Ухвала
від 11.06.2020 по справі 748/594/20
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2-о/748/47/20

Єдиний унікальний № 748/594/20

У Х В А Л А

11 червня 2020 рокум. Чернігів

Чернігівський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді Олещенко В.І.,

при секретарі Авраменко Ю.М.,

при розгляді в судовому засіданні в залі суду в м. Чернігові в порядку окремого провадження цивільної справи за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Чернігів-РІО , Чернігівська районна державна адміністрація в Чернігівській області, Комунальне підприємство Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,

В С Т А Н О В И В:

10 березня 2020 року, згідно поштового конверта, ОСОБА_1 звернулась до суду з заявою, в якій просить встановити факт належності їй правовстановлюючого документу - договору купівлі-продажу № 059_2000 від 25 листопада 2000 року, зареєстрованого на товарній біржі Всеукраїнська Біржа Нерухомості (Чернігівська філія) та в Чернігівському БТІ, укладеного між відділом культури Чернігівської районної державної адміністрації та ОСОБА_1 .

Ухвалою судді від 12 березня 2020 року прийнято заяву до розгляду, відкрито окреме провадження та призначено судове засідання.

Заявник в судове засідання не з`явилась, надавши заяву про розгляд справи у її відсутність, зазначивши, що заяву підтримує.

Заінтересована особа ТОВ Чернігів-РІО в судове засідання явку свого представника не забезпечила, поштовий конверт з копією ухвали про відкриття провадження, копією заяви та доданими до неї документами, повернувся до суду не вручений, з відміткою адресат відсутній .

Заінтересована особа КП Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації в судове засідання явку свого представника не забезпечила, надавши заяву про розгляд справи у відсутності їх представника.

Заінтересована особа Чернігівська районна державна адміністрація в Чернігівській області в судове засідання явку свого представника не забезпечила, надавши заяву про розгляд справи у відсутності їх представника та письмові пояснення, з яких вбачається, що відповідно до розпорядження голови Чернігівської районної державної адміністрації від 21 червня 2005 року № 53-к прийнято рішення реорганізувати відділ культури районної державної адміністрації у відділ культури і туризму районної державної адміністрації. На виконання вищевказаного розпорядження, відповідно до наказу начальника відділу культури і туризму районної державної адміністрації від 11 лютого 2008 року № 17 змінено найменування відділу культури районної державної адміністрації на відділ культури і туризму районної державної адміністрації. Відповідно до розпорядження голови Чернігівської районної державної адміністрації від 22 жовтня 2019 року № 293 прийнято рішення припинити в порядку реорганізації юридичну особу - відділ культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації (ЄДРПУО 02231883), шляхом приєднання до відділу освіти, сім`ї, молоді та спорту Чернігівської районної державної адміністрації. Утворено комісію з припинення юридичної особи. На сьогодні, процедура припинення відділу культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації шляхом реорганізації (приєднання) не завершена. Відділ культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації залишається в статусі юридичної особи публічного права.

Враховуючи письмові пояснення заінтересованої особи Чернігівська районна державна адміністрація в Чернігівській області , суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості заінтересованої особи - Відділ культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації.

За таких підстав, суд приходить до висновку про відкладення судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.223, 260 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі в якості заінтересованої особи - Відділ культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації.

Залученій заінтересованій в справі особі направити копію заяви з копіями доданих до неї документів та роз`яснити, що вона має право протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії заяви подати письмові пояснення з викладом своїх аргументів і міркувань на підтримку або заперечення проти заяви.

Відкласти судове засідання по цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Товариство з обмеженою відповідальністю Чернігів-РІО , Чернігівська районна державна адміністрація в Чернігівській області , Комунальне підприємство Чернігівське районне бюро технічної інвентаризації про встановлення факту належності правовстановлюючого документу, Відділ культури і туризму Чернігівської районної державної адміністрації, на 13 серпня 2020 року на 10:00 годину.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. І. Олещенко

Дата ухвалення рішення11.06.2020
Оприлюднено12.06.2020
Номер документу89758964
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту належності правовстановлюючого документу

Судовий реєстр по справі —748/594/20

Рішення від 13.08.2020

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Олещенко В. І.

Ухвала від 11.06.2020

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Олещенко В. І.

Ухвала від 14.05.2020

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Олещенко В. І.

Ухвала від 07.04.2020

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Олещенко В. І.

Ухвала від 12.03.2020

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Олещенко В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні