 0520684000:01:001:0266

54. ОСОБА_54 0520684000:01:001:0273

55. ОСОБА_55 0520684000:01:001:0284

56. ОСОБА_56 0520684000:01:001:0283

57. ОСОБА_54 0520684000:01:001:0277

58. ОСОБА_57 0520684000:01:002:0023

59. ОСОБА_58 0520684000:01:002:0027

60. ОСОБА_59 0520684000:01:002:0036

61. ОСОБА_60 0520684000:01:002:0047

62. ОСОБА_61 0520684000:01:002:0055

63. ОСОБА_62 0520684000:01:002:0056

64. ОСОБА_63 0520684000:01:002:0057

65. ОСОБА_64 0520684000:01:002:0066

66. ОСОБА_65 0520684000:01:002:0067

67. ОСОБА_66 0520684000:01:002:0068

68. ОСОБА_67 0520684000:01:002:0069

69. ОСОБА_68 0520684000:01:002:0070

70. ОСОБА_68 0520684000:01:002:0071

71. ОСОБА_69 0520684000:01:002:0072

72. ОСОБА_70 0520684000:01:002:0073

73. ОСОБА_71 0520684000:01:002:0080

74. ОСОБА_72 0520684000:01:002:0090

75. ОСОБА_73 0520684000:01:002:0111

76. ОСОБА_74 0520684000:01:002:0129

77. ОСОБА_75 0520684000:01:002:0151

78. ОСОБА_76 0520684000:01:002:0152

79. ОСОБА_77 0520684000:01:002:0156

80. ОСОБА_78 0520684000:01:002:0168

81. ОСОБА_79 0520684000:01:002:0170

82. ОСОБА_80 0520684000:01:002:0192

83. ОСОБА_81 0520684000:01:002:0195

84. ОСОБА_82 0520684000:01:002:0199

85. ОСОБА_83 0520684000:01:002:0200

86. ОСОБА_84 0520684000:01:002:0209

87. ОСОБА_85 0520684000:01:002:0220

88. ОСОБА_86 0520684000:01:003:0004

89. ОСОБА_87 0520684000:01:003:0008

90. ОСОБА_88 0520684000:01:003:0019

91. ОСОБА_89 0520684000:01:003:0025

92. ОСОБА_90 0520684000:01:003:0027

93. ОСОБА_91 0520684000:01:003:0030

94. ОСОБА_92 0520684000:01:003:0036

95. ОСОБА_93 0520684000:01:003:0044

96. ОСОБА_94 0520684000:01:003:0050

97. ОСОБА_95 0520684000:01:003:0071

98. ОСОБА_96 0520684000:01:003:0075

99. ОСОБА_97 0520684000:01:003:0081

100. ОСОБА_98 0520684000:01:003:0083

101. ОСОБА_99 0520684000:01:003:0086

102. ОСОБА_100 0520684000:01:003:0089

103. ОСОБА_101 0520684000:01:003:0099

104. ОСОБА_102 0520684000:01:003:0102

105. ОСОБА_103 0520684000:01:003:0103

106. ОСОБА_56 0520684000:01:003:0107

107. ОСОБА_104 0520684000:01:003:0110

108. ОСОБА_105 0520684000:01:003:0133

109. ОСОБА_106 0520684000:01:003:0135

110. ОСОБА_107 0520684000:01:003:0138

111. ОСОБА_108 0520684000:01:003:0147

112. ОСОБА_109 0520684000:01:003:0168

113. ОСОБА_7 0520684000:01:003:0194

114. ОСОБА_110 0520684000:01:003:0195

115. ОСОБА_111 0520684000:01:003:0198

116. ОСОБА_111 0520684000:01:003:0199

117. ОСОБА_112 0520684000:01:003:0202

118. ОСОБА_113 0520684000:01:003:0215

119. ОСОБА_114 0520684000:01:003:0217

120. ОСОБА_115 0520684000:01:003:0218

121. ОСОБА_116 0520684000:01:003:0242

122. ОСОБА_117 0520684000:01:004:0001

123. ОСОБА_118 0520684000:01:004:0002

124. ОСОБА_119 0520684000:01:004:0004

125. ОСОБА_120 0520684000:01:004:0015

126. ОСОБА_121 0520684000:01:004:0019

127. ОСОБА_122 0520684000:01:004:0022

128. ОСОБА_123 0520684000:01:004:0025

129. ОСОБА_124 0520684000:01:004:0026

130. ОСОБА_125 0520684000:01:004:0036

131. ОСОБА_126 0520684000:01:004:0040

132. ОСОБА_127 0520684000:01:004:0041

133. ОСОБА_128 0520684000:01:004:0042

134. ОСОБА_129 0520684000:01:006:0003

135. ОСОБА_130 0520684000:01:006:0015

136. ОСОБА_131 0520684000:01:006:0022

137. ОСОБА_132 0520684000:01:006:0037

138. ОСОБА_133 0520684000:01:006:0051

139. ОСОБА_134 0520684000:01:006:0053

140. ОСОБА_135 0520684000:01:007:0007

141. ОСОБА_136 0520684000:01:007:0031

142. ОСОБА_137 0520684000:01:007:0032

143. ОСОБА_138 0520684000:01:007:0045

144. ОСОБА_139 0520684000:01:007:0060

145. ОСОБА_139 0520684000:01:007:0061

146. ОСОБА_85 0520684000:01:007:0075

147. ОСОБА_140 0520684000:01:007:0083

148. ОСОБА_141 0520684000:01:007:0088

149. ОСОБА_142 0520684000:01:007:0090

150. ОСОБА_143 0520684000:01:007:0104

151. ОСОБА_144 0520684000:01:007:0106

152. ОСОБА_145 0520684000:01:007:0114

153. ОСОБА_146 0520684000:01:007:0116

154. ОСОБА_147 0520684000:01:007:0120

155. ОСОБА_148 0520684000:01:007:0122

156. ОСОБА_149 0520684000:01:007:0128

157. ОСОБА_150 0520684000:01:007:0138

158. ОСОБА_151 0520684000:01:007:0139

159. ОСОБА_152 0520684000:01:007:0144

160. ОСОБА_153 0520684000:01:007:0153

161. ОСОБА_154 0520684000:01:007:0154

162. ОСОБА_155 0520684000:01:007:0155

163. ОСОБА_153 0520684000:01:007:0157

164. ОСОБА_156 0520684000:01:008:0030

165. ОСОБА_157 0520684000:01:008:0042

166. ОСОБА_158 0520684000:01:008:0045

167. ОСОБА_159 0520684000:01:008:0047

168. ОСОБА_160 0520684000:01:008:0049

169. ОСОБА_161 0520684000:01:008:0052

170. ОСОБА_162 0520684000:01:008:0055

171. ОСОБА_163 0520684000:01:008:0056

172. ОСОБА_164 0520684000:01:008:0057

173. ОСОБА_165 0520684000:01:008:0061

174. ОСОБА_166 1/2 0520684000:01:009:0034

175. ОСОБА_167 0520684000:01:009:0039

176. ОСОБА_168 0520684000:01:009:0041

177. ОСОБА_117 0520684000:01:009:0043

178. ОСОБА_169 0520684000:01:009:0050

179. ОСОБА_170 0520684000:01:009:0052

180. ОСОБА_171 0520684000:01:009:0054

181. ОСОБА_172 0520684000:01:009:0055

182. ОСОБА_173 0520684000:01:009:0056

183. ОСОБА_174 0520684000:01:009:0058

184. ОСОБА_175 0520684000:01:009:0063

185. ОСОБА_176 0520684000:01:009:0068

186. ОСОБА_177 0520684000:01:009:0070

187. ОСОБА_178 0520684000:01:009:0080

188. ОСОБА_179 0520684000:01:009:0088

189. ОСОБА_180 0520684000:01:009:0092

190. ОСОБА_181 0520684000:01:009:0097

191. ОСОБА_182 0520684000:01:009:0103

192. ОСОБА_183 0520684000:01:009:0115

193. ОСОБА_184 0520684000:01:009:0120

194. ОСОБА_185 0520684000:01:009:0121

195. ОСОБА_186 0520684000:01:009:0138

196. ОСОБА_187 0520684000:01:009:0139

197. ОСОБА_188 0520684000:01:009:0140

198. ОСОБА_189 0520684000:01:009:0141

199. ОСОБА_158 0520684000:01:009:0144

200. ОСОБА_190 0520684000:01:009:0153

201. ОСОБА_191 0520684000:01:009:0163

202. ОСОБА_192 0520684000:01:009:0164

203. ОСОБА_193 0520684000:01:009:0166

204. ОСОБА_194 0520684000:01:009:0171

205. ОСОБА_195 0520684000:01:009:0173

206. ОСОБА_196 0520684000:01:009:0174

207. ОСОБА_197 0520684000:01:009:0180

208. ОСОБА_198 0520684000:01:009:0185

209. ОСОБА_199 0520684000:01:009:0203

210. ОСОБА_200 0520684000:01:009:0214

211. ОСОБА_201 0520684000:01:009:0215

212. ОСОБА_202 0520684000:01:009:0222

213. ОСОБА_203 0520684000:01:009:0228

214. ОСОБА_204 0520684000:06:002:0041

215. ОСОБА_205 0520684000:01:007:0014

216. ОСОБА_206 0520684000:06:002:0043

217. ОСОБА_207 0520684000:06:002:0046

218. ОСОБА_208 0520684000:01:009:0119

219. ОСОБА_209 0520684000:01:001:0111

220. ОСОБА_210 0520684000:01:002:0043

221. ОСОБА_211 0520684000:01:007:0112

222. ОСОБА_212 0520684000:01:003:0150

223. ОСОБА_213 0520684000:01:003:0174

224. ОСОБА_214 0520684000:01:003:0087

225. ОСОБА_215 0520684000:01:002:0198

226. ОСОБА_57 0520684000:01:002:0024

227. ОСОБА_6 0520684000:01:003:0072

228. ОСОБА_216 0520684000:01:009:0151

229. ОСОБА_217 0520684000:01:003:0159

230. ОСОБА_218 0520684000:01:003:0160

231. ОСОБА_219 0520684000:01:009:0219

232. ОСОБА_220 0520684000:01:003:0003

233. ОСОБА_221 0520684000:01:009:0057

234. ОСОБА_222 0520684000:01:002:0146

235. ОСОБА_223 0520684000:01:007:0110

236. ОСОБА_224 0520684000:01:002:0051

237. ОСОБА_225 0520684000:01:008:0012

238. ОСОБА_226 0520684000:01:002:0050

239. ОСОБА_227 0520684000:01:007:0118

240. ОСОБА_228 0520684000:01:007:0137

241. ОСОБА_157 0520684000:01:008:0043

242. ОСОБА_80 0520684000:01:002:0191

243. ОСОБА_229 0520684000:01:006:0026

244. ОСОБА_230 0520684000:01:006:0027

245. ОСОБА_231 0520684000:01:003:0249

246. ОСОБА_232 0520684000:01:003:0251

247. ОСОБА_232 0520684000:01:007:0043

248. ОСОБА_233 0520684000:01:003:0203

249. ОСОБА_234 0520684000:01:007:0108

250. ОСОБА_235 0520684000:01:001:0091

251. ОСОБА_236 0520684000:01:001:0232

252. ОСОБА_34 0520684000:01:001:0168

253. ОСОБА_237 0520684000:01:001:0058

254. ОСОБА_238 0520684000:01:006:0007

255. ОСОБА_239 0520684000:01:002:0006

256. ОСОБА_240 0520684000:01:006:0010

257. ОСОБА_206 0520684000:01:009:0200

258. ОСОБА_241 0520684000:01:007:0065

259. ОСОБА_242 0520684000:01:006:0011

260. ОСОБА_243 0520684000:01:009:0149

261. ОСОБА_244 0520684000:01:006:0035

262. ОСОБА_244 0520684000:01:006:0036

263. ОСОБА_245 0520684000:01:009:0045

264. ОСОБА_246 0520684000:01:003:0024

265. ОСОБА_247 0520684000:01:002:0017

266. ОСОБА_248 0520684000:01:002:0018

267. ОСОБА_248 0520684000:01:002:0019

268. ОСОБА_249 0520684000:01:003:0175

269. ОСОБА_212 0520684000:01:003:0149

270. ОСОБА_250 0520684000:01:007:0049

271. ОСОБА_251 0520684000:01:001:0090

272. ОСОБА_252 0520684000:01:009:0189

273. ОСОБА_253 0520684000:01:007:0145

274. ОСОБА_253 0520684000:01:007:0147

275. ОСОБА_254 0520684000:01:002:0178

276. ОСОБА_255 0520684000:01:003:0235

277. ОСОБА_256 0520684000:01:009:0131

278. ОСОБА_257 0520684000:01:001:0086

279. ОСОБА_258 0520684000:01:009:0176

280. ОСОБА_259 0520684000:01:009:0170

281. ОСОБА_260 0520684000:01:002:0009

282. ОСОБА_261 0520684000:01:001:0103

283. ОСОБА_262 0520684000:01:002:0117

284. ОСОБА_263 0520684000:01:003:0225

285. ОСОБА_264 0520684000:01:003:0074

286. ОСОБА_265 0520684000:01:003:0048

287. ОСОБА_266 0520684000:01:008:0006

288. ОСОБА_267 0520684000:01:009:0198

289. ОСОБА_268 0520684000:01:003:0229

290. ОСОБА_269 0520684000:01:002:0115

291. ОСОБА_270 0520684000:01:001:0080

292. ОСОБА_271 0520684000:06:002:0042

293. ОСОБА_272 0520684000:01:001:0077

294. ОСОБА_273 0520684000:01:009:0085

295. ОСОБА_96 0520684000:01:003:0076

296. ОСОБА_274 0520684000:01:003:0177

297. ОСОБА_274 0520684000:01:003:0176

298. ОСОБА_275 0520684000:01:009:0075

299. ОСОБА_276 0520684000:01:002:0186

300. ОСОБА_277 0520684000:01:002:0185

301. ОСОБА_278 0520684000:01:003:0028

302. ОСОБА_214 0520684000:01:001:0211

303. ОСОБА_214 0520684000:01:003:0088

304. ОСОБА_279 0520684000:01:009:0074

305. ОСОБА_280 0520684000:01:009:0179

306. ОСОБА_280 0520684000:01:009:0178

307. ОСОБА_281 0520684000:01:009:0183

308. ОСОБА_282 0520684000:01:009:0162

309. ОСОБА_283 0520684000:01:001:0238

310. ОСОБА_284 0520684000:01:009:0078

311. ОСОБА_214 0520684000:01:001:0052

312. ОСОБА_285 0520684000:01:009:0190

313. ОСОБА_286 0520684000:01:002:0014

314. ОСОБА_287 0520684000:01:001:0130

315. ОСОБА_57 0520684000:01:002:0025

316. ОСОБА_288 0520684000:01:002:0022

317. ОСОБА_289 0520684000:01:003:0073

318. ОСОБА_290 0520684000:01:001:0110

319. ОСОБА_291 0520684000:01:003:0128

320. ОСОБА_292 0520684000:01:003:0132

321. ОСОБА_293 0520684000:01:003:0131

322. ОСОБА_294 0520684000:01:001:0055

323. ОСОБА_295 0520684000:01:007:0149

324. ОСОБА_296 0520684000:01:002:0193

325. ОСОБА_297 0520684000:01:001:0242

326. ОСОБА_298 0520684000:01:003:0055

327. ОСОБА_299 0520684000:01:007:0091

328. ОСОБА_300 0520684000:01:007:0081

329. ОСОБА_301 0520684000:01:003:0241

330. ОСОБА_302 0520684000:01:002:0167

331. ОСОБА_303 0520684000:01:003:0104

332. ОСОБА_304 0520684000:01:008:0031

333. ОСОБА_305 0520684000:01:003:0173

334. ОСОБА_306 0520684000:01:001:0227

335. ОСОБА_307 0520684000:01:004:0023

336. ОСОБА_308 0520684000:01:002:0011

337. ОСОБА_116 0520684000:01:001:0271

338. ОСОБА_309 0520684000:01:002:0092

339. ОСОБА_310 1/2 0520684000:01:001:0123

340. ОСОБА_311 0520684000:01:001:0226

341. ОСОБА_311 0520684000:01:002:0217

342. ОСОБА_312 0520684000:01:003:0005

343. ОСОБА_313 0520684000:01:001:0150

344. ОСОБА_314 0520684000:01:007:0010

345. ОСОБА_315 0520684000:01:007:0004

346. ОСОБА_315 0520684000:01:007:0005

347. ОСОБА_316 0520684000:01:002:0189

348. ОСОБА_317 0520684000:01:001:0212

349. ОСОБА_318 0520684000:01:001:0268

350. ОСОБА_319 0520684000:01:002:0206

351. ОСОБА_320 0520684000:01:002:0207

352. ОСОБА_321 0520684000:01:001:0269

353. ОСОБА_322 0520684000:01:007:0124

354. ОСОБА_323 0520684000:01:001:0084

355. ОСОБА_324 0520684000:01:009:0067

356. ОСОБА_11 0520684000:01:001:0057

357. ОСОБА_325 0520684000:01:008:0058

358. ОСОБА_326 0520684000:01:003:0162

359. ОСОБА_327 0520684000:01:002:0083

360. ОСОБА_328 0520684000:01:002:0121

361. ОСОБА_329 0520684000:01:001:0235

362. ОСОБА_330 0520684000:01:002:0172

363. ОСОБА_331 0520684000:01:001:0282

364. ОСОБА_332 0520684000:01:001:0281

365. ОСОБА_333 0520684000:01:001:0171

366. ОСОБА_334 0520684000:01:009:0168

367. ОСОБА_335 0520684000:01:002:0120

368. ОСОБА_336 0520684000:01:003:0221

369. ОСОБА_10 0520684000:01:001:0112

370. ОСОБА_337 0520684000:01:001:0230

371. ОСОБА_338 0520684000:01:002:0159

372. ОСОБА_339 0520684000:01:002:0160

373. ОСОБА_340 0520684000:01:007:0142

374. ОСОБА_341 0520684000:01:001:0208

375. ОСОБА_342 0520684000:01:008:0015

376. ОСОБА_343 0520684000:01:003:0196

377. ОСОБА_344 0520684000:01:008:0021

378. ОСОБА_344 0520684000:01:008:0022

379. ОСОБА_345 0520684000:01:003:0035

380. ОСОБА_346 0520684000:01:003:0121

381. ОСОБА_347 0520684000:01:007:0148

382. ОСОБА_22 0520684000:01:003:0068

383. ОСОБА_348 0520684000:01:001:0135

384. ОСОБА_349 0520684000:01:003:0230

385. ОСОБА_350 0520684000:01:008:0018

386. ОСОБА_351 0520684000:01:003:0023

387. ОСОБА_352 0520684000:01:003:0197

388. ОСОБА_353 0520684000:01:001:0199

389. ОСОБА_354 0520684000:01:003:0070

390. ОСОБА_33 0520684000:01:007:0117

391. ОСОБА_33 0520684000:01:001:0167

392. ОСОБА_355 0520684000:01:007:0062

393. ОСОБА_356 0520684000:01:006:0005

394. ОСОБА_357 0520684000:01:007:0098

395. ОСОБА_358 0520684000:01:002:0013

396. ОСОБА_359 0520684000:01:007:0086

397. ОСОБА_360 0520684000:01:007:0082

398. ОСОБА_361 0520684000:01:002:0150

399. ОСОБА_361 0520684000:01:002:0182

400. ОСОБА_362 0520684000:01:009:0148

401. ОСОБА_362 0520684000:01:009:0147

402. ОСОБА_363 0520684000:01:003:0016

403. ОСОБА_364 0520684000:01:001:0187

404. ОСОБА_365 0520684000:01:003:0253

405. ОСОБА_366 0520684000:01:007:0011

406. ОСОБА_366 0520684000:01:007:0013

407. ОСОБА_367 0520684000:01:007:0012

408. ОСОБА_368 0520684000:01:007:0096

409. ОСОБА_368 0520684000:01:007:0097

410. ОСОБА_369 0520684000:01:003:0108

411. ОСОБА_370 0520684000:01:002:0107

412. ОСОБА_371 0520684000:01:002:0021

413. ОСОБА_138 0520684000:01:006:0014

414. ОСОБА_372 0520684000:01:007:0078

415. ОСОБА_373 0520684000:01:002:0049

416. ОСОБА_374 0520684000:01:002:0201

417. ОСОБА_375 0520684000:01:008:0005

418. ОСОБА_376 0520684000:01:001:0193

419. ОСОБА_377 0520684000:01:003:0140

420. ОСОБА_378 0520684000:01:001:0248

421. ОСОБА_379 0520684000:01:001:0215

422. ОСОБА_380 0520684000:01:001:0216

423. ОСОБА_381 0520684000:01:003:0171

424. ОСОБА_382 0520684000:01:003:0020

425. ОСОБА_383 0520684000:01:003:0022

426. ОСОБА_384 0520684000:01:003:0185

427. ОСОБА_385 0520684000:01:003:0224

428. ОСОБА_386 0520684000:01:009:0226

429. ОСОБА_387 0520684000:01:001:0274

430. ОСОБА_388 0520684000:01:004:0037

431. ОСОБА_27 0520684000:01:001:0116

432. ОСОБА_389 0520684000:01:009:0061

433. ОСОБА_390 0520684000:01:001:0076

434. ОСОБА_391 0520684000:01:001:0146

435. ОСОБА_392 0520684000:01:001:0070

436. ОСОБА_392 0520684000:01:003:0237

437. ОСОБА_393 0520684000:01:009:0197

438. ОСОБА_394 0520684000:01:002:0145

439. ОСОБА_395 0520684000:01:008:0025

440. ОСОБА_395 0520684000:01:008:0027

441. ОСОБА_396 0520684000:01:002:0219

442. ОСОБА_397 0520684000:01:002:0118

443. ОСОБА_398 0520684000:01:002:0008

444. ОСОБА_47 0520684000:01:003:0164

445. ОСОБА_399 0520684000:01:001:0188

446. ОСОБА_400 0520684000:01:003:0059

447. ОСОБА_401 0520684000:01:009:0196

448. ОСОБА_53 0520684000:01:001:0267

449. ОСОБА_402 0520684000:01:002:0162

450. ОСОБА_403 0520684000:01:007:0040

451. ОСОБА_404 0520684000:01:008:0046

452. ОСОБА_405 0520684000:01:009:0071

453. ОСОБА_406 0520684000:01:009:0155

454. ОСОБА_12 0520684000:01:001:0045

455. ОСОБА_407 0520684000:01:003:0182

456. ОСОБА_407 0520684000:01:003:0183

457. ОСОБА_408 0520684000:06:002:0044

458. ОСОБА_408 0520684000:06:002:0045

459. ОСОБА_409 0520684000:06:002:0034

460. ОСОБА_409 0520684000:06:002:0035

461. ОСОБА_410 0520684000:06:002:0033

462. ОСОБА_411 0520684000:06:002:0027

463. ОСОБА_113 0520684000:01:003:0216

464. ОСОБА_148 0520684000:01:001:0054

465. ОСОБА_412 0520684000:01:002:0020

466. ОСОБА_413 0520684000:01:007:0135

467. ОСОБА_414 0520684000:01:009:0105

468. ОСОБА_415 0520684000:01:006:0001

469 ОСОБА_416 0520684000:01:001:0137

Ухвала слідчого судді оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

СудВінницький міський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення18.05.2020
Оприлюднено08.02.2023
Номер документу89664498
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про скасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —127/8076/20

Ухвала від 18.05.2020

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Клапоущак С. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні